Mõned mõtted seoses Sinu jutust, mis on nn. jama likvideerimine:
1. Jah - mul on staar ning mul on nädalas 3 mängu (2 liiga + karikas). Hetkel, kui peaksin oma staarile andma igas mängus 35-40 minutit teeb see nädalas kui palju????...Ma aitan Sind 105-120 minutit, mis tähendab ilmselgelt, et mu mängija vorm langeb. Reaalselt aga nii ei ole...nädalas 3 mängu peaks suutma 35-40 minutit põhimehed ikka vastu pidada nii, et järgmine nädala vorm kanni ei läheks. See on esimene suurem viga.
2. Teine asi, mis ma silmas pean on peale vormi veel faktor, mis võiks mängija esitlust pärssida. Krt kui ma olen Viljar Veski ja vorm on 5+ ning saan vastu Dwight Howardi ja tema vastu midagi ära ei tee, siis vaimselt kurnab täiesti ära - tõmbab moti 0´i. Praegu on aga savi...peaasi, et oma vajalikud minutid täis teed - küll see vorm säilib. Võibolla peaks olema vormil veel üks näitaja juures - mängija esitlus.
3. Kui mängid mängu ja saad suure kaotuse meeskonnalt, kes on Sinust reitingus tagapool siis võiks ka olla võimatu hinnata seda mängu heaks...siis peaks tekkima vastupidine reaktsioon ehk kui paned hindeks 5+ siis mäng reaalselt hindab selle mängu 2 peale vms.
Kindlasti on see uuendus, mis annaks vahva nüansi mängule juurde ja mis teeks veelgi asja reaalusele lähemale. Samamoodi ma loodan ka, et kord muudetakse töötajate palkamise süsteem ümber.
Tervitudes lumisest Tallinnast.