Mně se osobně to vaše FCP a kalkulace se soupeři nelíbí a vůbec by mi nevadilo, kdybyste na tuhle strategii dojeli už v semifinále.
Neviem čo je zlé na tom, keď mám ako tím nahrané a v zápasoch si skúšam veci. Vy ste tiež v minulej sezóne proti Litve skúšali veci a nik Vás za to nekameňoval, že nehráte kolotoč, ale že idete s pevným nastavením. Nám tie 4b vtedy chýbali k tomu, aby sme v semifinále hrali s Chorvátmi proti nízkej nálady a namiesto toho sme mali Fínsko v plnke. Nie je to trošku pokrytecké preto niečo podobné druhému vyčítať?
Fíni tiež mohli hrať NORMAL a boli by tam, uhrali by si to sami. Vsadiť všetko na jednu kartu TIE vs CT keď viem, že potrebujem naháňať skóre mi príde trošku naivné.
Či prehráme v semifinále alebo nie, budeme mať súpera s o málo slabším kádrom a nižšou náladou ako Fínsko, tak si myslím, že spraviť maximum pre to, aby som bol ďalej je okrem iných vecí aj moja priama zodpovednosť voči komunite.
1 BBB, 25 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 51 Seasons NT coaching