BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
191360.2 in reply to 191360.1
Date: 07/26/2011 13:50:52
Overall Posts Rated:
1717
Jmenuji se Pavel Stašek a rád bych kandidoval na post trenéra NT týmu. Jako již tradiční kandidát přicházím s něčím netradičním a to kandidátskou řečí. Ze začátku bych ještě připoměl že do voleb jdu společně s manažerem Lukainos a volby , volební program a případnou následnou realizaci povedem spolu. V minulém volebním období jsem to slušně zabil a teď konečně přicházím s něčím co by vás mohlo zaujmout. Měl jsem 3 měsíce abych to nějak vše promyslel a napadlo mě pár věcí. Ale předtím bych nás chtěl malinko představit.

Jsem manažerem týmu BK Pardubice a tuto sezónu jsem se probojoval do 2 ligy z III.10. Tuhle hru hraji svoji hlavou a jsem v ní velice tvrdohlaví. Vedu si svůj styl tréninku kterým se uplně nelíbí nikomu ale mě začína přinášet úspěchy. Ale v NT týmu bych poslech rady na trénink od zkušenějších manžerů a netahal tam svoje metody.

Lukainos je manažerem týmu BK Baník Lukoslavice. V této sezóně se mu konečně podařilo postoupit do 3 ligy. Na BB je prakticky každý den. Za 3 sezóny co hraje udělal velký pokrok. Jako jeden z mála je aktivní na chatu během zápasu kde děla příjemnou atmosféru.

Odměny

V případě mého zvolení bych zavedl odměny pro týmy co mají nt hráče. Odměnou by byl suportér. Jak by ho manažer dostal? Za správný trenink, komunikaci s našim týmem a za celkový přínos. Tyto odměny by nemusely být jen pro týmy co vlastní nt hráče ale i pro realizační tým a manažery co se motají kolem nt týmu. Systém je stejný za přínos nt týmu odměna suportér.

Web

Dále bych zavedl pro nt tým webové stránky. Tento nápad jsem měl i minulou sezónu ale teď bych to úspěšně realizoval. Webová prezentace by byla vedena s nadsázkou a sloužily by pro odreagování, pobavení ale i pro veřejnou diskuzi. Na webu by byly různé statistiky jako třeba kdo prošel nt týmem, všechny zápasy, jaký máme různé bilance, nej střelci nt týmu atd. Nebyly by tam nikde uveřejněny skilly hračů. Samozdřejmě by tam bylo i skryté fórko na které by byl omezený přístup.

Realizační tým

Zavedl bych novou funkci a to asistent manažera. Tento člověk by měl skoro stejný význam jako samotný trenér a byl by jeho pravá ruka. Zároveň by fungoval i jako zástupce v případě ztráty připojení , dovolené nebo jiného důvodu absence. Dále bych rozložil důležitost člena NT týmu a to takto

Trenér ...... 26%
Asistent ..... 24%
Skauti ...... 49% \ předpokládám 3 skauty takže to je cca 16 %
Veřejnost .... 1%

Já osobně zastávám názor toho že každý člen týmu je důležitý takže mě zajíma i jeho názor.


Soutěž

Zavedl bych různé soutěže o různé ceny třeba každý týden.

Doufám že se vám naše novinky které jsou spíše pro zpříjemnění této hry budou líbít a že mě dáte nějáký ten hlas za který předem děkuji. Je to napsané ve velké stručnosti tak na případné dotazy rád s Lukainosem odpovíme v příslušném fóru.

Jsem lepší než vy !!! xDD
Message deleted
This Post:
11
191360.4 in reply to 191360.2
Date: 07/26/2011 19:53:55
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11541154
Second Team:
Jirkov
Rozhodl jsem se i počtvrté v řadě kandidovat na trenéra reprezentace. Pěkně krok za krokem se blížíme do evropské a světové špičky. Výsledky posledních 2 sezon nás vynesly na 17. místo světového a 10. evropského žebříčku. Díky výhře v Turnaji útěchy jsme nasazeni jako číslo 1, což nám zaručuje relativně lehčí skupinu a navíc celé ME budeme hrát s výhodou domácího prostředí.
Takže pro tohle volební období jsem si stanovil následující cíle:
1) vyhrát ME
2) kvalifikovat se na MS - pokud se to povede, tak uvidíme, čeho jsme schopni dosáhnout tam, chtěl bych minimálně top8.
Samozřejmě se může stát, že se to nepovede, ale pokud bychom se nedostali ani do dodatečné kvalifikace MS (3.-6. tým na ME), tak bych to považoval za velké zklamání.

Ve spolupráci s mnoha manažery budeme dále pracovat na zlepšování kvality našich elitních hráčů a současně samozřejmě bude dohlíženo na rozvoj potěru na několik dalších volebních období dopředu.
Z hlediska kvality kádru si myslím, že máme velice vyrovnanou skupinu hráčů na PG/SG, což se ukázalo např. ke konci sezony, kdy nebyl k dispozici Uhrovic, ale ostatní ho dokázali rovnocenně nahradit.
Na SF máme hráče světového formátu Sedlára a za ním velice dobrého sekundanta Horínka a věřím, že k nim již brzo přibude někdo další do party, protože tady těch variant zatím tolik není, navíc oba se asi nezadržitelně blíží momentu, když už jim potenciál moc dalšího zlepšování nedovolí.
Na PF/C máme vybornou dvojici Hána/Urbánek, ale potřebujeme, aby za nima dorostl minimálně 1 hráč, který by s nima mohl rovnocenně alternovat když nastane situace jako tento týden při finále Turnaje útěchy. Věřím, že by se to do rozhodujících bojů ME mohlo jakžtakž podařit.
Kromě tradičních tréninků zvažuju, že bych požádal, aby někteří klíčoví hráči, kteří mají FT nízko, cca. do poloviny sezony vytrénovali cca. na 4-5, což už není tak tragické, ale 2-3 je docela špatné a mohly by nám ty body někdy chybět. Zatím ale byly důležitější věci na trénink. V 25 letech si myslím, že už by pár týdnů FT nemusely být tak problematické.

Neustále platí dříve vyhlášené "soutěže" o supportera, které hodlám doplnit o další, které zaručí minimálně jednu až dvě ceny za sezonu, během kampaně si ještě rozmyslím přesné podmínky, bude to ale zaměřeno na hlídání minut hráčům, abychom na ME hráli v co nejlepší formě.
Z těch aktuálně platných bych připomněl body 1) a 2), které by se mohly stát v tomto období aktuálními. Najdete je zde (171053.1)

Last edited by rwystyrk at 07/26/2011 19:55:36