BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Çeviriler / Duyurular / Haberler

Çeviriler / Duyurular / Haberler

Set priority
Show messages by
This Post:
11
319370.1
Date: 05/29/2023 03:46:03
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
214214
Oyun içerisinde yapılan haber, duyurular ve değişiklikleri buradan duyuracağım.
Ayrıca çevirilerde eksik ya da hatalı bir konu görürseniz buradan ya da özel mesajla bana iletebilirsiniz.

This Post:
00
319370.2 in reply to 319370.1
Date: 05/29/2023 03:46:48
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
214214
Sezon 61'e hoş geldiniz: GE iyileştirmeleri ve daha tutarlı sakatlık tahminleri

Sakatlıklar, BuzzerBeater için çok önemli bir faktör; ne kadar süre devam edeceğini bilmek, uzun vadeli stratejileri ayarlamak için çok önemli bir bilgi. Hepimiz birkaç hafta sonra büyük bir maç için planlama yapıyoruz ama yıldız oyuncumuz buna hazır olacak mı? Rastgele tahminler yerine, son zamanlarda tıbbi teşhisteki gelişmeler, haftalar yerine günler içinde daha kesin bir tahmin göstermeyi mümkün kıldı.

Oyun motoru, güncel basketbol kurallarına uygun olması için birkaç ince ayar daha aldı. Bazı uzun süredir devam eden hatalar da giderildi.

Gelecek sezonun draft sınıfı biraz daha sert bir şekilde değerlendirilecek. Örneğin, en iyi draftların keşfedildiği 5 top derecesini elde etmek için daha yüksek bir kalite standardını karşılaması gerekecek. Amacımız, kıskanılan birincilik seçimini almanız durumunda, taslağı daha kesin ve ödüllendirici hale getirmek!

Bir dakikanızı ayırarak Finlandiya'dan Hupipalloilijat'ın menajeri Tuoki'yi BEİ şampiyonu olmayı başardığı için tebrik edelim. Geçen sezon! Belçika'dan Vottem Cowboys'tan 59. sezonun şampiyonu JoeMaverick'e karşı kazandığı zafer, son iki çeyrekte heyecan verici bir geri dönüşle 107-100 sona eren zorlu bir mücadele sonunda geldi. Tuoki, final yolunda, 60. sezonun şampiyonu Dolar'ı da yendi, dolayısıyla başarısı kesinlkle hak edilmiş bir başarıdır!

Odak noktamızı Dünya Şampiyonalarına kaydırarak, LeYeNdiNhA liderliğindeki İspanya'yı Charles M. tarafından yönetilen Almanya karşısında şampiyonluğu için tebrik ediyoruz. Heyecan verici bir karşılaşmada, İspanya yakın biten bir skorla 79-83 galibiyet elde etti. Bu sezonun gençler Milli Takım şampiyonaları, Bulgaristan'da yapılacak ve dünyanın dört bir yanındaki gençlerden heyecan verici bir basketbol hüneri sergileyecek.

Övgülerden bahsetmişken, BEİ tahmin yarışmasının galibi bigshoes'a bir alkış alalım! Hong Kong'tan gelen zekice tahminleri, ona hak ettiği bir ödül olan tam bir yıllık ücretsiz Taraftar avantajları kazandırdı. Bundan önceki sezon ikincilik ödülüne almıştı, bu yüzden çok uzun bir süre ücretsiz Taraftarlığının tadını çıkaracak. İkinci ve üçüncü sıraları yakından takip eden LA-canci ve arrowspg5, etkileyici tahmin becerilerini sergilediler.

Son olarak, discord topluluğumuza katılmanızı ve basketbol tutkunları ile hararetli tartışmalara katılmanızı öneririz. Canlı BuzzerBeater topluluğunun bir parçası olmak ve basketbolla ilgili her şeye dahil olmak için burayı tıklayın!

61. Sezonda heyecan verici zamanlar sizi bekliyor, bu yüzden hazırlanın ve BuzzerBeater dünyasında basketbolun heyecanını en iyi şekilde yaşamaya hazır olun!

