BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > Сезон 69+4

Сезон 69+4

Set priority
Show messages by
From: LA-Singh

This Post:
44
328074.9 in reply to 328074.6
Date: 4/12/2026 11:06:11 AM
Levski Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
6262
Ти трябва да се радваш, успя да си издействаш домакинство иначе освен теб май никой друг не спечели от това

You see things; and you say, "Why?" But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
From: Penko

This Post:
00
328074.10 in reply to 328074.9
Date: 4/12/2026 11:48:38 AM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Да. Но според мен Горилите от другата страна загуби от това. Може би сега ще отпадне момчето. Но аз му стискам палци
И затова се замислих.
От една страна това вреди на някого.

От втора го прави не някой човек, който играе играта от два три сезона а национален селекционер в мач срещу бивш младежки национален селекционер и двамата от дълги сезони в играта.
От трета страна, аз не знам бих ли се кефил да спечеля нещо по подобен начин, всички играем за удоволствие и ако някой ми пусне , хич няма да ме изкефи това.

От четвърта страна всички сме излезли понякога с резерви, особено когато има купа или за да правим минути. Но тогава го правиш с някакви сметки за твоя си отбор а не да помогнеш или навредиш на друг.
.....
Христос Воскресе!
Живи и здрави всипки

This Post:
00
328074.11 in reply to 328074.8
Date: 4/12/2026 11:49:29 AM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Твоя морал го знам отдавна и изобщо не ме вълнува колоритния ти отбор.

From: danisp

This Post:
00
328074.12 in reply to 328074.10
Date: 4/12/2026 12:14:22 PM
Rila
A Grupa
Overall Posts Rated:
2727
Реално има сметка когато се класираш за плейоф, в мач без значение да избегнеш контузии, въпреки че ники не беше точно мач без значение.. ама той си знае

From: Zars

This Post:
11
328074.13 in reply to 328074.10
Date: 4/12/2026 12:18:38 PM
Los Angeles_Lakers
A Grupa
Overall Posts Rated:
1212
Second Team:
Star Basket Varna
ДНо според мен Горилите от другата страна загуби от това. Може би сега ще отпадне момчето.

Горилите какво загуби? Той си е на плейаут, не мисля, че е изгубил нещо. Дори спечели, като ме би.

Може би националния селекционер иска да даде шанс на Tormento Demons да си дотренира двамата красавци на по 27 години за да стигнат до отбора? Ако изпадне дали ще може да ги задържи, как мислиш? На мен перспективни ми се виждат.

Освен това ти ми се виждаш печеливш от това, не знам, какво те тревожи и притеснява? Сподели по-точно, плс.

От трета страна, аз не знам бих ли се кефил да спечеля нещо по подобен начин, всички играем за удоволствие и ако някой ми пусне , хич няма да ме изкефи това.

Добре, че не ти пуснах за купата миналия сезон

This Post:
00
328074.14 in reply to 328074.11
Date: 4/12/2026 12:20:41 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Всъщност аз не съм конспиративно настроен, но ако бях бих се загледал в следните факти

1) При друг развой на мачовете от посления кръг за спасение трябваше да играят

Леденика -Торменто
Горилите -Славия
Шоколадите-булдозерчетата

2) при така стеклите се мачове двойките са следните

Торменто-горилите
Леденика -Славия

3) Има три отбора, които са си приятелчета в играта - Торменто, Балкан и Леденика
И трите са замесени при вариант 1 Леденика или Торменто щеше да отпадне

При този вариант Леденика си има домакинство срещу Славия и шанс за спасение а Торм.енто благодарение на огромната си победа вече също е фаворит заради домакинството срещу Горилите.

Т.е косвено са прецакани два отбора с традиции и история в играта като Славия и Горилите.

4) Ако това беше първенство в реалния свят където и да е по света щеше да последва огромен скандал..
,но понеже е просто една игра се приема за нормално.
Обаче Горилите и Славия са си реално прецакани. Защото тези момчета са градили отбори, борили са се в играта , искат да играят....и двамата играят честно , доколкото им позволяват възможностите и изведнъж Хоп...
Обаче това са реално съществуващи двама човека,които са прецакани нечестно в една иначе хубава виртуална игра.

From: LA-Singh

This Post:
00
328074.15 in reply to 328074.14
Date: 4/12/2026 12:40:07 PM
Levski Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
6262
Всъщност горилите имат домакинско предимство заради повечето победи. Единствено си размениха съперниците, нищо друго не се промени в плейаутите. Даже горилите може би и спечелиха от това, защото Славия ми се вижда като по-тегав отбор, мен ме би през сезона.

You see things; and you say, "Why?" But I dream things that never were; and I say, "Why not?"

This Post:
00
328074.16 in reply to 328074.15
Date: 4/12/2026 12:49:39 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Всъщност си прав. И аз го видях след като го написах.
Но понеже вече съм го написал няма да го трия, обаче ще си призная грешката!
Иначе всичко друго написано си е така. Ако сме конспиратори бихме заподозрели врътка , а ние не сме. Значи всичко е ок. Да живее феър плея.

This Post:
11
328074.17 in reply to 328074.14
Date: 4/13/2026 4:27:03 AM
Los Angeles_Lakers
A Grupa
Overall Posts Rated:
1212
Second Team:
Star Basket Varna
Аз съм нов в играта, не ви знам интригите през годините, но долния вариант споменат от теб, който не се осъществи прецаква повече Славия и Горилите. Защо? Защото един от двата отбора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изпада. Обаче също толкова прецаква Леденика и Торменто. Тук не виждам драма. Сега всеки има своя шанс да покаже, че заслужава място в А група. Бтв не само Славия и Горилите са отбори с традиции, същото виждам при Леденика и Торменто, малко избирателно ги определяш традициите. Да го беше казал за мен, всичко е ОК, ама тук ми намирисва на преднамереност някаква, така ли е? То дори самото повдигане на темата ми намирисва, та взех отворих прозореца да проветря.

Леденика -Торменто
Горилите -Славия

Но нека да обърнем внимание на третата двойка. Тук борбата ще е епична! Никой дума не обелва за Шоколадите!!! Той реди загуба след загуба откакто мина олстара. В момента е с под 500к заплати, което е под стандартите дори на 2-ра лига. Това не е ли в помощ на Булзодерчетата?!?!? Защо никой дума не казва за това?!?

Хайде моля те, нека спред до тук с разсъжденията по тази тема Всеки има своя шанс за спасение, всеки развива отбора си по начин, който вижда за най-добър. Дали е правилно времето ще покаже.

This Post:
00
328074.18 in reply to 328074.15
Date: 4/13/2026 4:33:33 AM
Los Angeles_Lakers
A Grupa
Overall Posts Rated:
1212
Second Team:
Star Basket Varna
Всъщност горилите имат домакинско предимство заради повечето победи. Единствено си размениха съперниците, нищо друго не се промени в плейаутите. Даже горилите може би и спечелиха от това, защото Славия ми се вижда като по-тегав отбор , мен ме би през сезона.

Мда, няма как да не се съглася с подчертаното. Ама явно на Пенко му е скучно по празниците

Advertisement