BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208928.2 in reply to 208928.1
Date: 02/08/2012 13:57:23
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11521152
Second Team:
Jirkov
Jak jsem avizoval, přes všechno, co se v posledních období odehrálo, jsem se rozhodl i po 8 sezonách u kormidla kandidovat znovu a pokusit se získat víceméně poslední úspěch, který mi ještě do mé sbírky schází a to je titul mistra světa (nebo aspoň medaili z MS). To bude hlavní cíl tohoto období. Během první sezony na ME bude primární cíl získat vstupenku na MS (tzn. finále ME pro přímý postup a nebo aspoň do 6. místa pro kvalifikaci MS). Samozřejmě přitom všem nechci zapomínat ani rozvoj mladých hráčů, jejichž přijde v době, kdy už bude třeba u kormidla někdo úplně jiný.

Něco i k problémovým bodům mé kandidatury. Aktuálně jsem enormně pracovně vytížený a situace bude asi dosti podobná cca. do konce března. Proto např. nyní zatím leží tíha draftu převážně na LA-Honza999 jakožto trenérovi U21, který je se mnou jediný, kdo si může prohlížet vlastnosti českých hráčů, kteří nejsou na trhu. Chtěl bych mu nějak pomoci, ale zatím nevím, jak moc mi to časově vyjde. Druhou věcí je, že bych přivítal případné zájemce o spolupráci v roli skauta, nechci ještě více přetěžovat realizační tým okolo U21. I když tady je asi trochu problematické zase z těch časových důvodů, jak případného zájemce rychle a efektivně zapojit.

Jinak tady nechci psát nějaké sáhodlouhé projevy, když budete chtít něco vědět, tak se ptejte, budu se snažit na vaše dotazy zodpovědět.

This Post:
11
208928.3 in reply to 208928.2
Date: 02/08/2012 14:07:28
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Ahoj milé voličky, milí voliči.

Nejprve než se představím a řeknu něco o sobě, tak bych vám rád řekl proč kandiduji. Jako snad každý manager mám za cíl dotáhnout svůj klub do první ligy a trénovat reprezentaci. Pořádně jsem nevěděl, kde to mám letos zkusit. Během jednoho zápasu jsem na chat napsal, že pokud postoupím do II.ligy tak budu kandidovat v ČR , když ne tak někde v cizině. Nakonec moji kluci vyhráli a usnadnili mi moje rozhodnutí. A také takový menší důvod je, že Pavel Stašek dostal BAN a tudíž nemůže být protikandidátem rwystyrka, takže tímto byhc ho chtěl zastoupit.

Teď něco o mně:
Jmenuji se Lukainos a můj tým je [team=BK Baník Lukoslavice]. Jak jsem už výše psal, tak jsem postoupil do II.ligy. BB hraji asi rok a půl. Během tohoto období jsem zjistil, že základem je dobrá obrana. To dokazují i moje výsledky, kde většinou mám nejméně obdržených bodů.
Pravidelně se snažím chodit během zápasů na chat, kde se snažím získat nové informace a přehled o ostatních soupeřích.
Na BB jsem prakticky každý den, takže časově jsem na tom velmi dobře.

Jak probíhá můj týden na BB
Pátek:
Kolem poledne nebo spíše odpoledne zjistím jak dopadl trénink a podle toho udělám sestavu na sobotní zápas. Pokud mám ještě PL zápas, tak se na něho podívám. V těchto zápasech moc neexperimentuju jako někteří, ale spíše se snažím poskládat TOP sestavu, pro případně klíčové zápasy a hlavně PO.
Úterý, čtvrtek a sobota:
Odpoledne ještě před zápasem zkontroluji sestavu a taktiku. Případně udělám ještě nějaké změny, které jsem ještě vymyslel. Zápas pokud mám čas a jsme u PC, tak většinou sleduji. Po zápase počkám na statistiky ze zápasu udělám analýzu zápasu. Po analýze zápasu ihned začíná příprava na dalšího soupeře. U soupeře si prohlédnu statistiky všech zápasů v sezóně, kde zjišťuji jakou taktiku hraje a na jaké jeho hráče si dát pozor.
Neděle:
Den, který jako jeden z mála je volnější. Na BB se přihlásím a zjistím co je nového na fóru.
Pondělí a středa:
Nastavuji sestavu a taktiku na další zápas. Podívám se co je nového na fórech. Když mám v pondělí večer čas, tak sleduji ještě zápasy reprezentace.

Plány s reprezentací:
Jak jsme psal jsem defenzivní typ. Takže bych se chtěl hlavně soustředit na obranu.
Co se týče cílů. Vím, že bude těžké zopakovat to co dokázal rwytyrk, ale nic není nemožné.

Když mě nezvolíte nebudu si z toho dělat nějakou velkou hlavu. Rád bych pak chtěl se nabídnout trenérovi NT jako pomoc, třeba i neoficiální abych se více zlepšil a získal tak ještě větší zkušenosti.

Děkuji všem za trpělivost při čtení mé kandidátské řeč a omlouvám se za případné chyby.

Rád odpovím na případné vaše dotazy Lukainos