Έλα ρε... Chatziefstratiou! Ήδη τσίμπησες δύο μπαλίτσες. Την πρώτη γιατί κι εγώ όταν αποφάσισα να πουλήσω δύο παίκτες πριν τα περσινά πλέι άουτ για να μην μπαίνουμε μέσα κάνα... μύρριο στην II. έριξα μία ματιά στις τέσσερις κατηγορίες και λέω μην πέσω στην II.4 γιατί δεν ήθελα να κάνω οικονομική υπέρβαση. Τη δεύτερη για το preview της αγωνιστικής.
Έχω περάσει στο παρελθόν από τη II.4. Μάλιστα, από εδώ ανέβηκα για πρώτη φορά στην Α1 τη σεζόν 48. Δεν ήταν στις σκέψεις του συλλόγου ο υποβιβασμός, έγιναν αρκετά πραγματάκια για να συμβεί (όποιος βαριέται στη δουλειά του, κύριε RichOne :p, υπάρχει μία τριπλή-σεντονιάδα στο φόρουμ της Α1). Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την άμεση επάνοδο σε συνδυασμό με προπόνηση και οικονομία. Το τελευταίο μάλλον πρέπει να μετατραπεί σε... σχετική οικονομία!
Και αφού ουσιαστικά είπαμε την καλησπέρα μας, βλέποντας τους μισθούς θα μου επιτρέψετε: Είστε τρελοί ρε; :) Ήθελα να πέσω στον II.1 όπου ο αδερφός μου έχοντας νομίζω το δεύτερο-τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ (άγγιζε τα 550k και ήταν ίσα βάρκα ίσα νερά) και ανέβηκε... αέρα έχοντας και το καλύτερο ρεκόρ.
Το ένατο μπάτζετ να είναι οι Biancorossi με 520k; Πέντε κόκκινοι (εκτός της ομάδας μου) με πάνω από 560k; Μάλλον η κατηγορία χρειάζεται μαθήματα οικονομικής διαχείρισης η οποία κατηγορία φαντάζομαι θα προτιμούσε μία από τις τρεις ομάδες που κάνουν restart και υποβιβάστηκαν από την Α1 και όχι τη μοναδική έτοιμη ομάδα.