BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
318954.2 in reply to 318954.1
Date: 05/22/2023 07:01:58
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11521152
Second Team:
Jirkov
Ahoj celé komunitě, včera jsem se vrátil po 3 týdnech z dovolené, tak jsem si s volební řeči dal načas. Během posledního období jsem měl pochybnosti, zda pokračovat, ale nakonec jsem si řekl, že načatou práci je potřeba dokončit.
Jak jsem avizoval před 2 sezónama, síla našeho týmu by měla růst, ale gradovat až na dalších 2 ME. Uvidíme, jak to zvládneme tentokrát, los nemáme úplně jednoduchý, favority na 2 postupová místa budou pořádající Turecko a solná Francie, navíc máme ve skupině ještě silné Finsko a potrápit silnější týmy bude chtít taky Ukrajina. Další týmy Irsko, Gruzie a Andorra by boj o postup neměly nijak ovlivnit. Uvidíme, jak se v této konkurenci prosadíme a zda třeba nedokážeme favority zaskočit.
V těchto dvou sezónách by většina hráčů měla dokončit standardní tréninkový proces a dotrénovat kondici, abychom na ME 63 byli už v plné síle a výkonnost týmu kulminovala.

V nejbližších týdnech nás čeká jedna nepříjemná věc, zbotují týmy několika trénovaných hráčů, konkrétně za týden to bude Bříza a Krátký a nejspíše za 2 týdny (možná taky už za týden) ještě Zákipčaník a Potok. Detaily k těmto hráčům dodám ve vláknu k národnímu týmu.

Zároveň bych chtěl v této situaci zmapovat situaci tréninkových míst pro mladé hráče, zda už by nebyl po další sezóně čas rozjet novou generaci.