This Post:
00
319370.3 in reply to 319370.2
Date: 08/29/2023 19:30:20
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
214214
App

v1.9.8
Aplikasyonda Salon sayfasında daha çok güncelleme.

Yeni Özellikler:
- Bilet Fiyatlarını Güncelleme
- Salon Kapasitesi Arttırma
- Takım Tesisleri Alma-Satma
- Salon Tasarımı Değiştirme

This Post:
00
319370.4 in reply to 319370.3
Date: 08/29/2023 19:31:05
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
214214
62. Sezona Hoşgeldiniz : Daha Fazla Asist, Daha Fazla Sayı, Modern Oyun Motoru

BuzzerBeater oyun motoru 2000''li yılların başlarındaki basketbolu temel alıyordu ancak günümüzde tamamen farklı bir basketbol oynanıyor. Boyalı alan savaşları ve izolasyonlarla, basketbol hareket ve paslara dayalı hızlı tempolu atak şemalarına yüzünü döndü. BB''nin partiye katılma zamanı geldi. Tüm oyun türleri için asistlerde bir iyileştirme uyguladık ve gelecekte uygulamaya koymak üzere özel lig maçlarında daha büyük bir etkiyle test ediyoruz.

BB-Justin''e teşekkür ederek, yavaş ama emin adımlarla, hali hazırda temel özelliklerin çoğuna sahip olan tamamen işlevsel ve güzel bir uygulama geliştirdi. Taraftar Anketi, Taslak ve Forum eksik ama artık sıra onlarda. Bir kez daha hepinizi uygulamayı denemeye davet ediyoruz, beğeneceğinizden eminiz.

İçeri Bak''ın dönüşü mü? Tebrikler!! BB''ın En İyisi kazananı 旭日Sky, takımı : 旭日冲天 ! İçeriye dayalı stratejinin çok güçlü versiyonuyla eski BEİ şampiyonlarına karşı arka arkaya 3 maçı kazandı. Baştan sona üstün oldukları maçta Darkonako yönetimindeki Folgado Lakers''ı 91-80 mağlup ettiler.

Norris''in yönettiği İspanya U21 takımı Dünya Şampiyonu! Tek bir mağlubiyet almadan 14 galibiyetle mükemmel bir sezon geçirdiler ve harika maç hazırlıkları ve şık ikinci çeyrek performansı sayesinde Antwon''un yönettiği ABD U21''i finalde 96-75 mağlup ettiler. İspanya artık hem U21 hem de MT''da Dünya Kupası Şampiyonu, ayrıca Avrupa Şampiyonu ve U21 Avrupa ikincisi! Büyüleyici hakimiyet! Ama bunu devam ettirebilirler mi? Yaklaşan MT Dünya Kupası Malezya''da düzenlenecek.

Son olarak sizi discord topluluğumuza katılmaya ve diğer basketbol tutkunlarıyla canlı tartışmalara katılmaya davet ediyoruz. Canlı BuzzerBeater topluluğunun bir parçası olmak ve kendinizi basketbolla ilgili her şeye kaptırmak için (https://discord.gg/cXEHPmdxzp) tıklayın!

Last edited by oMinaL (NT-LA) at 08/29/2023 19:32:05

This Post:
00
319370.5 in reply to 319370.4
Date: 12/08/2023 04:35:59
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
214214
63. Sezona Hoş Geldiniz: Tempoyu Artırın

BuzzerBeater Oyun Motorunun yakın zamanda birkaç güncellemeden geçtiği bir sır değil. Uzun zamandır bekliyorduk ama nihayet Oyun Motorunun şu ana kadarki en dengeli haline geldiğine ve her hücum ve savunma taktiğinin ciddiyetle ele alındığına inanıyoruz. Bununla birlikte, modern basketbolun hızlı temposunu simüle eden ve esasen tüm maçlarda daha fazla asistle sonuçlanan değişiklikler de uyguladık (geçen sezon özel liglerde test edildi). Keşke bu yeni değişiklikleri ve cesur iddiaları test etmenin bir yolu olsaydı... Ah bekleyin, artık var! İşte yepyeni özelliğimiz burada parlıyor: Antrenman Maçları!

