Είχα γράψει ότι το πρόγραμμα του Τεράστιου στα χιαστί προέκυψε και εν τέλει αποδείχθηκε πολύ δύσκολο.
Καθολου σίγουρο δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας γιατί ο Τεκίλα έχει να παίξει μεσα στο David Ancrum Hall καθώς και στο Hut in the City (ότι πιο δύσκολο υπάρχει δηλαδή). Επίσης στον μπλε όμιλο οι ομάδες κρατούν τα ροστερ τους, πλην του Αργοναύτη που πριν λίγες ώρες άρχισε το dumbing. Κοιτούσα λοιπόν το υπόλοιπο πρόγραμμα μου και παρόλο που έχω τις 2 πιο δυνατές μπλε ομάδες στην έδρα μου, ξανακοιτώντας τα ροστερ των ομάδων δεν μπόρεσα να πω ότι πχ αυτό το παιχνίδι το έχω στο τσεπάκ μου (παρά μονο το προτελευταιο με τον Αργοναύτη λόγω dumbing, που ήδη θα είναι αργά) παρόλο το ποιότικο ρόστερ που έχω.
Όσο για την μεταγραφή, αφού μόλις πούλησες καλό παικτη / ρολίιστα / VFM για καλά λεφτά, εκτός και αν πας για κάτι δυνατό που και σαφώς έχεις χώρο στο cap για να το κανς (γράφω Λαρισαίικα)
Θεωρώ ότι ο Τεράστιος δεν θα χάσει άλλο παιχνιδι. Αφήνω ανοιχτό το τι θα κάνει ο Σουσεικός και ο Τεκιλά, Οπότε ακόμη και τρένο να πας από εδω και μπρος θα έχεις να κυνηγάς και το σκορ, γιατι στην διαφορά πόντων είσαι πίσω. Μαθηματικά έχεις τις λίγοτερες πιθανότητας για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
Πέρυσι έπρεπε να το κανς που είχες πλεονεκτημα έδρας, φέτος προτείνω να πας πάσο, και αντικειμενικα βλεποντας το, αλλά και συμφερολοντογικά 😜😎
Last edited by kouskouserovits at 8/25/2025 3:30:47 PM