BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224261.5 in reply to 224261.4
Date: 8/21/2012 6:29:47 AM
Overall Posts Rated:
1313
казвам се Димитър на 28 години от Симитли и искам да спечеля доверието ви за национален треньор за целта искам да ви кажа че ще се постарая най малкото да задържа отбора на нивото което е сега и с времето да се изкачва лека по лека на горе но за това трябва време и търпение нали ?
Трудно е да се управлява отбора знам но мисля че ако ми дадете шанс ще го използвам добре и няма да ви разочаровам ако ме изберете . Имам доста свободно време тъй като не работя сега никъде и мога да следя всичко което става в играта и с това мисля че ще съм доста полезен на националния отбор нали ? От друга страна желание за играта не ми липсва така че и това мисля че е много важно за национален треньор нали ?

това е от мен и сега остава само да изберете кой да стане национален и смятам че ще изберете правилния човек

This Post:
00
224261.6 in reply to 224261.5
Date: 8/24/2012 3:46:52 AM
Blade of darkness
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Coach Carter
Здравейте,

казвам се Мишо от Ямбол съм и имам желание да водя НО. Имам вече натрупани 7 сезона зад гърбът си в играта и мислчя, че мога да се справя с поредното предизвикателство (ако ме изберете ест). Прегледах програмата ни този сезон, играем с доста силни отбори и не можем да се надаваме на чудеса, но според мен 2-3 победи са възможни за постигане, ест ще се боря всеки двубой за победа Не искам да обещавам нищо, просто ще се опитам да помогна с каквото мога.
Успех на всички!!!