Не е ништо случајно, ок можда не се оечкувани до волку големи резултати во една недела, пошто сепак ова е нереално... ама често иам у една недела големи скокови.
Но откако сум почнат на играва го пратев прирачникот на RiP и Mogul посебно делот за тренинг (го неам линкот за до него пошо ми срока лаптоп, ама го има некаде по форумов) и пазев на ротацијата на тренинг и која вештина се тренира као секундарна и трета (ги имаше таму детално) па така се трудам да тоа шо оваа недела или две ми е као секундарна вештина на тренинг наредната да ми е примарна а секундарна да стане таа шо била трета, и така да се вртат у круг а тренирам центри и крилни центри сеа за сеа, плус гледам да тренирам само што е можно повеќе избалансирани играчи за да искористам шо е можно повеќе од еластичниот ефект и да не ми ги успорува тоа у развој играчите и секако висина да не иде у екстреми + таквите играчи поскупо се продаваат, а и не забегуваат у екстремно високи скилови на само една ствар...
Ја така го разбрав тренингов до сеа и задоволен сум како иде (уште да имав среќа да ми падне некој си екстра висок потенцијал )