BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.1 > WerderWerememSenWer Basın Toplantısı

WerderWerememSenWer Basın Toplantısı

Set priority
Show messages by
This Post:
00
158525.1
Date: 10/03/2010 15:51:21
Overall Posts Rated:
6565
Ignazio Gaspari (Kaptan)
Şu an inanılmaz bir mutluluk içerisindeyiz. Bunu kelimelere dökmek ve size aktarmak gerçekten zor. Böyle bir takımın kaptanı olduğum için gurur duyuyorum. Tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesede teşekkür ediyorum. Zor bi süreç oldu bizim için ama kazanmayı başardık ve takım olarakta bunu hakettiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra öncelikli amacımız 2. ligde kalıcı olmak ve orada da bu tarz başarıları elde etmek olacaktır.

Matthias Winkelmann
Çok mutluyum gerçekten, bugun burada çok guzel birseyi başardığımızı düşünüyorum. Bütün sene çok çalıştık. Hep favori gösterildik. Bunun ağırlığını üzerimizde de her zaman hissettik. Ama çalışmalarımızın meyvesini bugun toplamış olduk. Daha fazla ne söyleyebilirim bilmiyorum. Bizi destekleyen herkese çok teşekkürler. En büyük Werdeeeerrrrrr...

Stéphane Pruvost
Bu takımda gecen senede final oynamıstım. Kaybedince inanılmaz bir üzüntü yaşamıstık takım olarak. Bugunde bu duygunun tam tersini yasıyoruz. Ama bunu tarif etmek gercekten imkansız. Bu takımın parcası olmak gercekten gurur verici. Sezon boyunca bizden destegini esirgemeyen taraftarlarımıza armagan olsun bu sampiyonluk. Bu sezon sozlesmem sona eriyor ancak elbette yönetimle oturup konusacağız. Her iki taraf içinde uygun şartlar sağlanırsa takımda kalacağım. Kendi adıma bu takımda kalmayı ve 2. lig seruveninde bende bulunmak istiyorum.

Lütfi Akiner
Bu takımda üçüncü sezonum bitti ve 2 defa final oynama başarı gösterdik. İkinci finalimizde de şampiyonluğu elde ettik. Benim gibi genö bir oyuncunun bu yaşta bu tarz başarılar yakalaması inanılmaz guzel. Abilerimizden cok sey ögrendik. Göstermiş oldugum gelişimlede takımıma faydalı olmaya calıstım. Biraz olsun payım varsa bu şampiyonlukta ne mutlu. Bana daima güvenen hocama cok teşekkür ediyorum. Kendisinin üzerimdeki emeği buyuk. Onumuzdeki sezonlar da kendisini kesinlikle mahcup etmeyeceğim. Bu şampiyonluk werder takımını seven herkese armağan olsun

Bütün Takım

Oleeyyyy oley oley oleeeyyyyyyy şampiyooooonnnn werdeeeeerrrrrr
Oleeyyyy oley oley oleeeyyyyyyy şampiyooooonnnn werdeeeeerrrrrr
Oleeyyyy oley oley oleeeyyyyyyy şampiyooooonnnn werdeeeeerrrrrr
Oleeyyyy oley oley oleeeyyyyyyy şampiyooooonnnn werdeeeeerrrrrr
Oleeyyyy oley oley oleeeyyyyyyy şampiyooooonnnn werdeeeeerrrrrr
Oleeyyyy oley oley oleeeyyyyyyy şampiyooooonnnn werdeeeeerrrrrr.......................

This Post:
00
158525.2 in reply to 158525.1
Date: 10/03/2010 16:02:43
Overall Posts Rated:
6565
Coach Erhan

Söze nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum. Werder takımı için tarihi bir gün. Klüp tarihimizde ilk defa ikinci lige yükseliyoruz. Bunu takım olarak gerçekten hakettiğimizi düşünüyorum. Ancak herşeyden önce finaldeki rakibimiz Beşiktaş Cola Turka takımını tebrik etmek istiyorum. İnanılmaz bir sezon gecirdiler. Ve onlarda bu şampiyonlugu en az bizim kadar haketmişlerdi. Ancak kazanan biz olduk. Umarım onlarda bizimle beraber ikinci lige yükselirler, çünkü bunu hakediyorlar.

