Ma vahetasin ka abitreeneri ära ja odavalt isegi vahetasin - seega seekord läks õnneks...aga süsteem ei meeldi teps mitte.
Mis puutub mängu, siis kuna see on siiski mitte reaalelu, siis kaotus ei ole väga suur katastroof minu jaoks. Kuna ma katsetan erinevaid treeningsüsteeme erinevate koguste mängijatega+püüan vormi säilitada kõigil siis olen arvestanud, et osa mänge läheb k*kanaatorisse...minu jaoks loeb lõpptulemus ehk hooaja eesmärk ning sinna on kaotused sisse määratud.
Toon näite mängust Football Manager...seal on mehel nn. hetkevorm + saad näha ka 5 viimase mängu keskmist vormi + lisaks saad igakord peale mängu anda meeskonnale teada, mida mängust arvasid. Kui arvasid midagi nii mida osad mehed kuulda ei tahtnud, siis tuleb individuaal jutuajamine ning kui jutt ei sobi, siis korralik vormi langus. Mitte nii spetsiifiliselt ma ei mõtleks seda siin, aga siiski mingi nüanss võiks olla või vähemalt mulle meeldiks.
Mind isegi ei häiri see minutid et pean saama teatud piiridesse, et vorm säiliks või trenni täis saaksin. See on tõesti vahva - annab rohkem kaootilisust ja värvi. Mulle aga meeldiks see, kui saaksin otse meeskonnaga suhelda mingil määral vms. Et anda teada, mis ma neist arvan :)
Mis puutub Viljarisse, siis jah sorri - eksisin...Viljar on tagamängija mitte tsenter.