BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
318916.2 in reply to 318916.1
Date: 05/20/2023 06:32:49
Ružni
II.3
Overall Posts Rated:
2121
Poštovani ljubitelji košarke!

Pozdravljam sve menadžere, a posebno one koji već 40-50 sezona uživaju u ovoj strateškoj računalnoj igri.
Drago mi je vidjeti polet kod mlađih menadžera pa se nadam da to ne smeta nikome.

Pregledavajući rezultate većeg broja prethodnih izbora uočio sam da su mnogi, kao i ja sada, imali volju i želju dati puno svoga vremena i napraviti promjene neophodne za uzlet reprezentacije. No, gravitacija je moćna sila. Potrebna je ogromna energija da ju se prevlada.

Moja je ideja pokrenuti lanac veza između menadžera koji su spremni dati sebe, svoje znanje i iskustvo kako bismo zajedničkim radom podigli reprezentaciju, a razvojem naših igrača i edukacijom o igri, i svoje klubove u odnosu na one iz drugih država.

Izražavam posebne čestitke dosadašnjem izborniku, kako za rad u reprezentaciji tako još više za njegov klub. Svi koji analiziraju njegovo djelovanje mogu puno naučiti. Iz ovih naših igrača izvukao je maksimum. Zato je jasno da je poanta u svima nama koji trebamo razvijati naše igrače. Prvo što više njih, a onda što raznovrsnije.

Siguran sam da ne samo među mlađim menadžerima koji su se u posljednje vrijeme više angažirali, nego i među zaslužnim veteranima, ima energije, spremnosti i odlučnosti da taj napredak ostvare.

POKRENIMO SE!