Şu takımı şu taraftarı gördükçe gözlerim doluyor gerçekten. İyi günde de kötü günde de taraftarımız bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Bizde onları elimizden geldiğince memnun etmeye çalıştık. 3. ligde bulundugumuz süre zarfında hiç playoff dışında kalmadık ve toplamda 3 kez final heyecanı yaşadık birlikte. Ve sonunda da çok istediğimiz şampiyonluğa ulaşmıs olduk. Sabahlara kadar bu şampiyonluğu kutlamayı sonuna kadar hakettiler onlarda. Ama taraftarımızdan ricam bu sevincimize hiç bir şekilde gölge düşmesin ve silahla kutlama yapılmasın...

Klüp içerisinde çalışan, çaycısından aşçısına, temizlikçisinden malzemecisine, top toplayıcısından yönetime, oyuncusundan taraftarına bu takım için emeğini esirgemeyen, iyi günde, kötü günde daima destekleyen, bugunku başarı için varını yoğunu ortaya koyan herkese canı gönülden teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece başarılarımız daima devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasınnn....

This Post:
00
158525.3 in reply to 158525.2
Date: 10/03/2010 16:18:51
Overall Posts Rated:
6565
III.1 kümesindeki değerli hocalarıma

Bu oyunu neden çok seviyorum diye soruyorum kendime. Tabiki basketbolu çok sevdiğim içindir die düşünüyorum. Ancak tam olarak cevabıda bu değil sanırım. BB ye bu kadar bağlanmamdaki en büyük etkenin bu kümede mücadele ettiğim arkaşlarım olduğunu görüyorum. III.1 kümesi forumu gibi hareketli ve keyifli bir forum BB dünyasında hiç bir zaman olmayacaktır die düşünüyorum. Önümüzdeki sene 2. ligde mücadele edecek olsamda yazılarımı daima bu forumda sizlerle paylaşıyor olmaya devam edecem mutlaka.

Doğudan ;
Beşiktaş Cola Turka takımına güzel bir mücadele örneği gösterdiği için çok teşekkür ederim.

galatasaray suns takımına ve değerli hocam ardaya harika muhabbetine, paylaşımına, kurduğumuz güzel iletişimimizden ötürü çok çok teşekkür ederim.

Batıdan ;
Makine Pistons takımına ve alpertini hocama birbirimize karşı toplamda oynadığımız 19 maçta göstermiş olduğu performansa ve yine oynadığımız 5 playoff maçında beni hiç yenmediği için çok teşekkür ederim.

horozilya takımına ve uzun zamandan beri sesi çıkmayan faruk hocama göstermiş olduğu yardımlardan ve oyuna kattığı renkten ötürü teşekkür ederim.

Kazimspor takımına ve değerli hocam kazıma sadece 2 sezon aynı kümede mücadele etmiş olsakta foruma kattığı pozitif enerji ve başarılı performansıyla birlikte bizlere Kazım Özdiler ismini ezberlettiği için çok teşekkür ederim.

ERZİNCAN GENCLİK SPOR takımına ve hocasına uzun seneler güzel bir mücadele örneği gösterdiği için, zaman zaman forumlarda tartışma yaşasakta bu ligde sürekli başarılı olmaya çalıştığı için ve renk kattığı için çok teşekkür ederim...

Kısacası tüm arkadaslarıma çok teşekkür ederim. Umarım önümüzdeki sezonda bu küme formunu bu derece canlı ve hareketli tutmayı başarabiliriz hep birlikte...

