Kochani!
rozumiem rozgoryczenie graczy, którzy nie życzą sobie, żeby ktoś oglądał ich graczy i wykorzystywał to w sposób inny niż do celów NT. Jest to z oczywistych względów nieetyczne. Chyba tutaj nie ma żadnych wątpliwości. Dlatego szewaa. zachował się tutaj bezwzględnie słabo. 
Jednak mam wrażenie, że w całej tej sytuacji wcale nie o to tu chodzi. Chodzi raczej o Waszą wzajemną chęć 'pociśnięcia' drugiej stronie. Proszę zatem, żeby w Wasze 'licytacje' nie wciągać spraw NT. Takie coś nie pomaga, a może wyjść tylko na złe dla naszego kraju. 
Dodam, że zarówno ja, Sztuker czy szewaa. nie dzieli się informacjami odnośnie umiejętności graczy z innymi użytkownikami. Zwróćcie uwagę też na to, że nie da się zapomnieć skilli graczy przeciwnika z bazy przed meczem, gdzie będą oni rywalami. Mimo to, ze swojego doświadczenia powiem, że kompletnie nie zwraca się na to uwagi. W mojej karierze nie było jeszcze sytuacji, żebym specjalnie wchodził w bazę i sprawdzał graczy przeciwnika i specjalnie pod to ustawiał taktykę na taki mecz. 
Dla mnie jako coacha NT szewaa. jest niezbędny, a ostatni sukcesy to w dużej mierze też jego zasługa. (jego jak i Sztukera, o którym nie mogę i nie chcę tutaj zapominać!). Choć jest kontrowersyjny, to cenię sobie jego odmienny punkt widzenia. Właśnie dlatego kadra potrzebuje kogoś takiego, kto patrzy na wszystko z trochę innej perspektywy. 
Zachęcam też do śledzenia wątku NT, tam na bieżąco przekazuję aktualne informacje związane z NT. Po włączeniu szewy do sztabu również było to tam opisane.
To tylko celem wyjaśnienia, proszę o nie odpisywanie i nie kontynuowanie tego wątku tutaj! 
DO BOJU POLSKA!