BuzzerBeater Forums

Suomi - I.1 > Kausi 51

Kausi 51

Set priority
Show messages by
This Post:
00
306365.10 in reply to 306365.9
Date: 11/17/2020 13:16:53
Bay City Pirates
SM-Koris
Overall Posts Rated:
321321
Second Team:
Bay City Pirates II
Tämän päivän kierros käytännössä niittasi pudotuspelijoukkueet molemmissa lohkoissa. Mahti Kasin puolellahan kärkinelikko oli jo aiemmin selvillä, mutta nyt Isossa Kasissakin pleijariryhmän muuttuminen on enää teoreettinen mahdollisuus. Falku kohtaa vielä sekä Rakban että Esat, ja jos Lahti ei jollain käsittämättömällä keikauksella hoitele kaikkia loppuja pelejään, pelkkä Rakba-voittokin riittää forssalaisille.

Tänään pelattiin eka puoliaika molemmin puolin hienoa, laadukasta ja tasaista SM-korista. Sitten lensi koko ottelun Koptan kanssa vaikeuksissa ollut Lahden PF suihkuun heti kolmosjakson alussa, ja valmentaja heitti takamiespätkän puolustamaan Koptaa. Peli olikin sitten siinä ja loppuaika katseltiin kun Falku napsi levyjä ja nosteli helppoja sisään.

Ja yllätys-yllätys, ne paikallisesta kaavitut forssalaistuomarit oli juuri sitä mitä ennustimme - Lahdelle tällä kertaa tuplamäärä virheitä vastustajaan verrattuna ja kotijoukkueelle 30 vaparia 🙄.

From: Big BO$$

This Post:
00
306365.12 in reply to 306365.11
Date: 11/17/2020 13:40:55
Overall Posts Rated:
239239
Joo aika kauan tuli etsittyä ja tässä viime aikoina tehdyt muutokset ovat olleet jo pitkään suunnitelmissa. Vähän toki tuli harmittavia muutoksia niihin kun Norris loukkaantui aiemmin, mutta nyt joukkue alkaa taas olemaan paremmassa kunnossa.

From: ietu
This Post:
11
306365.14 in reply to 306365.13
Date: 11/25/2020 23:27:08
BcEsa
III.3
Overall Posts Rated:
371371
Second Team:
BcEsa II
Jaahas, näyttäisi hyvin vahvasti sille että meillä jää pääsarjassa vierailu yhden kauden mittaiseksi. Toki olihan tuo itselle varsin hyvin tiedossa, että ei 21 ja 20 vuotiailla treenikkeillä kilpailla täällä. Se noin +10 vuoden tavoite vihdoin saavutettiin hieman p2w tyylisesti.

Seuraavalla kaudella sitten jatketaan edelleen Papusen kehittämistä u21 jengiin ja katsotaan nyt että meneekö tuo Belgialainen jonnekkin muualle, niin sitten oltaisiin valmiita laittamaan yksi treenipaikka tuolle u21- projektiin.

Tälle kaudelle suuria vaikeuksia tuotti tuo Wikerbergin myyminen, mutta hänestä saaduilla tuloilla + nousubonuksella saatiin ostettua tuo paras stadioni, joka varmasti antaa tuloja mukavasti tuleville kausille. Mutta onneksi tuo Jokiaho (47771279) saatiin pilkkahintaan tiimiin, josta saadaan A: erittäin hyvä voitto parissa kaudessa B: pitkäksi aikaa runkopelaaja.

Mutta, kiitoksia pääsarjan kokemisesta ja anteeksi kun ei oikein ollut stadionin takia paukkuja antaa parempaa vastusta !

Tilillä nyt hieman rahaa (sain melkein omat takaisin Freidenfeldsin myynnistä vaikka kaveri oli pari kautta tiimissä), niin tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan tulevia kausia joko kakkosen keskikastissa tai sitten pudottautua kolmoseen ja alkaa keräämään rahaa ja miettimään tulevaisuutta, jatkaako u21 tiimin pelaajia treenaten vai kokeileeko uudelleen päästä takaisin mestikseen hieman järkevämmin rakennetulla tiimillä.

From: Big BO$$

This Post:
00
306365.16 in reply to 306365.15
Date: 12/02/2020 04:07:56
Overall Posts Rated:
239239
Ensi kertaan!

This Post:
22
306365.17 in reply to 306365.16
Date: 12/12/2020 07:13:21
Bay City Pirates
SM-Koris
Overall Posts Rated:
321321
Second Team:
Bay City Pirates II
Kausi 51 lähestyy loppua, joten jälleen on tullut aika jakaa BB-SM Awardsit – jo perinteikkäästi toisen kerran.

Muistutukseksi vielä kategorioista:
- Rookie-valinta on rajattu kahdella ehdolla: (a) pelaaja ei ole aiemmin pelannut SM-Koriksessa ja (b) pelaaja on alle 25-vuotias.
- 6th Man -kategoriassa olen pyrkinyt katsomaan pelaajia, jotka ovat pelanneet merkittävän osan ”kovista” SM-peleistä 6./7. miehenä, mutta valinnoista voi perustellusti olla toistakin mieltä.
- Defensive Player -kategoriaa hallitsevat isot miehet, kun paikkapuolustuksen hallitsemassa liigassa takurien puolustuspelin arviointi on vähän vaikeampaa.
- Coach of the Season -kategoria on ymmärrettävistä syistä korvattu Manager of the Season -kategorialla


