BuzzerBeater Forums

BB România > Viitor RO NT

Viitor RO NT

Set priority
Show messages by
From: RYE

This Post:
00
332282.4 in reply to 332282.1
Date: 7/31/2026 9:56:44 AM
Cluj-Napoca Kingfishers
RBBA
Overall Posts Rated:
1414
Am stat destul de mult pe TL sa ma uit cum au alte echipe de top jucatorii si am incercat sa-i fac si pe ai mei la fel. Pentru Badea l-am avut pe Ganescu ca si idee, doar ca m-am gandit eu intr-o seara sa fac altfel. Nu-mi prea place ce a iesit, patesti. Pe Constantinescu pacat ca l-am tras MVP. In ambele cazuri am avut un soc sa vad 1 pop pe sezon, hai 2. Recunosc, mi s-a cam taiat elanul. Nu am avut niciodata worldclass trainer, poate a contat si asta (pe forum ziceau unii ca nu e mare diferenta fata de exceptional).

Imi place sa antrenez si voi continua sa fac asta. Probabil in 1-2 sezoane incep din nou, daca nu intra ceva pe TL. Si bine ar fi sa nu fac bid-wards cu unul de-ai nostri (i.e Rusu, si daca eram online nu mai dadeam)

Nu am intereseaza steguletul si nu-mi voi cere jucatorii la NT. Dar, e greu fara el dupa 200K.

Jokeru/Viespe ar fi o placere sa mai ramaneti in joc, si altii dealtfel.

Starstr3k .. multumim !

Sanatate tuturor.

From: Otis

To: RYE
This Post:
22
332282.6 in reply to 332282.4
Date: 8/2/2026 2:36:27 AM
The Defenders
II.4
Overall Posts Rated:
482482
Second Team:
The D-fenders
Nu am avut niciodata worldclass trainer, poate a contat si asta (pe forum ziceau unii ca nu e mare diferenta fata de exceptional).

diferenta intre o treapta si alta de antrenor e de 3-4% pe sapt. la 14 sapt vorbim de un juc care a crescut 4 trepte vs unul care a crescut 5.
iar daca iei in calcul salariul care creste exponential la world class pur si simplu nu renteaza. nu in ultimul rand, world class e absolut aberant sa l folosesti pe un jucator care nu e in varful celor draftat. ce mare frectie e treapta aia in plus daca unul pur si simplu s-a nascut cu ea.

iar un antrenament eficient va permite antrenarea unui juc chiar si la 28 fara sacrificii tactice incat sa fii deprimat sau surprins ca a crescut 1 2. care btw. daca acel juc va avea acele 2 trepte de la od 21 la 23 sau is de la 22 la 24 ajunge printre cei mia buni din joc. daca faci cresteri de la 17 la 19 sau chiar si de la 18 la 20 nu pe skilluri elite atunci ai risipit 2 ani calendaristici ca sa cresti un ciuruc in raport cu elita

de aia trebuie sa nu antrenezi jucatori cu defecte (pivoti cu OD mic sau guards cu RB mare) fiindca doar accelerezi un antrenament, cu pierderi colosale, pe cand un jucator mai bun, antrenat mai eficient va obtine aceleasi rezultate cu o fractie din costurile tale.

apoi depinde si pt ce NT antrenezi. daca ala are super skills pe un anumit profil dar nationala nu are jucatori de rezerva sau pereche pentru scheme, atunci chiar l-ai crescut degeaba ca n-ai sinergii....

deci prieteneste transmit tutor sa renunta la ideea ca world class e motivul pt care n-au avut sau vei avea juc mai buni.
si ca sa fiu complet in lectie, jocul era complet diferit la inceput cand nu gaseai nici juc cu skill 14 pe tl. atunci era alta mecanica, alta etapa in joc, alt meta, iar antrenamentul atunci era mult mai scump. acum nu e cazul. aceeasi poveste e si cu arena.

asa ca ce sa zic, bafta - poate e de folos acest comment

From: Otis

This Post:
11
332282.7 in reply to 332282.5
Date: 8/2/2026 2:42:34 AM
The Defenders
II.4
Overall Posts Rated:
482482
Second Team:
The D-fenders
mai trebuie sa zici ceva radu.

ca utopia sa mearga, echipele alea tb sa aiba banii sa poata licita pe jucatorii mai buni din draft, bani de antrenorat, arena decenta ca sa sustina acel jucator cand ajunge la peste 150k salariu. altfel e foarte ineficient ca o echipa utopia sa creasca doar 1 juc.

