dječice , evo ja otišao u 2-2, ligu, kod žirafa, ali u kontra konfu, nisam valjda težu drugu mogao dobiti, nekak me i malo strah, kak bu to sve završilo, ali ja se ne predajem, ali ni vama nebu sve jedno sve sami prvaci četvrtih liga došli kod vas i u drugu konfui bodulski iz druge lige bit će napeto evo red je da se još jednom pozdravimo , želim svima sreću u narednoj sezoni i da ovim novima pokažete di su došli i ko je gazda u 3-1 ili ti 2-5 ligi , da je to najjaća treća liga di su mogli doći i ds moraju pisati na forumu inaće budu izbaćeni iz lige.............he he
puno pozdrava, svima, ali moje budno oko bu pazilo na vas,da se ne uspavate ipak je ovo najaktivniji forum u hrvatskoj i teško bu ko ikad više stigao taj broj postova na forumu, strašno preko 650 postova u jednoj sezoni ko svi zajedno forumi u hrvatskoj.
strašni ste svaka vam čast , sory ak sam kad bio naporan i dosadan , ali i provokativan, nadam se da vam se nisam zamjerio, zato sretno svima u 12 sezoni , i dikac pokaži im ko je sad na redu za odlazak u drugu ligu
pozz od ekipe dugave i marijoh
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!