imate sreće kaj kod mene kratko traje silencijo stampa , pa ja nisam tak uvredljiv da padam na vaše niske udarce ispod pazuha.................he,he,he.....
nisam mogao propustiti priliku da napišem 600 post na forumu, i da iskomentiram nadolazeće susrete, sve jedno se ljutim na vas, vi bute mi pivice brojali pa ni moja žena mi ne broji već je davno odustala pa bi mogli i vi, probajte svoje prebrojiti ak možete ,nemrete pa zato moje brojite
CRVENI YORK----------ROBOTI-------druga tekma za opstanak u ligi mislim da bu to zola u ovoj tekmi već riješio jedino ak nejde zbog utakmica za trening odigrati još jednu
INA BOJSI------RESIDENT EVIL-----neznam bit će jako interesantno, evil ima puno veći ent od ineka , zato je sve moguće
OSJEK------PHIL SOUL------isti slućaj ko kod CRVENOG YORKA ovisi o planovima da li to želi riješiti u dvije ili tri tekme
DUGAVE -------KK JUGOPLASTIKA-------e to će biti tekma na nož radile buju i palice i boce i bokseri i kamenje jer su dugave huligansi ,pripremili vatreni doček navijačima iz karlovca i okolice već buju ih kamenovali kod naplatnih kućica u lučkom zato se ne preporuća uopće dolazak navijaćima na utakmicu ak im je do žive glave na ramenu, jer su navijaći odlućili uvesti klub po svaku cijenu u drugu ligu, i ništa neće prepustiti slućaju, ja sam tu potpuno nemoćan i ništa nemogu napraviti jer su mi vezane ruke, karte su sve rasprodane i na crnom tržištu dosežu basnoslovne cifre ko dionice t-coma....
evo to bi bilo sve od mene a sad odoh popiti jedan fress da se smirim koliko ste me iznervirali, "sramite se" radi vas bum još postao i alkić
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!