Jestli mě paměť neklame, tak pár let zpátky byli nějací takový spekulanti, co vypustili poslední zápas ve skupině, na MS v hokeji a pak dohráli ve čtvrtfinále.
Ja si zivo pamatam na Svedov v Turine, kedy s nami nahodou prehrali aby sa vyhli Cesku vo stvrtfinale. Do toho sme sa dostali my a vysledok bol jasny. A Svedi vyhrali olympiadu.. Ale to je trosku ine. Som rad ze sa rozprudila debata. Ako uz dlho nie:)
Za seba zopakujem, pre mna, ked tim c1 zahra tak, aby mal z toho tim c1 profit a tim c2 tak, aby mal z toho profit tim c2, je to iste.. Ci uz to pre superov, inych superov a superov superov znamena cokolvek, myslienka je rovnaka.
Bol by som idiot, ak by som to zahral tak, aby som v dalsom zapase na 100% vypadol.
Skor ma trapi to ze nasi dvaja top hraci na dlho dlho odisli do zahranicia bez zaujmu Slovakov a nebudu trenovat. To pre nasu repre znamena ze toto su s urcitostou nase posledne MS na dlhu dobu asi navzdy. Zaujem nasej komunity uz je takmer nulovy ale o tom az po sezone. Teraz sa treba venovat a vlozit do zaveru sezonu.
1 BBB, 25 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 51 Seasons NT coaching