BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.42 > draftlar

draftlar

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240605.1
Date: 04/15/2013 14:27:59
Overall Posts Rated:
00
s.a arkadaşlar draftlarda sadece 2 oyuncu draft etmek istiyorum kaç puan yapmam gerek

This Post:
00
240605.2 in reply to 240605.1
Date: 08/03/2013 16:33:34
Overall Posts Rated:
00
abi ben oyuna yeni başladım da dreft nasıl olacak

This Post:
00
240605.3 in reply to 240605.2
Date: 09/14/2013 04:50:01
Overall Posts Rated:
00
Demek sezon sonunu getirdiniz ve artık bütün sezon boyu gözlemlediğiniz genç yetenekleri keşfetmek istiyorsunuz. O zaman Draft ve Gözlemcilik sayfasından takımınızı başarıya taşıyacak veya bench'inizi ısıtacak, salonunuzu dolduracak genç yetenekleri görebilirsiniz.

Draft sistemi nasıl işler? Sezon boyunca ileride genç yetenekler hakkında bilgiler almak üzere harcayacağınız gözlemcilik puanları satın alabilirsiniz. Kullanılmayan gözlemcilik puanları gelecek sezonlarda kullanılmak üzere biriktirilebilecek. Her oyuncu hakkında elde edebileceğiniz bilginin miktarı oyuncunun kaç defa gözlemlendiği ile alakalı. Sistem aşağıdaki gibi işliyor:

Gözlemlenmemiş: Gözlemcileriniz oyuncuların yeteneği ve potansiyeli hakkında sokaktan duyma bilgilere dayalı kabaca bir tahmin yürütür. Bu hesaplamanın oldukça hatalı olabileceğini beklemek gerekir.

Bir kere gözlemlenmiş: Eğer bir oyuncuyu bir kere gözlemlediyseniz, takımınızdan bir gözlemci, aday oyuncunun bir maçını izlemiştir ve bu maçın istatistiklerini getirir. Artık oyuncunun mevcut yetenekleri hakkında daha doğru bir değerlendirmeye varabilirler. Bir oyuncuyu izlemek 1 gözlem puanına mâl olur.

Görüşme yapılmış: Oyuncu özel bir antreman için kulübünüzün tesislerine davet edilmiş demektir. Bu vesileyle gözcünüz, oyuncunun yetenekleri hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olur (harf reytingi) ve ayrıca oyuncunun potansiyeli hakkında da bir not verir. Aynı zamanda oyuncunun boyu ve yaşı da bu görüşmede ortaya çıkar. Oyuncularla görüşme yapmak 2 gözlem puanına mâl olur.

Ek olarak, All-Star arasını takiben her biri 10 gözlem puanı karşılığında iki seçenek daha kullanılabilir olacak:

Gözlemciler Birliği: Her oyuncunun yaklaşan draft havuzunda ağırlıklı olarak nerede olacağı gösterilecektir. Draft havuzundaki 48 oyuncunun tamamının boyları ve yaşlarını öğrenmek için yetenek avcılarınızı gönderebilirsiniz.

Grup Gösterisi: Gözlemciniz sıralamada dışarıda kalması beklenen, ve tahmini olarak 1 yada 2 top (yıldız reytingi) verilen tüm oyunculara yeteneklerini göstermeleri için bir gösteri yapma şansı sunar. Bu seçenek oyuncuları bir kez izlemekle eşdeğerdir, zaten gözlemlediğiniz bir oyuncu ile ilgili ek bir bilgi vermez.

Oyuncuların sıralamasını liste içerisinde sürükleyerek değiştirebilirsiniz. Sıralamadan memnun olduğunuzda listenin altında bulunan Sıralamayı Kaydet butonuna tıklayın.Önümüzdeki sezon boyunca kullanılacak draft listesi için butona tıklamalısınız.Gözlem yada görüşme butonuna tıklamak draft listesindeki oyuncuların mevcut yerlerini değiştirmez.

En kötü galibiyet yüzdesine sahip olan takım,en üst sıradan draft seçme hakkına sahip olacak. Bu yüzden gözlemcilik; en çok, ligin dibinde yer alan takımlar için önemli.

Takımınızı en son drafttaki sonuçlarını görmek için Draft Sonuçları ziyaret edebilirsiniz.