BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Ideid BB täiustamiseks

Ideid BB täiustamiseks

Set priority
Show messages by
This Post:
00
70586.598 in reply to 70586.596
Date: 12/1/2010 8:03:09 AM
Overall Posts Rated:
1010
Ma vahetasin ka abitreeneri ära ja odavalt isegi vahetasin - seega seekord läks õnneks...aga süsteem ei meeldi teps mitte.

Mis puutub mängu, siis kuna see on siiski mitte reaalelu, siis kaotus ei ole väga suur katastroof minu jaoks. Kuna ma katsetan erinevaid treeningsüsteeme erinevate koguste mängijatega+püüan vormi säilitada kõigil siis olen arvestanud, et osa mänge läheb k*kanaatorisse...minu jaoks loeb lõpptulemus ehk hooaja eesmärk ning sinna on kaotused sisse määratud.

Toon näite mängust Football Manager...seal on mehel nn. hetkevorm + saad näha ka 5 viimase mängu keskmist vormi + lisaks saad igakord peale mängu anda meeskonnale teada, mida mängust arvasid. Kui arvasid midagi nii mida osad mehed kuulda ei tahtnud, siis tuleb individuaal jutuajamine ning kui jutt ei sobi, siis korralik vormi langus. Mitte nii spetsiifiliselt ma ei mõtleks seda siin, aga siiski mingi nüanss võiks olla või vähemalt mulle meeldiks.

Mind isegi ei häiri see minutid et pean saama teatud piiridesse, et vorm säiliks või trenni täis saaksin. See on tõesti vahva - annab rohkem kaootilisust ja värvi. Mulle aga meeldiks see, kui saaksin otse meeskonnaga suhelda mingil määral vms. Et anda teada, mis ma neist arvan :)

Mis puutub Viljarisse, siis jah sorri - eksisin...Viljar on tagamängija mitte tsenter.

From: jollu
This Post:
00
70586.599 in reply to 70586.598
Date: 12/1/2010 8:24:43 AM
🏀 BC Viiratsi 🏀
II.3
Overall Posts Rated:
4343
Second Team:
Sae pekki
Aga ehk oleks kõige efektiivsem mängijatele lisada veel erinavaid iseloomujooni nt. õnneseen ja unimüts ;) .Tuleks veel mingit X-factorit sisse.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: LA-SiimS

This Post:
11
70586.603 in reply to 70586.602
Date: 12/1/2010 2:17:13 PM
Overall Posts Rated:
148148
Minul ei sega see buzzer midagi, ainult et kohati on tunne küll, et tahaks selle kuradi kooli pooleli jätta. Järgmine päev aga on jälle OK.
Uuenduste koha pealt tuleb mulle praegu pähe, et võiks mängu ajal juba näha, mitu inimest su mängu vaatab. Kohe spordihalli nime all siis võiks olla. See küll ei muuda midagi, aga lisab mängule jälle midagi.

O50 koondise peatreener
From: T.Arx

This Post:
00
70586.604 in reply to 70586.603
Date: 12/1/2010 4:37:38 PM
Overall Posts Rated:
1111
mängule kaasa elamine võiks ka olla ehk siis audio. muidu vaata niisama vaikuses. paintballmanageris on küll päris mõnus vaadata, kui publik kaasa elab.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement