BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis

This Post:
11
331620.2 in reply to 331620.1
Date: 5/2/2026 4:04:27 PM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
476476
Second Team:
The D-fenders
Recunoscnca nu urmaream forumul pe Rondar mi s a atras.atentiansa vad speechul postat.

Pot doar sa ma bucur ca de cand cu AI speechurile aundevenit mai structurate :-)

In final, dupa generatia dr aur si generatia de suflet care a fost cea mai recentw, am ajuns unde ne e locul, corelat cu interesul, respecriv, hrana pt candidaturi predatorii. Cu resprct fata de.straini o zoc ca n am sa l critic, nu e vina lui ca nu avem anticorpi, cat.despre restul de 100 de useri de ne pretindem, din care 20 au mirosit ceva performanta, sa ne fke rjsine ca doar pe isterie suntem tari, dar pe.efort si contributii dugim pe unde putem.

As intreba de dorul lumii ce planuri exista, dar repet, intr un joc text n ak cjm sa nu te astepti si la primul agent AI care se vs ocupa. Profit de ocszie sa l felicit pe tudor pentru ca a dat ultima suflare pentru u21. O lectie f durs ca si cu maxim de efort, statisticile nu garanteaza succes, iar ghinionul cu grupa si schedule era maximal, un crypto rug pull care doare.

Ar fi frumos sa ne dam cu parerea cate sezoane mai are jocul, in contextul duratei proiectului noului antrenor.

Oricum, sa nu ne amagim, daca ajungem micronatiune a europei nu e nicio jena, poate asa dam de adversari seriosi in div2.

Succes noului selectioner si tuturor in orice altcv decst in joc :-)