BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 73

Σεζόν 73

Set priority
Show messages by
This Post:
33
332804.5 in reply to 332804.4
Date: 8/10/2026 7:01:05 PM
Nea Liosia B.C.
A1
Overall Posts Rated:
1818
Second Team:
The Greek Elevator
Ωραίος Σακη να είσαι καλά αδερφέ μου.

Ηρθα για να ξαναπεσω χαχαχαχ
Τι γίνεται στην αγορά ρε δεν μπορούμε να βρούμε κάτι νορμαλ

From: cpp
This Post:
44
332804.6 in reply to 332804.5
Date: 8/11/2026 9:10:20 AM
Biancorossi
A1
Overall Posts Rated:
103103
Καλή σεζόν σε όλους και από εμένα.

Ελπίζω αυτή τη φορά να παραμείνω, γι αυτό και προσπάθησα να κλείσει το ρόστερ όσο γίνεται νωρίτερα γιατί την προηγούμενη φορά άργησα να ενισχυθώ και δεν ήμουν ανταγωνιστικός.

Στα των μισθών, από την τάπα περιμέναμε τη μεγάλη αύξηση και τελικά έσκασε «έκπληξη» σε ID & Reb.

This Post:
11
332804.8 in reply to 332804.7
Date: 8/15/2026 2:21:55 PM
Souseikos
A1
Overall Posts Rated:
199199
Ο καινούργιος προπονητής της εθνικής Σιγκαπούρης είναι ένα ζωο και μισό

Last edited by kouskouserovits at 8/15/2026 2:22:08 PM

This Post:
88
332804.11 in reply to 332804.10
Date: 8/16/2026 7:37:43 AM
terastiousp
A1
Overall Posts Rated:
33013301
Second Team:
White Walkers
Από τις πιο ενδιαφέρουσες αγωνιστικές που μπορώ να θυμηθώ η χθεσινή στην Α1 αφού 3 παιχνίδια τελείωσαν στην μία κατοχή και άλλα δύο ήταν κλειστά σε όλη την διάρκεια και κρίθηκαν στο φινάλε.

Στον μπλε όμιλο Biancorossi και Souseikos έβαλαν τέλος στο αήττητο των Thessalian Witchers και Cobra Kai αντίστοιχα με νίκες στο καλάθι! Κάπως έτσι άφησαν τους terastiousp την μόνη ομάδα από την πλευρά χωρίς ήττα (προς το παρόν) που επικράτησαν εύκολα των Ktiniatroi BC οι οποίοι είχαν και τραυματία πριν την αναμέτρηση που έριξε κατά πολύ τις πιθανότητες νίκης. Στο τελευταίο παιχνίδι της πλευράς μονομάχησαν δύο ανέτοιμες ομάδες από πλευράς ρόστερ και κέρδισαν οι λιγότερο ανέτοιμοι Green fighters τους Sovrako gaming.

Γνώμη μου ότι στον μπλε όμιλο τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από απέναντι αφού υπάρχουν 3-4 ομάδες που είτε δεν έχουν στήσει το ρόστερ τους, είτε δεν έχουν τα χρήματα να το κάνουν, είτε κάνουν rebuild με σκοπό να δυναμώσουν στο μέλλον.

Αντίθετα στην κόκκινη πλευρά γίνεται της κακομοίρας. Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής είχαμε το διπλό του Swarm επι των Athens Aces. Ένα διπλό που ήρθε με διπλή διαφορά διάθεσης αφού οι γηπεδούχοι ήταν διαβασμένοι και έστησαν ιδανικά την ομάδα τους. Ντέρμπι είχαμε και στην διαγαλαξιακή επιφάνεια με τους Supernova Elites να κάμπτουν την αντίσταση του Thrylos Bc πιο δύσκολα από ότι ίσως θα περίμεναν και να ανεβαίνουν στο 2-1.
Μετέωρα με Nea Liosia επίσης ήταν ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον αφού η διαφορά μέχρι και 1 λεπτό πριν τη λήξη ήταν στην μία κατοχή. Καθάρισε για τους γηπεδούχους ο Vieri με 44 πόντους και εξωπραγματικό ποσοστό 17/26!
Στο αδιάφορο παιχνίδι του ομίλου από πλευράς σκορ ο Aetos Anogeion κέρδισε εύκολα τους ημιφιναλιστ πέρυσι Batsi και συνέχισε αήττητος. Κάποια στιγμή πρέπει να ψάξω το μεγαλύτερο σερί αήττητης ομάδας σε κανονική περίοδο. Ο Aetos ίσως να φλερτάρει με αυτό!

Στους κόκκινους τα πράγματα είναι περίπλοκα. Οι δύο ομάδες που είναι στο 0-3 είναι άκρως ανταγωνιστικές και θα μπορούσαν να έχουν νίκες. Σε περίπτωση που δεν αφήσει κάποιος την κατηγορία η 6η θέση αναμένεται να πάει ψηλά σε νίκες και θεωρητικά θα δώσει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι αουτ.

Bonus: Παρατήρησα ότι οι Supernova Elites βρίσκονται για 26η συνεχόμενη σεζόν στην Α1 ρεκόρ το οποίο είναι 3ο αυτή την στιγμή στην σχετική κατηγορία. Με 3 συμμετοχές ακόμα πιάνουν τον Olympiakos LEGEND στην 2η θέση(29) ενώ οι 35 συνεχόμενες των Atsalakotoi BC δεν φαντάζουν πλέον τόσο μακριά.

Last edited by τεράστιος at 8/16/2026 3:22:37 PM

This Post:
22
332804.12 in reply to 332804.11
Date: 8/19/2026 2:27:06 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
679679
Είμαι τόσες σεζόν,ε...?
Μάλλον περιμένω υποσυνείδητα κάποιον άμπαλο για ευθυγράμμιση,αλλά έτσι αγριεμένα που είναι τα πράγματα στου κόκκινους,είναι πιο πιθανό να πάω εγώ να τον συναντήσω και όχι το αντίστροφο.

Εν τω μεταξύ μας ευθυγραμμίζει καλά ο Αετός από εδώ και εμείς εξακολουθούμε να μην έχουμε κανένα πλάνο (πολλές σεζόν τώρα).

@Κομπρα: Μετά από τόσες σεζόν ,κάποιες επιλογές (όπως αυτή της μαντεψιάς στο μεταξύ μας) γίνονται στον αυτόματο.Απλά την κάνεις γιατί σου φαίνεται η σωστή επιλογή.
Είναι μεταξύ τζόγου, υπολογισισμένης σκακιστής κίνησης και ενόρασης.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να τα έχεις κάνει όλα/ή σχεδόν όλα σωστά και το μπάζερ να έχει άλλη άποψη.Δεν τα βάζεις με ανώτερες δυνάμεις :-)

@τεράστιος: Συγχαρητήρια για το double.

This Post:
11
332804.14 in reply to 332804.12
Date: 8/20/2026 9:22:38 AM
terastiousp
A1
Overall Posts Rated:
33013301
Second Team:
White Walkers
Είμαι τόσες σεζόν,ε...?

Έχεις καταφέρει να μας κάνεις να πιστέψουμε ότι είσαι αιώνιος όπως τα αστέρια. Το πρόβλημα είναι ότι όταν γίνει η έκρηξη Supernova δεν θα μας σώσουν ούτε μερικά έτη φωτός απόσταση οπότε καλό ήταν να προειδοποιήσεις να ξεκινήσουμε να απομακρυνόμαστε εγκαίρως! :p

Advertisement