BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
322921.2 in reply to 322921.1
Date: 03/11/2024 04:30:34
Flumpaci
II.2
Overall Posts Rated:
146146
Second Team:
Flumpaci Utopia
Rozhodla jsem se po kratší pauze znova kandidovat na post U21 manažerky. Omlouvám se za pozdní volební řeč, pozdě, ale přece, týden byl poněkud náročný. Ostatní kandidáti zatím s žádnou volební řečí nepřišli.
Má první štace byla jen pro expování budoucích NT hráčů, nyní bych se chtěla pokusit postavit konkurenceschopný tým. Přiznám se, že nemám úplně představu, na jaké úrovni se pohybuje kvalita hráčů top evropských a světových U21 týmů, ale první období beru jako možnost se více seznámit a uvidíme. Zjistila už jsem si vlastnosti hráčů pro tuto sezónu a uvidíme na co to bude stačit, skupina s domácím Tureckem, Nizozemím, Německem, Kyprem, Lotyšskem, Moldavskem a Walesem vypadá docela našlapaně. Pokusíme se urvat co nejvíce výher a uvidíme, na jaké umístění to bude stačit, los máme takový, že se nám střídají silnější a relativně slabší soupeři, což vidím jako výhodu.
Hlavním cílem mé mise je pokusit se vytrénovat silný tým pro další ME v sezóně 66 a to primárně z 19 letých hráčů z letošního draftu, doplněných o pár nejlepších hráčů, kteří byli 18 letí z draftu sezónu zpět. Dostala jsem i skilly hráčů těchto hráčů, takže ihned po zvolení bych vytipovala ty, které zapojit do tréninku. Moje představa je zhruba taková, že by nám stačilo cca 5 týmů, abychom vytrénovali dostatek hráčů pro sestavení jednoho silného ročníku, kdyby jich bylo více, samozřejmě lépe, těch 5 beru jako minimum, kdyby každý z nich trénoval 3 hráče a vypadalo by to takto:
2 týmy pro trénink hráčů pro pozice PG/SG - tam by trénink měl vypadat kombinace jeden na jednoho PG/SG a vnější obrany pro PG.
1 tým pro tréninku hráčů pro SF - trénink OD pro PG, případně prohozený 1/1 PG/SG, když budou jen 2 zápasy nebo nevyjdou minuty na jednopost + trénink ID pro C, případně prohozený REB PF/C, když bude potřeba přejít na dvoupost
2 týmy pro trénink hráčů pro pozice PF/C:
- tým primárně trénink IS a ID pro C, přechod doskoky pro PF/C, když budou 2 zápasy nebo nevyjdou minuty, možná ke konci přechod na tento trénink
- druhý tým trénink defenzivních centrů tréninky IS, SB pro C a RE pro PF/C

Měly by to tedy být týmy, které momentálně netrénují nikoho pro NT, aby byli schopni nabrat do tréninku 3 hráče. Bylo by fajn, aby tyto týmy měly tréninkovou halu a posilovnu alespoň na úrovni 1, ale samozřejmě čím vyšší tím lepší. Trenér a pro první sezónu trenér mladých alespoň level 5, samozřejmě 6, případně 7 velkou výhodou. Kdo by měl zájem se zapojit, tak mi, prosím, napište do pošty, případně do vlákna k volební diskuzi nebo do vlákna U21 na fóru, případně do vlákna U21 na Discordu.
Výhodou tohoto projektu vidím, že je to projekt krátkodobý vlastně na 2,5-3 sezóny a velmi rychle uvidíme výsledky a budeme schopni případně projekt opakovat a upravovat jeho parametry.