Hej,
moim celem było w tym sezonie napełnienie sakiewki:) W poprzednim sezonie trochę się przeorganizowałem, wyprzedałem i w tym liczyłem maks na wyniki 11-11, 12-10. Udało się dużo lepiej, aż jestem zdziwiony. Po części to pewnie wynik zwykłego fuksa (część drużyn grała w tym sezonie wystawiając zaskakujące niekiedy składy, a w pucharze tak szczęśliwego losowania to jeszcze nigdy nie miałem), a po części dość multiskilowego składu. Tak więc kasa się zbierała, no i ostatnio się wydała:) Pech lekki, że dziad jeszcze w tym tygodniu miał jeden skok i będzie mnie kosztował znacznie więcej niż zakładałem.
Coś mi się wydaje, że kilka drużyn ma deko grosza odłożonego, ale może w przyszłym sezonie czas powalczyć o coś więcej niż tylko awans do play off. Sprawa jest dość prosta myślę, jak Piaski się uprą na awans w przyszłym sezonie to na 99,9% będzie pozamiatane, ale jeśli nie, to wszystko jest możliwe:)
Typy na te play-off: o ile się obędzie bez kontuzji, to Magic mają misia. Z kim się jednak zmierzą w finale, to dla mnie zagadka. Obstawiam Twój zespół bądź Nałęczów, ale kto wie:)
Podsumowując, mnie w tej grze trzyma chyba najbardziej trenowanie graczy:) A zastanawia coraz bardziej, co decyduje o tym, że niektórzy zawodnicy faulują znacznie więcej niż inni i są kontuzjowani znacznie częściej?
Pozdrawiam