BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
316552.2 in reply to 316552.1
Date: 11/03/2022 04:18:54
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11521152
Second Team:
Jirkov
Ahoj, opět jsem se přihlásil do voleb, v případě zvolení to bude moje 5. volební období v řadě, celkově už jich mám za sebou 11, tedy 22 sezón u kormidla NT. Stále jsme ve fázi budování týmu, tým postupně nabírá na síle, ale nejstarší ročník té silné generace má teprve 27 let na začátku této sezóny a tedy ještě prostor stále se v tréninku výrazně zlepšit. U mladších hráčů nemluvě, tam je toho prostoru ještě více. Pouze 2 starší hráči zůstávají na soupisce - 33 letý Dlabač a 31 letý Černý. V hledáčku je taky 29 letý Kraus, kde mám ale pochybnosti, zda ho litevský majitel dotrénuje tak, aby byl zajímavý pro NT pod mým vedením. Aktuálně mají 4 hráči TSP 150+, v této sezóně přibude 1 další a doufejme, že v příští bude ten přírůstek ještě větší. Na letošním ME ještě nevidím naše ambice příliš vysoké, favoritem naší skupiny je mistr světa Francie (4.kolo) a za ním bude asi boj o druhé postupové místo, největší šance bych asi dával Slovinsku, pak Rumunsku a doufejme, že ve hře udržíme co nejdéle i my, byť právě začínáme s Rumunskem a ve 3. kole nás čeká Slovinsko, výsledky těchto zápasů hodně napoví o našich šancích ve skupině. Do počtu by měli být Wales (2.kolo) a Skotsko (poslední 7. kolo). A skupinu doplňují Estonsko (6.kolo) a Švédsko (5.kolo), kteří asi můžu promluvit do postupové matematiky tím, že někoho porazí, ale nevidím jejich sílu takovou, že by měli reálně bojovat o 2. místo.
Doufejme, že využijeme tuto a kus příští sezóny, aby tým zase nabral na síle a dokázal v příští sezóně (nejspíše) na Turnaji útěchy dosáhnout lepšího výsledku (ideálně bojovat už s těmi nejlepšími o pořadatelství ME), v minulé sezóně jsme s bilancí 6-2 obsadili 22. místo a v playoff hned v 1. kole prohráli v Anglii, byť jsem šel do zápasu sebevědomě, nezvládl jsem ho takticky a soupeř nás nečekaně jednoznačně přehrál.
Pravděpodobně nás čekají poslední 2-3 sezóny, kdy bude týmu k dispozici Šimon Dlabač, tak by bylo fajn, kdyby tým ještě za jeho účasti dokázal uhrát nějaké první zajímavé výsledky. Zatím má nejvyšší TSP z týmu, už se dostal na 156 i díky tomu, že poslední 3 sezóny díky posilovně zaznamenal i při týmových tréninzích pokaždé 1 skok základní skillů. Předpokládám, že v této sezóně budou ale jeho TSP atakovat Weisshaupt, Fuxa a možná už taky Točík.
Uvidíme, kdy tyhle hráče prohlásíme za dotrénované a přejdeme u nich na týmové tréninky, s růstem staminy a stabilnější formou by pak měl tým ještě více nabývat na síle. ME za 2 sezóny a hlavně pak za 4 a 6 sezón by měla výkonnost tohoto týmu gradovat a doufejme, že se dočkáme i nějaké medaile a účasti na MS.