Аз съм нов в играта, не ви знам интригите през годините, но долния вариант споменат от теб, който не се осъществи прецаква повече Славия и Горилите. Защо? Защото един от двата отбора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изпада. Обаче също толкова прецаква Леденика и Торменто. Тук не виждам драма. Сега всеки има своя шанс да покаже, че заслужава място в А група. Бтв не само Славия и Горилите са отбори с традиции, същото виждам при Леденика и Торменто, малко избирателно ги определяш традициите. Да го беше казал за мен, всичко е ОК, ама тук ми намирисва на преднамереност някаква, така ли е? То дори самото повдигане на темата ми намирисва, та взех отворих прозореца да проветря.
Леденика -Торменто
Горилите -Славия
Шоколадите-булдозерчетата
Но нека да обърнем внимание на третата двойка. Тук борбата ще е епична! Никой дума не обелва за Шоколадите!!! Той реди загуба след загуба откакто мина олстара. В момента е с под 500к заплати, което е под стандартите дори на 2-ра лига. Това не е ли в помощ на Булзодерчетата?!?!? Защо никой дума не казва за това?!?
Хайде моля те, нека спред до тук с разсъжденията по тази тема

Всеки има своя шанс за спасение, всеки развива отбора си по начин, който вижда за най-добър. Дали е правилно времето ще покаже.