BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: L1N@S
This Post:
66
314234.2 in reply to 314234.1
Date: 04/19/2022 12:08:57
BC Lietuviniai
III.12
Overall Posts Rated:
102102
Second Team:
BC Lietuviniai II
Sveiki visi Buzzerbeaterio Lietuvos gyventojai!!!
Daugelis buzzerio veteranų pamatę mano nicka prie kandidatų sąrašo, tik nusijuokia ir pasako "vėl tas durnius čia", "nerimtas jis kandidatas". Negaliu pasigirt buzzerio pasiekimais, todėl pabandysiu trumpai prisistatyt savo asmenybę(kurią discordo žmonės žino daug geriau nei aš pats ) Taigi, kalbant apie discordiečius, jiems aš žinomas kaip sukčius, melagis, kvailys, klounas, keistas ir visa koks blogas žmogus. Gerai galbūt truputi sukčiauju gyvenime, o kas nesukčiauja? Galbūt truputi pameluoju, o kas nemeluoja? Studijuoju krepšinio organizavimą ir treniravimą (bakalauras, planuoju magistrą, o ir vėliau gal ir doktorantūrą), tai pagalvokit ar kvailys sedėtu universiteto suole, studijuotu tokį dalyką? Dėl klouno ir keisto žmogaus, tai visokių žmonių būna, nemeluosiu, kartais būna, kad po keletos stiprių gėrimų apsiverčia protas, bet kam nepasitaiko? Tai va, galiu pasakyt, kas mane realybėje pažįsta ir žino - apie mane atsilieptų vien tik gerais žodžiais. Gerai, gana apie tai. Judam prie mano naujovių staffe

Velniop exelius
Mano esminė idėja čia yra, kad exelį pakeist į screen clipingą ir kelimą į discord grupę(kurią jau sukūriau). Šios idėjos pliusai:
+treneriai matys žaidėją, taip kaip ir savo komandos žaidėjus paspaudę ant discordo kanalo su metų pavadinimu.
+NT staffe dirbantiems žmonėms bus pamažintas krūvis(nereikės rašyti kiekvienam iš eilės menedžeriui ir klausti jo būsimojo NT žaidėjo skillų,pastatų,trenerių ir ką treniruoja - viskas bus atnaujinta po pusės sezono)
+NT staffas galės daugiau skirti dėmėsį į kitų rinktinių skautinimą, dalinti patarimus būsimiems NT žaidėjų savininkams.
+Staffas ir kiti menedžeriai(kurie bus toj grupėj) žiūrėdami į esančius tope, vidutiniokus ar dugne NT amžiaus grupės žaidėjus, galės vertinti, lyginti ir stebėti ko trūksta jų žaidėjams.
Minusai:
-Žaidėjų skillai bus matomi kitų menedžerių ir galbūt lygų varžovų(daugelis ir taip maždaug žino nematydami)
-Per mažai darbo staffui??

Labiausiai kylantys klausimai iš šitos mano rašliavos:
1. Mano taktinis parengtumas buzzeryje. Atsakymas: turėsime staffa kuris bus patyręs, mano žinios nėra jau tokios prastos ir nėra tokios super geros(yra kur tobulėt)
2.Tai kiek narių bus NT staffe? Atsakymas: narių bus tiek kiek ir praeitais sezonais.
3.Kaip susitvarkysi su spaudimu? Atsakymas: stengsiuos nereaguoti į provokacijas, į keliamus klausimus atsakysiu kulturingai ir demokratiškai.
4.Kaip susirasi staffa, kai tave daug discorde negerbia ir juokiasi iš tavęs? Atsakymas: Jei taip bus, dirbsiu ir vienas, bet tiksiuosi atsiras norinčių padėti.
5. Ar turėsi pakankamai laiko NT skirimui, buzzerio komandai ir realiame gyvenime? Atsakymas: Darbus jau turiu nusiplanavęs taip, kad laiko liktų viskam.

IR PABAIGAI
Tikiuosi patiko mano esminė įdėją, nors ji ir nėra dar tobulai nušlifuota, bet tai šis tas naujo buzzerio pasaulyje. Žinau, kad daugeliui visa tai atrodys utopiška ir neįmanoma, taip pat kaip ir juokinga, bei graudu(HATERS-HATE). But, ohhh well... Žmogus bando kažką naujo.... Žinau, kad mano šansai maži laimėt rinkimus prieš Vilką, kuris turi geresnę reputaciją ir didesni žinių bagažą.... Vėlgi, bandau laimę. Nepavyks tai nepavyks, vadinasi kažko nedarašiau ar per prasta reputacija.

JUDAM TOLIAU, O NE SĖDIM VIETOJ !!!





This Post:
99
314234.3 in reply to 314234.2
Date: 04/19/2022 12:39:00
Vilkiukai
III.9
Overall Posts Rated:
410410
Second Team:
Vilkiukai II
Sveiki,

Nesu tas kur daug kalba, esu tas darantis. Žinau kaip efektyviai išnaudoti žaidėjus, kuriuose skiluose galima pataupyti, ar kur reikia investuoti maksimaliai. Žaidžiau BB su pertraukom, mačiau daugumą taktikų transformacijų, moku analizuoti. Manau kad esu kompetetingas varžytis su esama sudėtimi ir pasiekti gerų rezultatų. Bet svarbiausia žinau ko mums reikia kad šoktumėme dar laipteliu aukščiau.

Trenerių štabas liktų tas pats, plius kelis norinčius priimtumėm. Darbo tikrai yra daug ir visiems užteks. Būtina štabe turėti daug skirtingų nuomonių.

Pagrindinė užduotis vertinant dabartinę situaciją labiau ilgalaikė būtų. Skatinti treniruoti, ir treniruoti gerai. Reikia pripažinti kad Kozlikas tikrai nesveikai overachievino taip sakant. Prieš ateidamas į NT štabą galvojau kad situacija yra atvirkščia ir kad turim superinius žaidėjus. Bet realiai vertinant situaciją reikia stipriai dirbti ir dirbti visai BB bendruomenei kad ne tik išlaikyti dabartinį lygį bet ir jį pagerinti (keli sezonai gali būti šiek tiek silpnesnės kartos, bet džiugina jaunimas iš Dicrod ir netik!, auga jei nebus apleisti ypač stipri karta 23-20 mečių).

Ateina į BB modernūs laikai, reikia ir mums modernių sprendimų, reikia nesustoti dirbti visiems kartu!