Čestitke za zmago!
Jst sm razočaran na celi črti.. nekako sem izgubil kontrolo nad svojo ekipo in več nisem prepričan v svoje taktične odločitve. Ko sem imel v ekipi samo Žvaba in 4-5 enodimenzionalnih igralcev, sem vedno točno vedel kaj in kako, da iz ekipe iztisnem maximum. Zdej imam ob Žvabu še enega zelo podobnega igralca (Varo) in pod košem Litvanskega reprezentanta in prvega KC-ja, pa nimam za burek. Iz tekme v tekmo se matram in trepetam proti slabšim nasprotnikom, Kamasa NIKAKOR ne uspem vklopiti v sistem, kljub moji dobri obrambi pod košem pa iz tekme v tekmo spremljam nasprotne centre/krilne centre kako proti meni igrajo tekme kariere.. (včeraj Italijan 29 točk, 20 skokov..).
Ne vem no, ekipa enostavno ne opravičuje vložka. Je pa Žvab že v 2. tednu starosti 33 izgubil prvi skill, tako da mi je to biu velik rdeč alarm da bo treba začeti počasi prenovo (za primerjavo, Nered v celotni sezoni ko je bil 33 star ni izgubil enega samega skilla).
Aja pa še, kar mi je najbolj smešno.. ko je moj treniranec odšel iz igre z 6 osebnimi napakami mi klinčev sistem v igro na pozicijo centra pošlje Samsa.. takrat sem vedel da je tekma odločena. Sam je 39-letni branilec ki ima VSE notranje skille 1-2. Po kakšni logiki je noter poslal njega.. ne vem in ne razumem.
Vse kar mi je jasno po tej tekmi je to, da praktično nimam šans za naslov prvaka, obenem pa si ga niti ne zaslužim, ker da grem v SKL in sem tam kanta za nabijanje pač nima smisla, raje ostanem v tej ligi kjer se počutim domače in je