BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 66

Sezon 66

Set priority
Show messages by
This Post:
33
325229.62 in reply to 325229.60
Date: 12/18/2024 4:50:35 AM
Hegemonia Białystok
PLK
Overall Posts Rated:
6767
Dziękuję bardzo, szczerze mówiąc przez 75% sezonu czułem, że na Ciebie trafię i chciałem koniecznie uniknąć (jak ognia) grania z kąśliwymi Szerszeniami. Od początku czułem też, że to będzie mordęga. I oczywiście: dwie kontuzje, z tego jedna meczowa (w game 2 i game 3) i taktyczne szachy z Twojej strony.

Moim celem było zajęcie 4 miejsca (nie po to, żeby rzucać wyzwanie Selekcjonerowi, tylko dla bezpieczeństwa: mógłbym sobie spokojnie polecieć pod topór w pierwszej rundzie, jeszcze ryzykancko próbując zaskoczyć z nikłym prawdopodobieństwem sukcesu), a gdyby okazało się to niemożliwe interesowało mnie też 5-te miejsce, bo nie wierzyłem, że będziesz przedostatni.

Niestety, szerszeniowa "olewka" ligi na rzecz Pucharu Polski (w którym grałeś strasznie długo) tym zaowocowała - przedostatnią pozycją w konferencji. W rezultacie tak naprawdę zmierzyły się dwa zespoły, które zasługiwały na utrzymanie. Grając pełną parą w lidze, na pewno byłbyś wyżej.

Byłeś bardzo trudnym, niewygodnym przeciwnikiem. Wracaj szybko do PLK, bo tu jest Twój dom:).

PS To mój kolejny baraż-horror po konfrontacji z Warsaw Predators (kilka sezonów temu), który "na chama" nakupił zawodników przed barażami, ewidentnie dokładając do interesu. Byleby tylko na siłę utrzymać się. Mocno zaryzykował, chcąc się za wszelką cenę zostać w PLK. U siebie ledwo wygrałem po dogrywce, a na wyjeździe jednym punktem, a on za chwilę "zbociał". Także czasami lepiej "lecieć" na własnych warunkach. Ale z drugiej strony, można i próbować do końca - najwyżej dorzuci się jeden sezon "tanku" więcej i już.

Last edited by Bolesław III Krzywousty at 12/18/2024 5:03:15 AM

1. Wszystko jest trudne, dopóki nie stanie się proste. 2. Sens jest dokładnie tam, gdzie go szukasz. 3. Granice naszego języka są granicami naszego świata.
From: kozlik4

To: BigZ
This Post:
11
325229.63 in reply to 325229.56
Date: 12/18/2024 4:42:29 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41104110
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Ty masz kozaków, to ciekawe co ma kozlik

Kurcze, może wydać się to nieskromne...ale wierzyłem, że mam w tym sezonie skład żeby powalczyć o zwycięstwo w B3...z PP odpadłem, PLK pewnie jest blisko (zobaczymy, w B3 odpadłem dużo wcześniej niż liczyłem (w ćwierćfinale przegrałem trochę pechowo bo potem zagrałem 4 mecze z tym samym rywalem w pick-up games z dokładnie tymi samymi ustawienieniami i wygrałem 3/4)..także ogólnie nie mogę powiedzieć, że jestem jakoś szczególnie zadowolony biorąc pod uwagę siłę składu.. Tak to już jakoś jest, że jak nie nastawiałem się na B3 to udało mi się wygrać, a jak uznaję, że mam skład gotowy żeby wygrać to jest wielki zawód. Ale to tylko pokazuje, że w BB potrzebne jest też szczęście.

Powoli tracę wiarę w tą grę ... Żeby mieć dwóch game changerów to trzeba chyba trenować ich z batem do 28 roku min. , a gdzie wyniki klubowe pensje itd .. Nie mam pytań.

Wystarczy kupić top 34 latka za 1,5 mlm

Last edited by kozlik4 at 12/18/2024 4:43:11 PM

From: BigZ

This Post:
00
325229.64 in reply to 325229.63
Date: 12/19/2024 8:43:37 AM
STS BOBRY KĘTRZYN
IV.28
Overall Posts Rated:
5858
Dzięki za feedback :D Powodzenia