Uf, kaj pa je letos dogajanja na trgu v naši ligi. White Walker, Celje in Helios s popolnoma drugo ekipo. Ainmosni in novinci z okrepitvami.
Sezona se je pa zame začela odlično. Strneninčana brez hujših naporov premagati ni kar tako, ob tem, da so njegovi nosilci vsi igrali preko 40 minut, pri meni pa so se ustavili pri tej številki, torej so skoraj celotno 4. četrtino počivali. Bichel je napovedal boj za najboljšega strelca lige s 47 točkami in zelo dobro opravlja svojo nalogo. Playmaker Virag je fantastično zaustavil prvega igralca Hovdeja, ki je imel met po 40ih minutah 6/14, potem pa je Virag odšel iz igre pri prednosti 23ih točk in Hovde je začel polniti koš. Centrska linija, pri kateri imam sicer največji primanjkljaj je dobro opravila svojo nalogo. Gašperin celo z dvojnim dvojčkom 7 točk, 14 skokov in kar 10 blokad, medtem ko je Nežmak odigral le 26 minut, zaradi problemov z osebnimi napakami. Pa saj več mu niti ni bilo potrebno.
Tako da ja, trenutno sem zelo zadovoljen, je pa res, da je klop kratka. Probal bom trenirati še rookieja Habjana, ki je sicer na prvi tekmi pustil skoraj prazno statistiko. Naslednja tekma Mysterion. Na papirju lažji tekmec, vendar igra se v gosteh in pa Mysterion ima kar nekaj talenta v svojih vrstah. Hvala bogu pa sem v pokalu dobil bot-a, tako da to ne bi smel biti prevelik zalogaj.