Şöyle bir bakıyorumda unuttuğum kimse varmı diye ama göremiyorum :)))

This Post:
00
158525.4 in reply to 158525.3
Date: 10/03/2010 16:26:26
Overall Posts Rated:
6565
ScHeWePpEs DüZcE WoLfS namı diğer yedigöl hatta namı diğer Turgay ;

Sana ayrı bir sayfa acayım dedim. Zaman zaman senin yüzünden maç kaybetsemde, bir kaç sezon önce oynadığım finalde kazanmamam için elinden geleni yapsanda, aramızda oynadığımız maçlar öncesi beni yenebilmek için türlü dalavereler çevirsende, forumda sataşıp dursanda, MSN de rahat durmasanda, sana her ne kadar uyuz olsamda 2. ligde en çok seni arayacam ve seni özleyecem sanırım. (Aman allahım ben neler yazıyorum :)) )

Biliyorumki ben bir alt lige düşmediğim sürece seninle üst liglerde karşılaşma olanağımız olmayacak. Muhtemelen sen yeni sezonada şampiyonluk parolasıyla başlayıp 3. maçlar sonunda küme düşmeme mücadelesi vermeye başlayacaksındır. Sezon içerisinde bir çok takıma şike teklif edip maçları kazanmak için her türlü yola başvuracaksındır. Ama seni böle kabul ettik artık ve bence değişme çünkü çok keyifli oluyo.

Senden bir ricam olacak sakın seneye benim maçlarımdan önce gelip bana taktik vermeye çalışma çünkü hiç bir aman işe yaramıyor bunu sende biliyorsun :)))))))))

This Post:
00
158525.5 in reply to 158525.4
Date: 10/05/2010 09:54:59
Overall Posts Rated:
426426
hocam tebrik ederim.çok renkli bir kümeyi maalesef kaybettin :))bu kümede olmasam da bu küme forumunu ben de çok seviyorum :))managerlerin olaya bakış açıları çok güzel..))
kazım konusunda haklısın.. tüm oynadığım yabancı takımların hocaları bana kazım özdilleri soruyor xD
ama bakıyorum oyuncuların üst ligde satılma korkusu yaşamadan küme yükselmeye seviniyorlar onlardaki özgüvene hayran kaldım... demekki 2 ligde de başarılı olacaklarına ve satılmayacaklarına inanıyorlar helal...
---
2 ligde başarılar

From: arda

This Post:
00
158525.6 in reply to 158525.5
Date: 10/05/2010 11:37:27
galatasaray suns
II.3
Overall Posts Rated:
271271
Second Team:
galatasaray suns II
öncelikle hocam tebrik ediyorum kazandığın başarıdan dolayı gerek kadro kaliten gerek sabrın ve ilk maçı kaybettikten sonra taktikteki deişiklin sana şampiyonluğu getirdi bence burdaki en büyük pay winkelmana ait şüphesizki:)

hakederek ve güzel bi final serisi sonrası seni 2.ligte görmek benim adımada büyük bi mutluluk umarım orda da başarılı olur III.1 kümesini güzel temsil edersin yalnız seneye forum nasıl olcak bende çok merak ediyorum şimdiden:)

doyasıya tadını çıkar hocam çünkü ligin başlamasına çok kalmadı:))


BU ARADA BU DRAFTLAR TAKIMLAR NOLCAK OYUNA GİRİP BAKMAKTAN SIKILDIM ARTIK!!!

ufuk hocam sen gelme buralara aman diyim:P

kazım özdiler i artık takmıyorum bile bizim her maçta sahada gezinmekten başka hiçbişiy yaptığı yok garibimin:)))))))))))

This Post:
00
158525.7 in reply to 158525.4
Date: 10/05/2010 14:59:23
Overall Posts Rated:
1313
ScHeWePpEs DüZcE WoLfS namı diğer yedigöl hatta namı diğer Turgay ;

