BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
316585.2 in reply to 316585.1
Date: 11/01/2022 14:20:17
Sziasztok!

Pelican vagyok és elindulok a Válogatott kapitányi posztjáért. Kisebb megszakításokkal ugyan, de 2009 óta foglalkozom a BB-vel, jelenlegi csapatomat lassan 3 éve fejlesztem. 3 szezonnal ezelőtt belevágtam az aktuális korosztály legjobbjai közül két játékos nevelésébe azzal a szándékkal, hogy a jövőben a Magyar Válogatott vezéreivé váljanak. Általuk nyertem betekintést a Válogatott működésébe (ahol az utóbbi szezonokban már aktívan résztvettem a scoutolásban) és határoztam el, hogy megmérettetem magam a választáson.

Három fő terület, amit fejleszteni szeretnék:

- Stratégia. A válogatott hosszú távú sikere két pilléren áll: 1) jól átgondolt, versenyképes vízióra van szükség, 2) és egy struktúrára, amin belül a vízió iránti 10+ szezonos elköteleződés vezetve van és képes megvalósulni. Legyen egyértelmű, hogy megyünk valamerre, legyenek biztosak az alapok.

- Közösségépítés. Az eddigi nevelői-kör megtartása és bővítése (hazai és külföldi), a menedzserek mélyebb bevonása a Válogatottról szóló párbeszédbe a legfontosabb. Azt szeretném, hogy a magyar BB közösség közös ügye legyen a Válogatott, amihez megteremtem a platformot.

- Szorosabb munkakapcsolat az U21-gyel. A Magyar U21-es válogatottnál végzett példaértékű munka mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az elképzelések egyeztetése, partneri kapcsolat továbberősítése és egymás céljait segítő közös gondolkodás elemi érdeke mindkét válogatottnak.

Csináljunk egy világszínvonalú Magyar Válogatottat. Köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal a választáson!
Üdv, P

This Post:
00
316585.3 in reply to 316585.2
Date: 11/04/2022 08:13:08
Veszprém KK
II.1
Overall Posts Rated:
3434
Sziasztok!

Szeretném ha folytathatnánk a munkát a válogatottal.
4 szezon tapasztalatával futhatnánk neki társaimmal az új ciklusnak.
Egy nehéz csoportba kerültünk az EB-n,de úgy érzem,ha a játékosaink formában vannak tartva és jó taktikát dolgozunk ki,akkor okozhatunk meglepetést.Most érzem a legerősebbnek a gárdát ehhez.
A tornára nagyrészt a jelenlegi keretet vinném,néhány változás még lehetséges,de a mag adott.
Köszönöm szépen az eddigi nevelők munkáját és természetesen én is szeretném ha ez a szám bővülne,ez mindenki érdeke akit érdekel a válogatott sorsa.
Aki elégedett a munkánkkal,kérném szépen szavazzon bizalmat ismét,örömmel és lelkesen vinnénk továbbra is a csapatot.

Köszönettel: Péter