Volam sa Juraj, povodom som zo Svitu a mam 23 rokov. BB hram teraz 4. sezonu, avsak "serioznejsie" v podstate iba druhu.
Studoval som 4 roky na Ekonomickej univerzite v Bratislave a momentalne studujem druhy rok medzinarodny marketing v Rakusku v meste Steyr. Verim, ze sa mi tu podari zamestnat a ostat aj po skole.
Co sa basketu tyka - hravam ho aktivne od svojich 10 rokov (okrem asi dvoch rokov kedy som bol zraneny). Hraval som najprv vsetky mladeznicke kategorie vo Svite (Zilina bola jeden z nasich najvacsich rivalov :P ), potom druhu ligu za Inter B a teraz hram popri skole tretiu rakusku ligu za Steyr.
Ako uz aj nazov mojho BB klubu napoveda, som velkym fanusikom New York Knicks v podstate bez ohladu na to, kto za nich hra. Aj ked musim priznat, ze sa na to tuto sezonu v porovnani s predoslimi pozera ovela lepsie :) NBA sledujem vcelku podrobne, ale snazim sa sledovat aj Euroligu a rad pozeram aj zapasy nemeckej ligy (hlavne Bamberg s Tonom Gavelom). Doma som samozrejme verny Svitu, aj ked sa tam v poslednej dobe deju cudesne veci, co je podla mna ozaj skoda.
Ak ma este v buducnosti nieco zmysluplne napadne tak to doplnim :)