BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Сезон 19

[NT] Сезон 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
210964.61 in reply to 210964.47
Date: 2/20/2012 4:31:24 PM
zai4etata
II.1
Overall Posts Rated:
1919
От: Coach_D
Дата: 20.2.2012 г. 20:56:48
В общи линий променят стартовите изисквания към играчи на отбори ,които стават ботове .Досега бяха всички играчи над 10к излизат на пазара като свободни агенти,а сега са коригирани със изброените за отделните постове.За уволнените играчи от активни отбори заплатите са на половина.
Плеймейкър - 12к/6к
Атакуващ гард - 14к/7к
Леко крило - 16к/8к
Тежко крило - 18к/9к
Център - 20к/10к

знам, бъзиках се :D:D:D

This Post:
00
210964.62 in reply to 210964.61
Date: 2/20/2012 4:41:07 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
баш зайчо, шегоубиец такъв)))

From: Efu
This Post:
00
210964.63 in reply to 210964.62
Date: 2/21/2012 4:04:55 PM
Overall Posts Rated:
55
Ето заради такъв тип мениджъри на клубни отбори и в реалния свят националите ни на ВСЯКАКЪВ спорт са на това ниво ....

Предложение: гледам, че бая се е засилил интереса към националните гарнитури (особено мъжката), та на следващите избори ви предлагам една обединена кандидатура.
Да поясня - прави се екип от да кажем 20 менажера и всяка тактика за мач или повиквателна за играч се избира чрез гласуване.Символично ( или пък не ) се слага Арсеналчо да го пише като активен национален треньор и всичко останало с гласуване.Един вид парламент в бъзербийтър, само че без ограничение в бройката на "депутатите".
Може би това ще намали недоволството което се е надигнало във озлобеното ни малко виртуално общество :)

А относно сегашния треньор - подкрепям го с 2 ръце, гласувал съм за него.И най-много ще му помогнете като го оставите да върши това, за което е избран.Всякакви намеси тип "много си прост, що пусна 2-3 а не 3-2" и от сорта просто ще бъдат в ущърб на националния ни отбор.

From: Penko

To: Efu
This Post:
00
210964.64 in reply to 210964.63
Date: 2/21/2012 4:46:17 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
111111
Абсолютно същата идея ми се въртеше в главата днес:))) направо все едно си прочетох мислите в твоя пост.....затова те подкрепям напълно! Нека всеки ,който има идея да си я казва преди мача и да се подлага на гласуване,а не когато колата се обърне ,всеки да започва да вика 'така щеше да е по-добре' .
Нека си спомним основният 'закон' завещан ни от нашите прадеди ,а именно- 'обединението прави силата'.
Най-доброто ,което можем да направим според мен (подчертавам според мен,без да се смятам за авторитет в играта) е да подкрепяме безвъзмездно мениджъра на националите( без значение кой е той) до изтичането на мандата му и тогава да 'броим пилците'. А националният отбор се нуждае от подкрепата на всички,най-вече след загубите...когато имаме победа е лесно да викаме 'браво,пребихме ги тия' или 'българи-юнаци'.Но точно загубите са момента след ,който трябва да сме обединени и силни...ако направим това ще имаме и класата да подобрим класиранията си:))) В едно свое интервю,един велик мениджър Сър Алекс Фергюсън казва: За мен не е важно да НЕ допускаме загуба в даден двубой, по-важното е как ще реагираме след загуба,и да не позволим да се превърне в серия от загуби....Не е важно ,кой как е играл вчера ,а е важно да го мотивираме да играе по-добре утре...
Лека вечер на всички:)

From: Penko

This Post:
00
210964.66 in reply to 210964.65
Date: 2/21/2012 4:57:20 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
111111
Значи предпочиташ да има един отговорен,след всяка загуба да му казваме колко е некадърен и да си изливаме всички негативни емоции върху него ,и след това да чакаме човека на който сме обяснили колко голям некадърник е да се представи по-добре в другия мач?
Нали националният отбор е на всички? Тогава какво значение има какво ме кефи мен,теб, Арсеналчо или някой друг? не е ли важно какво мисли масата?
Предлагам 'референдум' под формата на анкета, относно идеята на Ефу, направете анкета ,който се интересува от националите и чете,ще гласува,който не чете или не иска да гласува значи просто не му пука...И тогава ще се види общественото мнение, както се казва всеки народ си заслужава управлението...нека видим ние какво заслужаваме
Навити?

This Post:
00
210964.68 in reply to 210964.67
Date: 2/21/2012 6:13:47 PM
Blade of darkness
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Coach Carter
Българина си е българин ..... все знае повече от всички, все на него трябва да се обеснява, все на него трябва да му е най - хубаво ..... а кога му е най - хубаво ... когато на съседа му е най - зле .... все едно гледам(чета) български журналист. Поспрете се малко и оставете човека да си върши работата за която е избран с мнозинство ;)

From: BAIXOI

This Post:
00
210964.70 in reply to 210964.69
Date: 2/22/2012 3:13:04 AM
Overall Posts Rated:
33
Незнам за какво толко се палите.Горилаз е избран с мнозинство и ако бях на негово място щях да си правя каквото искам.В краина сметка му е гласувано доверие и би трябвало сам да си решава как да реди и как да играе.Недоволни винаги ще има и не може на всички да се угоди.Нико сам каза че всеги има различен поглед над играта което е правилно.Ако някои мисли че може да направи повече в групата незнам защо не се е кандидатирал отбора има някакъв шанс но като малко активни играчи нямаме избор от голям брои играчи и се работи с това което има.Занимавката с нациналния не е никак малка и едва ли има нужда от негативни коментари.Тука малко критиката избива на агресия за съжеление.

This Post:
00
210964.71 in reply to 210964.70
Date: 2/22/2012 5:12:40 AM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Хубаво ще е и самия Горилаз да спазва добрия тон и да не сипе необосновани обвинения, нали?

Advertisement