Абсолютно същата идея ми се въртеше в главата днес:))) направо все едно си прочетох мислите в твоя пост.....затова те подкрепям напълно! Нека всеки ,който има идея да си я казва преди мача и да се подлага на гласуване,а не когато колата се обърне ,всеки да започва да вика  'така щеше да е по-добре' .
 Нека си спомним основният 'закон' завещан ни от нашите прадеди ,а именно- 'обединението прави силата'.
 Най-доброто ,което можем да направим според мен (подчертавам според мен,без да се смятам за авторитет в играта) е да подкрепяме безвъзмездно мениджъра на националите( без значение кой е той) до изтичането на мандата му и тогава да 'броим пилците'. А националният отбор се нуждае от подкрепата на всички,най-вече след загубите...когато имаме победа е лесно да викаме 'браво,пребихме ги тия' или 'българи-юнаци'.Но точно загубите са момента след ,който трябва да сме обединени и силни...ако направим това ще имаме и класата да подобрим класиранията си:))) В едно свое интервю,един велик мениджър Сър Алекс Фергюсън казва: За мен не е важно да НЕ допускаме загуба в даден двубой, по-важното е как ще реагираме след загуба,и да не позволим да се превърне в серия от загуби....Не е важно ,кой как е играл вчера ,а е важно да го мотивираме да играе по-добре утре...
 Лека вечер на всички:)