Bu antrenman maçları herkese taktik bilgilerini test etmek ve nihayetinde geliştirmek için mükemmel bir fırsat sunacak. Bu maçları planlamak kolaydır; farklı zorluk seviyelerindeki botlara karşı anında ayarlanmış maçlar planlamak için hazırlık maçları sayfasına gidin veya istediğiniz zaman oynanacak meydan okumalar düzenlemek için arkadaşlarınızın (veya ikinci takımınızın!) takım genel bakış sayfasını kullanın!

Ayrıca, hazırlık maçları sayfası, verilen veya alınan tüm antrenman maçlarını, meydan okumalarını kontrol edebileceğiniz yerdir; alınan meydan okumaların sayısı da menüdeki hazırlık maçları bağlantısının yanında (mavi renkte) görülebilir. Antrenman maçları şu andan itibaren 5 dakika gibi kısa bir süre içinde başlayacak şekilde planlanabilir ve diziliş son tarihi açılıştan sadece 2 dakika önce olduğundan, dizilişinizi ayarlamak için sadece 3 dakikanız olabilir!

Her hafta sınırsız sayıda maç yapamayız, bu yüzden yeni özelliği herkese adil bir şekilde tattırmak için bir sistem geliştirdik: hazırlık maçı fişleri. Herkes sınırsız sayıda meydan okuma düzenleyebilirken (en az bir fiş mevcut olduğu sürece), kabul edilen her oyun veya bir botla (veya ikinci takımınızla) anında ayarlanan bir oyun 1 fiş harcayacaktır. Size bir başlangıç vermek için, şu anda her takıma 3 fiş verilmiştir. Her hafta, destekçilerimiz için küçük bir bonusla birlikte tüm takımlara ek fişler verilecektir. Onları akıllıca harcayın!

BB Gözlemcilerimiz dünya çapında birçok seminerden geçti (tüm masraflar karşılandı, endişelenmeyin) ve şimdi bir sözle geri dönüyorlar: Tüm Lig Draftlarında en az bir yüksek potansiyelli oyuncu! Bunun da ötesinde, 19 yaşındaki draftlar daha da çekici hale gelecek - maksimum beceri seviyeleri 9.5'ten 10.5'e yükselecek.

Tam 20 sezon sonra çıktığı BEİ finallerini kazandıkları için bigshoes'u tebrik edelim. BEİ'ni kazanan ilk Hong Kong takımı! Çok heyecan verici bir kadro ve sezon boyunca sayısız taktik kullandılar, sonunda Darkonako tarafından yönetilen Folgado Lakers'ı , Folgado'nun başlangıçta çok şanssız bir şekilde oyuncusunun sakatlandığı bir maçta yenmeyi başardılar 90 - 75.

kozlik4 tarafından yönetilen Polonya Milli Takımı Dünya Şampiyonu! Dünya Kupası Finalleri 113 - 83 sonuçlandı ve kazanan hep belliydi. İkinci turda üst üste 3 maç kazanmak zorunda kaldıktan sonra Dünya Kupası Final Four'a ulaştılar ve bu turun son maçında maçı kazandıran buzzerbeater sayesinde F4 kalifikasyonlarını almayı başardılar. Ayrıca Mediocrity tarafından yönetilen ABD Milli Takım'nı da ikincilikleri ve gelecek vaat eden genç takımları için tebrik edelim! Bir sonraki U21 Dünya Kupası İsviçre'de düzenlenecek.

BEİ tahmin yarışmamızda ise Türk menajer Edmond Dantês zafere ulaşırken, onu Tayvan'dan BuddyHolly ve Pilipinas'tan Rancie ikinciliği paylaşarak takip etti. Üçüncü sırada İsrail'den CM-Alonso yer alıyor!

Son olarak, sizi Discord topluluğumuza katılmaya ve diğer basketbol meraklılarıyla canlı tartışmalara katılmaya teşvik ediyoruz. Canlı BuzzerBeater topluluğunun bir parçası olmak ve kendinizi basketbolla ilgili her şeye kaptırmak için (https://discord.gg/cXEHPmdxzp) tıklayın!