Ο Λιαντίνης ομως υποστήριζε και αναιρει αυτό που οπως εγω καταλαβαίνω οτι εννοεις,, ότι στην ουσία δεν γίνεται να είσαι και Χριστιανός και Έλληνας μαζί.
Θυμάμαι τον βόδαρο τον Κικίλια να κάνει δήλωση για τον Big Sofo όταν κάποια (πια άραγε ?) ακροδεξιά στοιχεία αμφισβήτησαν την Ελληνικότητα του, ότι ειναι Έλληνας Ορθόλοξος χριστιανός .... προσπαθώντας να δώσει έμφαση και να τον υποστηρίξει. Το πόσο λάθος είναι η αντίληψη ότι ο Έλληνας δεν μπορεί παρα να είναι ορθόδοξός (και άρα σαν ορθόδοξος ειναι και Έλλην) μου ειναι πολύ δύσκολο να το εκφράσω εν συντομία, δεν προκύπτει απο πουθένα και δημιουργεί προκαταλήψεις.
Εδώ θα κάνω μνεία και στον Νίκο Πάππα που όταν συμμετείχε στην Εθνική ομάδα, τον έτρεχαν στα πλάισια της εθνικής ομάδας σε εκκλησίες και αγιασμούς και άλλες παρεμφερεί θρησκευτικές εκδηλώσεις. Από όσο γνωρίζω είναι ο μόνος αθλητής που αντέδρασε σε τέτοιου είδους μικρότητες και απρέπειες. Δεν τιμα κανέναν απο τους υπόλοιπους αθλητές, προπονήτες, μανατζερ να επιτρέπουν να γίνονται στις μέρες μας τέτοιες πρακτικές, ακόμη και αν ανήκουν στην θρησκέια που προωθούν. ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ πρέπει να είναι και μάλιστα προκύπτει εξ ορισμού (ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ) η κοινλη συνησταμένη και φυσικά μιλάμε για το ΕΘΝΟΣ. Οτιδήποτε άλλο αφήσεις να εισχωρήσει είναι επιβλαβλες.
Last edited by kouskouserovits at 10/21/2025 8:11:22 AM