BuzzerBeater Forums

BB Nederland > u21 player awards

u21 player awards

Set priority
Show messages by
This Post:
22
319419.1
Date: 06/02/2023 04:48:58
White-Sharks
II.2
Overall Posts Rated:
212212
Second Team:
White-Sharks II
Het U21-seizoen 60 was een opwindend jaar vol talent en opkomende sterren. Het was een seizoen waarin spelers hun stempel drukten op het team en indruk maakten met hun prestaties op het veld. Laten we eens kijken naar de spelers die de Player Awards hebben verdiend en die de belangrijkste bijdragen hebben geleverd aan hun team.

De meest waardevolle speler (MVP) van het seizoen was Hengeveld. Hij was een dynamische speler die consistent indruk maakte met zijn prestaties. Met een indrukwekkend gemiddelde van 21,78 punten per wedstrijd was Hengeveld een ware plaag voor de tegenstanders. Maar zijn impact ging verder dan alleen punten. Hij haalde ook gemiddeld 4,56 rebounds, 2,56 assists, 1,22 steals en 0,67 blocks per wedstrijd. Met zijn veelzijdigheid en vermogen om het spel te leiden, was Hengeveld een onmisbare schakel voor het team. Bovendien speelde hij de meeste minuten, zowel per wedstrijd als in totaal, waarmee hij zijn uithoudingsvermogen en toewijding aan het team aantoonde.

Een nauwe runner-up voor de MVP-award was Lobbezoo. Met een gemiddelde van 20,4 punten per wedstrijd was hij een geduchte scorer en een dominante kracht onder de borden. Lobbezoo stond bekend om zijn sterke reboundwerk en gemiddeld 7,6 rebounds per wedstrijd droegen bij aan zijn impact op het spel. Daarnaast was hij een verdedigende kracht met gemiddeld 1,6 steals en 0,6 blocks per wedstrijd. Zijn veelzijdigheid en consistentie maakten Lobbezoo een uitstekende kandidaat voor de MVP-award en hij droeg in grote mate bij aan het succes van het team.

Voor de titel van Defensive Player of the Year ging de eer naar Lobbezoo. Met zijn sterke verdedigende vaardigheden was hij een nachtmerrie voor tegenstanders. Zijn vermogen om rebounds te pakken, steals te genereren en schoten te blokkeren, maakte Lobbezoo een verdedigende kracht om rekening mee te houden. Met 7,6 rebounds, 1,6 steals en 0,6 blocks per wedstrijd was Lobbezoo een belangrijke speler die het team verdedigend ondersteunde en cruciale stops maakte wanneer dat nodig was.

De Rookie of the Year-award ging naar Oskam, een veelbelovende nieuwkomer in het team. Oskam heeft indruk gemaakt met zijn talent en potentieel en speelde veel wedstrijden als starter terwijl hij pas 20 jaar was. Als nieuwkomer heeft hij zich snel aangepast aan het team en heeft hij laten zien dat hij een belangrijke rol kan spelen in de toekomstige successen van het team. omdat Oskam nog in het huidige u21 team zit houden we zijn statistieken nog even geheim

Het U21 First Team bestond uit een verzameling getalenteerde spelers die consistent hebben gepresteerd gedurende het seizoen. Den Breejen, Blauw, Lobbezoo, Hengeveld en Oskam waren allemaal sleutelspelers die het team hebben geleid naar overwinningen en spannende wedstrijden. Samen vormden ze een hecht team dat elkaar aanvulde en op elkaar kon vertrouwen in cruciale situaties.

Last edited by Shark1999 at 06/02/2023 04:52:16