BB SM-Koris Awards Season 51

Kategoria I: Rookie of the Season
Finalistit:
Reinboud Raymaekers, BC Esa
Bernardo Benigni, mustekalat
Eero Niittyniemi, mustekalat

Voittaja:
Valikoima on kieltämättä tässä kategoriassa melko ohkainen. 25-vuotiaista löytyy jo enemmän tarjontaa, mutta pidetään nyt ainakin vielä ikäraja ennallaan, kun osaamisensa jo näyttämään päässeitä nuoria pelaajia kuitenkin löytyi. Mustekaloilla näitä on enemmänkin, mutta yksi nousi selvästi kauden rookielistan kärkeen:
Bernardo Benigni, mustekalat


Kategoria II: Defensive Player of the Season
Finalistit:
Miska Hoskonen, Miami
Rainier Burgsteyn, Miami
Lino Ravasio, falku

Voittaja:
Forssan Mörökölli tuli ryminällä SM-parketeille ja vahvasti mukaan myös kisaan tämän kategorian voitosta. Niin tyly oli kuitenkin MVP-äänestyksen voittaneen Miamin puolustuksen ankkurin saldo, että jo toisen kerran peräkkäin vuoden puolustuspelaajan tittelin saa:
Rainier Burgsteyn, Miami Machetes


Kategoria III: 6th Man of the Season
Finalistit:
Burt Woköck, LA Hoodrats
Martin Macker, Miami
Tatu Saharinen, LA Falcons

Voittaja:
Jälleen vaikea kategoria valitsijalle. Macker ja Woköck pelasivat osan kautta avauksessa, mutta lasken kuitenkin tähän joukkoon, kun kovimmissa peleissä asettuivat kuitenkin selvästi vaihtopenkin kärkeen. Valinnan olisi ansainnut kuka vain finalisteista, mutta voittaja teki koko kauden varmaa jälkeä joukkueen selkeänä kuudentena miehenä:
Tatu Saharinen, LA Falcons


Jatkuu...

This Post:
55
306365.18 in reply to 306365.17
Date: 12/12/2020 07:13:54
Bay City Pirates
SM-Koris
Overall Posts Rated:
321321
Second Team:
Bay City Pirates II
Kategoria IV: Most Improved Player of the Season
Finalistit:
Bernhard-Adrian Bundscherer, Kekluhoitaa
Ciro Giaccio, korisjannut
Omar Abdessadak, KoriKonkarit

Voittaja:
Giaccio ja viime kauden 6th man -ehdokas Bundscherer pelasivat kumpikin huikean kauden ja nostivat selvästi tasoaan, pistetilastossa peräkkäin sijoilla 6 ja 7. Jannujen tykki ratkaisi putoamiskarsinnat yli 40 pinnan keskiarvollaan, ja tämä toi miehelle kehittyneimmän pelaajan palkinnon:
Giro Giaccio, korisjannut


Kategoria V: Best Finnish Player of the Season
Finalistit:
Leif Somersalmi, LA Falcons
Jari Wahl, BC Domus
Miska Hoskonen, Miami

Voittaja:
Ehdokkaiden valinta oli helppoa, mutta voittajan sitäkin vaikeampaa. Wahl oli hyökkäyspäässä lähes koko kauden pitelemätön ja jo kiinni tittelissä, mutta totaalinen sulaminen tärkeässä välierässä pudotti Domuksen ykköstykin jalustalta. Kun sitten Miamin pelottavan puolustuksen toinen ankkuri huipensi erinomaisen kautensa ekassa finaalipelissä ja lannisti Hoodratsin ajoyritykset, vuoden parhaan suomalaispelaajan titteli matkaakin Floridaan:
Miska Hoskonen, Miami Machetes


Kategoria VI: Manager of the Season
Finalistit:
Mahlakankareen Machete, Miami
Big BO$$, LA Hoodrats
kupsi, BC Domus

Voittaja:
Domuksen manageri onnistuu kaudesta toiseen pitämään itsensä kärjen tuntumassa erittäin kustannustehokkaalla joukkueella, ja ansaitsee ehdottomasti parhaan managerin ehdokkuuden. Ei kuitenkaan riitä nyt ihan voittoon asti, sillä vaikka mestaruus on vielä ratkomatta, Mahlakankareen velho on loihtinut huikean joukkueen, jolta voi odottaa pidempääkin mestaruusputkea:
Mahlakankareen Machete, Miami Machetes


Miami siis puhdisti tänä vuonna aika lailla pöydän. Viime vuonna jo saatiin mukavasti debattia aikaan, jo toivon mukaan sitä tulee nytkin. Voiteluraha- ja rasismikortit esiin!

Onnittelut voittajille!

This Post:
22
306365.19 in reply to 306365.18
Date: 12/14/2020 02:27:58
Miami Machetes
II.4
Overall Posts Rated:
109109
Tulihan se sieltä lopulta!

Kolmen peräkkäisen hopean jälkeen maistuu aika hyvältä. Toki tuossa hopeaputkessa ollaan joka kausi lähdetty playoffeihin ilman kotietua omankin lohkon sisällä, eli vähän turhan iso vuori ollut joka kausi kiivettävänä. Nyt panostettiin cupin kustannuksella sarjaan ja finaalien kotietuun, mikä tuottikin halutun lopputuloksen.

Lahteen myös nöyrät kiitokset palkintosateesta. Hoskosen huomioiminen lämmittää mieltä! Ja toki jos voitat sarjan MVP:n 8 pinnan keskiarvolla, niin DPOY lienee vähintäänkin oikeutettu. :)