BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
321966.2 in reply to 321966.1
Date: 11/29/2023 17:01:52
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11521152
Second Team:
Jirkov
Ahoj,
rozhodl jsem opět kandidovat, v případě zvolení to bude již mé 7. období v řadě a celkově 14. Před těmi 12 sezónami jsem do toho šel s tím vymyslet po letech bez úspěchu dlouhodobou strategii, která by nás měla vrátit do boje o medaile na ME a do bojů minimálně o účast na MS (4 medalisti ME jdou na MS přímo, další 4 týmy mají šanci v baráži si vybojovat účast). Generace, kterou jsme tehdy začali poctivě drtit v tréninku nyní přichází do nejlepší let, pro ty nejstarší z té generace, to je hráče okolo Weisshaupta, Fuxy, kterým je teď 31 je toto ME a hlavně pak ME za 2 sezóny, až jim bude 33 největší šancí udělat nějakou díru do světa. Pak se bude tým postupně trochu obměňovat, ale minimálně ještě pak další 2 ME bychom nadále měli být konkurenceschopní.
Na tomto ME nás v základní skupině čeká pořádají Litva, která je jednoznačným favoritem na jedno z postupových míst z naší skupiny, o tu druhé bychom se měli pobít my s Tureckem a Slovenskem, pozor si musíme dát i na Makedonii, kterou úplně nevidím do boje o postup, ale může klidně v nějakém zápase některého z kandidátů postupu obrat. Andorra, Kypr a Malta budou, doufejme, ve skupině jen do počtu.
Uvidíme, zda se nám podaří postoupit na MS, pokud ne, měli bychom se snažit na Turnaji útěchy bojovat o pořadatelství dalšího ME, k čemuž je potřeba hlavně ideálně nezaváhat ani jednou v základní části a mít co nejlepší postavení do pavouka playoff a vyhýbat se tam co nejvíce zápasům venku.
Doufejme, že nakonec náš cíl splníme a nějakého úspěchu, ať už v tomto dvousezónním období nebo v těch následujících, dosáhneme.