Ilmselt sobib järgnev siia.
Päris hala pole, aga sinnapoole küll.;)
Kõigile, kes BBd mängivad, on järgnev kirjeldus tuttav. On see normaalne? Minu arvates ei peaks olema.
Kui on võimalik, paluks järgnevad kirjelduse analoogiaid tulevikus mängumootorist eemaldada. 
Mängu statistika: 
(23318460)Mäng ise: 
http://www.buzzerbeater.com/match/23318460/reportmatch.as...Võita kindlalt kolm esimest veerandaega (26:21, 25:15, 37:26) ja juhtida enne viimast veerandaega 26 punktiga, misjärel hakkab juhtuma imelikke asju.
4. veerandaja mängitab treener minu mehi nagu jäähokis – viisikute kaupa. 
4. veerandajal mängib mu teine viisik jutti 8 min 44 sek. Sealt edasi lõpuni esiviisik.
Selleks hetkeks on vastased võitnud viimase veerandaja 40:16. Mu edu on sulanud 2-punktiliseks.
Kuigi minu teine viisik on puhanud ja mängumehed peaaegu sama head, kui esimesel, ei õnnestu neil 4. veerandajal midagi. Vastastel õnnestub kõik. Ja kes on vastas? 
Ainult 6 meest, kes mängu lõpuks saavad vastavalt 48/47/43/43/36/23 minutit mänguaega. 
Esimesel kolme veerandaja lõpuks olid statistilised näitajad sellised (mina vs vastane):
Visked: 70-36 e 51,4% / 66-24 e 36,4%  
3-p visked: 19-10 e 52,6% / 10-2 e 20%
Ründelaud: 8 / 9 = -1
Laud kokku: 41 / 36 = +5
Res.sööt: 20 / 17 = +3
PK: 5 / 8 = +3
VL: 4 / 2 = +2 
BL: 10 / 6= +4
V: 17 / 7 = -10
4. veerandaja näidud (mina vs vastane):
Visked: 22-7 e 31,8% / 26-19 e 73,1%
3-p visked: 6-0 e 0% / 3-2 e 66,7%
Ründelaud: 1 / 5 = -4
Laud kokku: 3 / 17 = -14
Res.sööt: 8 / 12 = -4
PK: 4 / 2 = -2
VL: 1 / 3 = -2
BL: 2 / 1 = +1
V: 4 / 5 =  +1
Ehk siis viimase veerandajaga viskasid kuus väsinud vastase mängijat imeteldava tabavusprotsendiga nii seest kui väljast, võtsid minu puhanud satsist enam 4 ründe- ja 10 kaitselauda (kokku 14), tegid viimase veerandajaga ainult 5 resultatiivset söötu vähem, kui esimese kolme veerandajaga kokku (12 vs 17); tegid minust poole vähem pallikaotusi ja tegid sama palju vaheltlõikeid, kui kolme esimese veerandajaga.
Minu tabavusprotsent kahanes nullilähedaseks ja terve meeskond minetas lauapallide hankimisvõime ... 
Jah, saan aru, et mängisin võõrsil ja väiksema entuga ... aga selline väsinud meeste vulkaanipurse, tohutu õnnestumiste jada, metsikult rohkem tabavaid viskeid, kaitse- ja ründelaudu ... 
Kõik kokku pole ju loogiline. Mind ei rõõmusta see võit. 
Kogu see vastasmeeskonna viimase veerandaja õnnestumine võiks ju terve mängu peale jaguneda – nii saaksime põnevamaks terve mängu. Toksid 36 min palli ühte auku ja siis tehakse 12 minutiga kannapööre ning kõik varasem põrmustatakse. 
No ja see mängu vältel 3-4 x 40-sekundilist rünnakut. Teate ju küll neid, mis ALATI lõppevad vastasmeeskonna palli vaheltlõikega rünnaku 40ndal sekundil!
Sõbrad, see pole päris see korvpall, millist ma BBs ootan.
Võiks seda mängu loogikat täiendada. Mängijate andmed on ju teada. Lisame entu, mängukoha ja tsibaruke ettearvamatust ning peaksimegi saama mängu algusest lõpuni vältava kas ilmse ülekaalu või põneva heitluse.