Hja, Too Red si je s tole napako dejansko ZELO ZELO otežiu naslednjih nekaj kol. Mislim da se bo šele tekom naslednjega ga tedna dejansko videlo kako zelo.. ker s temle je porabil čist ves entuziazem, oziroma je še v minus (ne dobeseden, ampak minus glede na tisto "sredino").
Srečo ima da v pokalu še nima resnega nasprotnika, tako da si lahko vsaj nekaj entuziazma s tem pridobi nazaj, ampak v soboto proti Mysterion zdej niti ni več favorit za zmago, pa čeprav ima boljšo ekipo.. s tem je res naredu vse skupaj še bolj zanimivo!
Jaz zdaj igram z KK Petelinje, od katerih imam objektivno boljšo ekipo. Sigurno ima on boljšega centra, ampak mislim da nikakor ne more zaustaviti Žvaba, tako da bi tole jaz mogu met.. se pa nikoli ne ve, mimogrede kakšna poškodba, zajebem taktiko al pa on igra z višji entuziazmom, pa se vse obrne.
Potem pa imam domačo tekmo Proti KK Macedonia Sunrise - tudi tukaj mislim da sem favorit, ker nasprotnik pač ne skrbi za pripravljenost in že sedaj imam v tem elementu veliko predost, do tekme pa mislim da bo ta še večja

Sicer pa resnično razmišljam o ENI okrepitvi.. če bi našel enega vsestranskega igralca z nizko plačo za v rotacijo, bi tale moja ekipa izgledala popolnoma drugače.. ker trenutno mi res manjka samo 1 igralec da bi lahko vse tekme v tednu nekako solidno odrotiral in konkuriral z praktično 90% ekipami v ligi.
Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 11/24/2015 6:55:41 PM