deci si aici tb know how financiar care a fost transmis echipelor de acum 10-20 de sezoane. disciplina celor care se ofera sa si asculte si sa implementeze. eventual sa treaca printr-un ciclu de 4 sez pt u21 unde poti antrena ieftin juc accesibil ca sa obtii bani din care sa finantezi extinderea clubului dpv performante in antrenament.

deci nici doar detinerea de cont utopia nu e suficient. iar dupa un ciclu de 4 sez peste jumatate dezerteaza sau isi fac de cap.
poate nici 10 din aia ajung sa se dezvolte ca useri competitivi si sa creasca si sa joace utopia simultan dar aia e exceptia la exceptie. si zic asta fiindca intensitatea de utopia d3 e peste d2 din ro. daca esti user slab in raport cu adevarata ierarhie din joc, o sa ti iei o smetie sanatoasa la fiecare prilej pana iti vezi locul in piramida.

altfel subscriu la toate stereotipiile enuntate mai sus, nu din alt motiv cat ca le am trait cu aproape 80% din comunitate.

in rest e suficient sa ne uitam in lumea reala, sa vedem cum pierdem cu letoni tur preliminar in a 3-a cupa valorica in europa, dar in acelasi timp sa credem ca daca eram la mondial in locul turciei....eram zmei)

macar suntem patrioti. :-)

This Post:
00
332282.9 in reply to 332282.1
Date: 8/3/2026 8:47:44 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Meciul de azi e o simulare a ce va insemna urmatorul sezon.

In mod special am ales sa joc cu probabil lotul din sezonul urmator. Ne vom incropi cu unul din pivoti daca nu apuca sa scada agresiv, dar efectiv avem deficit de aparare, rb si atac pe inside, jucatori incompleti, iar pe exterior cam acelasi lucru.

Va fi un sezon fara asteptari din partea mea, probabil cel mai slab de pana acum, orice scadere de forma sau skill ne va face vulnerabili. Sincer, cel mai mult se va simti lipsa lui Cernat, care a tinut cat de cat nationala pe linia de plutire prin atacul sau.

From: Starstr3k

To: Otis
This Post:
00
332282.10 in reply to 332282.7
Date: 8/3/2026 8:52:07 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Da, cresterea unui jucator la utopia vine si cu mult efort, o echipa de la 0 nu poate creste un jucator direct, poate dura cateva sezoane ca acest lucru sa fie posibil, trebuie infrastructura ca sa poti mentine un jucator cu salariu de peste 100k.

Titus s a lovit de problema asta, poate e unul din motivele care a facut ca jucatorii sa fie de nota 9 in loc de 10.

Personal am reusit sa antrenez cel mai bun jucator la echipa din Utopia in momentul in care am fortat si promovarea in Heaven, daca acum 3 sezoane nu reuseam, trebuia sa renunt la proiect, sunt multi jucatori care au plecat de la mine terminati in proportie de 80% si au ramas asa...

This Post:
00
332282.11 in reply to 332282.10
Date: 8/4/2026 3:29:51 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
117117
Am vazut un jocator interesant tras din draft Damian Pitic (55992568)
Eu in urmatorul sezon termin cu antrenamentul pentru jucatorul meu, si as vrea sa incep un nou proiect.
Are cineva planuri sa-l antreneze serios?
Nu vreau sa ma bag sa incurc pe cineva, daca deja e un plan pentru el.
Din punctul meu de vedere are potential sa atinga sau chiar sa depaseasca 160 TSP daca e antrenat corect.

This Post:
00
332282.12 in reply to 332282.11
Date: 8/5/2026 1:34:49 AM
Danube Delta
RBBA
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Pot sa-l antrenez eu sezonul asta 1to1 si sezonul urmator il preiei.
Dar nu o sa dau oricat pe el. Sa vedem cat ajunge.

This Post:
00
332282.13 in reply to 332282.12
Date: 8/5/2026 2:43:36 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Daca sunt doritori, am gasit cativa jucatori chiar promitatori in draft, pot da mesaje pentru a fi listati.

In functie de buget si disponibilitate, mai sunt alti 2 jucatori foarte similari cu jucatorul acesta.

This Post:
00
332282.14 in reply to 332282.13
Date: 8/5/2026 9:33:56 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
(55992814)

acesta este celalalt jucator, cine crede ca i poate antrena, ar fi bine sa ajunga la pachet ambii

Advertisement