Turnaj útechy, s69, 8-fináleSVK U21 60-72 Fínsko U21 (81317)Ahojte. Včera sme odohrali žiaľ náš posledný súťažný zápas v tejto sezóne. V osemfinále sme prehrali s Fínmi na ich pôde o 12 bodov. Bol to súper ktorého ja osobne radím veľmi vysoko túto sezónu, ťažko sa niečo vymýsľalo. Trošku pri niektorých hráčoch, ktorých som mal pláne použiť nás sklamala forma. Ale skúsili sme Motion s 3-2 zónou. Zo začiatku to celkom fungovalo, potom sa to už mierne rozsypalo a na návrat viac zo zápasu nám nepomohlo ani vyššie úsilie. Každopádne veľmi pekná seźona, zatiaľ sme urobili posun o 15 miest v rebríčku, čo sa pred budúcou sezónou určite zíde. No zároveň aj škoda, pri trošku väčšom šťastí sme mohli dosiahnuť ešte krajší výsledok, vo štvrťfinále sú tímy výkonnostne na našej úrovni, na ktoré by som si veril.
Ďakujem všetkým manažérom, ktorí sa príkladne starali o hráčov v tohtosezónnom kádri. Bolo veru z čoho vyberať v porovnaní s minulou sezónou. Postupne sa budem snažiť prebehnúť všetkých hráčov v DB, zaktualizovať ich a ďalší zápas už budeme hrať s hráčmi ktorí budú tvoriť kostru U21 v ďalšej sezóne. Na discorde sa tiež objaví trošku viac o zápase s Fínmi ale aj o tejto sezóne.
Ďakujem