Ovako gdine Kosta. Da sam napisao u kandidaturi da ce mi skauti biti isti, glupo jer se pre toga nisam cuo ni sa jednim od njih. Napisao sam vec da ne podcenjujem znanje nijednog od njih. Od njih sam u kontaktu bio jedino sa Laletom oko Vujina iz doba kada sam jos ja bio skaut, ok lik. I Nemca znam kao skauta, kuckali smo se oko nekog igraca. Plan mi je ako me izaberete za ovu funkciju koja meni i Baladi zivot znaci, da se vec u ponedeljak javim svim "tvojim" skautima. Vidim njihove planove, shvatanja. Kazem im moj plan pa vidimo kako cemo. Svi oni mogu nastaviti dalje da se bave poslom kojim su se bavili, jedino sto imam plan da uvedem u to sve jos par ljudi, recimo 5-6, jer nemoguce je da jedan covek vodi brigu o pg/sg od 19 god i sf od 18 god. Tu ima ako je sve ok oko 150 igraca. Jednostavno ne moze se to ispratiti, ma sta ko rekao. Nisam jos ni sa kim pricao posebno, pa da pricam o imenima. Ali ljudi koji su uvek bili uz mene za mojih mandata, Sire, Lebron, Navaro, Superstar, Daria Tripera bih ubacio isto u neku pricu. To su ljudi sa kojima imam neki kontakt i koji su upuceni u planove. Ima jos menadzera koju su u opticaju, al kao sto rekoh, red je prvo da prodju izbori a onda da pisem o Marku Markovicu ili Petru Petrovicu.