len sa mi to zdalo trochu nefér,
samozrejme nikto neurobil pre repre ako ty,za čo sme ti všetci vďační,
aspoň tu bolo trochu rušno po dlhšej dobe
Co bolo nefer? Ze hrali Kolarik a Deker pred Bujanskym? Ako som ti pisal obaja maju vacsi pocet skilov a maju ich aj rozmiestene vhodnejsie pre dany zapas ako Bujansky. Nefer by bolo ak by hral on a nie oni. To nakoniec potvrdil aj zapas. Vyhrali sme u supera vonku, bol nas najtazsi, prinajhorsom druhy najtazsi zapas sezony..
Mne prislo nefer ze si ma nazval zaujatym aj po tom ako som ti to ozrejmil. Na zaklade coho som zaujaty? Za 3 roky tohto vlakna sa tu verejne vyjadrujem v mozno 75% prispevkov a odozva komunity je ubijajuca. Robim tu pre repre casto na ukor vlastneho timu a financii. Poskytujem svojim ligovym konkurentom informacie ako byt lepsi a v podstate ako ma porazat. Som pre nich predvidatelny lebo poznaju moje myslienkove pochody a nazory. Za to trpi casto aj moj tim. Ale robim to lebo chcem aby repre konecne vyhravala. Uzitok z nej maju majitelia hracov. A potom sa po vyhratom zapase zjavi jeden co ma nazve zaujatym a nefer. To vie nasrdit, poviem ti pravdu.
Ak by si sa viac zaujimal o tim vedel by si preco Bujansky nehral aj bez tejto debaty.
Ok, som zvyknuty presviedcat manazerov ze im chcem pomahat a vsetko co im staci urobit je plnit ulohy a uspech sa dostavi, zdarma. Beriem to v podobnom sportovom duchu ze aj toto je len presviedcanie pravde. Hadam som sa ubranil. Len je nestastne ze som sa musel branit. Nie som urazeny neboj. Len nabuduce zvazte ked chcete kritizovat fakty.
Dakujem
1 BBB, 25 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 51 Seasons NT coaching