Απίστευτη ματσάρα έγινε μεταξύ alitis bc - (και του αξιοσέβαστου) Kyanos Asteras B.C
Τι ματσαρα Θεε μου! Ακριβως οτι επρεπε για να κλεισει με το καλυτερο τροπο ο κυκλος αυτης της ομαδαρας.
Ομαδαρα οχι γιατι μ αρεσει να αυτοπαινευομαι αλλα γιατι οντως ηταν οτι πιο δυνατο ροστερ ειχα μεχρι τωρα στα χερια μου. Και η αληθεια ειναι οτι 4 σεζον πριν οταν το εστησα, στο βαθος του μυαλου μου ειχα ενα τιτλο. Σκεφτομουν, μ αυτο το ροστερ αν δε παρεις εστω ενα κυπελλο, πρεπει να εισαι πολυ αμπαλος!!
Δυστυχως ειχα την ατυχια να πεσω πανω σε αρμαδες/ομαδαρες οπως ο alitis bc, οι BUCKS B.C, ο διαχρονικος Superova κτλ κτλ (χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν ειμαι αμπαλος... :))) ). Που να παρεις τιτλο με τη μιση εθνικη ελλαδος απεναντι σου!!
Παρ ολα αυτα η ομαδα παλεψε και εδειξε οτι δικαια ανηκει στην Ελιτ του ελληνικου ΒΒ.
Απολογισμος :
2 συνεχομενες σεζον δευτερος στο μπλε ομιλο
2 προημιτελικοι και ενας τελικος κυπελλου (ο οποιος θα μας στοιχειωνει για καιρο ακομα μ αυτη τη προβλεψη λοου που βγηκε τελευταια στιγμη επειδη ειμαι κοτα).
Εκλεισε λοιπον ο κυκλος οπως προειπα. Οι παικτες θα βγουν στη λιστα σε λιγες ωρες (ισως οχι ολοι θα δω...σιγουρα οι 34+).
Τη σεζον θα τη χαρακτηρισω πετυχημενη γιατι στοχος ηταν να παω οσο πιο μακρυα γινεται στο κυπελλο και να σωθω σχετικα νωρις για να επιχειρησω την ανανεωση. Τσεκ και τα 2.
Επισης να ζητησω συγγνωμη αν καποια ματς απο εδω κ περα τα χασω λογω ελλειψης ροστερ και αλλαξω ισορροπιες (ελπιζω οχι). Οσο εχω ροστερ θα παιζω παντως οπως θα επαιζα υπο κανονικες συνθηκες...
Καλη συνεχεια σε ολους!!