Sana ayrı bir sayfa acayım dedim. Zaman zaman senin yüzünden maç kaybetsemde, bir kaç sezon önce oynadığım finalde kazanmamam için elinden geleni yapsanda, aramızda oynadığımız maçlar öncesi beni yenebilmek için türlü dalavereler çevirsende, forumda sataşıp dursanda, MSN de rahat durmasanda, sana her ne kadar uyuz olsamda 2. ligde en çok seni arayacam ve seni özleyecem sanırım. (Aman allahım ben neler yazıyorum) )

Biliyorumki ben bir alt lige düşmediğim sürece seninle üst liglerde karşılaşma olanağımız olmayacak. Muhtemelen sen yeni sezonada şampiyonluk parolasıyla başlayıp 3. maçlar sonunda küme düşmeme mücadelesi vermeye başlayacaksındır. Sezon içerisinde bir çok takıma şike teklif edip maçları kazanmak için her türlü yola başvuracaksındır. Ama seni böle kabul ettik artık ve bence değişme çünkü çok keyifli oluyo.

Senden bir ricam olacak sakın seneye benim maçlarımdan önce gelip bana taktik vermeye çalışma çünkü hiç bir aman işe yaramıyor bunu sende biliyorsun))))))))



hocam ayıpsın vallahi ya .. insan ligden ayrılırken böle mi ayrılır ... ben ağlıyorum sen gidion die sen bana neler dion çok darıldım valla

I Play Every Game Like As My Last Game
This Post:
00
158525.8 in reply to 158525.4
Date: 10/05/2010 15:04:21
Overall Posts Rated:
1313
ScHeWePpEs DüZcE WoLfS namı diğer yedigöl hatta namı diğer Turgay ;

Sana ayrı bir sayfa acayım dedim. Zaman zaman senin yüzünden maç kaybetsemde, bir kaç sezon önce oynadığım finalde kazanmamam için elinden geleni yapsanda, aramızda oynadığımız maçlar öncesi beni yenebilmek için türlü dalavereler çevirsende, forumda sataşıp dursanda, MSN de rahat durmasanda, sana her ne kadar uyuz olsamda 2. ligde en çok seni arayacam ve seni özleyecem sanırım. (Aman allahım ben neler yazıyorum) )



hocam biliyorsunki finalde oynadıgın maçta sana topu götür taktiğini zorla oynatmadım yıllar önce ben bağkur hocadan ( kazım iyi bilir bu hocayı ) topu götürün alan savunmalarına karşı iyi bir taktik oldugunu duymuştum .. bende sana önerdim taktiği


zaten başka taktikle çıksaydında yenemicektin o maçı haha

I Play Every Game Like As My Last Game
From: Berkayy

To: arda
This Post:
00
158525.10 in reply to 158525.6
Date: 10/05/2010 19:12:16
Overall Posts Rated:
426426
hocam draftlar çarşamba öğleden sonra gelecek galiba :)
yapılan açıklama böyle...tabii başka aksilik olmassa
yeni ligler de perşembe hazırlık maçlarından sonra belirlenecek galiba ..ama emin değilim..

This Post:
00
158525.11 in reply to 158525.10
Date: 10/06/2010 09:45:21
Overall Posts Rated:
6565
III.1 kümesi 13. Sezon MVP Sonuçları açıklanmış. Buna Göre sıralama şu şekilde oluşmuştur;

Matthias Winkelmann WerderWerememSenWer 150
Ignazio Gaspari WerderWerememSenWer 131
Rytis Kadilinas Beşiktaş Cola Turka 78
Giulio Sbomperti ScHeWePpEs DüZcE WoLfS 63
Ahmet Aytolun Beşiktaş Cola Turka 53
José Javier Aristizaval horozilya 9
Ali Kemal Erdenay Bledas German Shepherds 8
Roham Sasani WerderWerememSenWer 5
Manuel Satrústegui horozilya 5
Paco Navarro Soto galatasaray suns 3
Kazim Özdiler Kazimspor 3
Mülayim Yüksel ERZİNCAN GENCLİK SPOR 3
Ignjatije Stojkovic Beşiktaş Cola Turka 1