(84417)це несправедливо: ми програли на фолах, при тому, що середня навичка штрафного в команді вища за 10, а у овчаренко взагалі 14... я не вірю, що в словаків значно краще, але вони забили 23/27, а ми лише 17/26...
потрібно перевірити, але, здається, в останній час, якщо я змінюю щось в останні хвилини, то це не на краще. словаки несподівано зіграли 2-3. якби залишився прінстон, який я змінив за 2 хвилини дедлайну, ми б, думаю, виграли дуже легко. а так отримали рівну гру. в нас максимальна перевага була +8, у словаччини - фінальні +5. в 3й чверті ми почали відриватися, але в якийсь момент отримали ривок 0:7. мабуть, єдиний ривок в грі будь-якої з команд. в 4й знову поступово відірвалися на +8, але вони зуміли скоротити відставання до +3 за 2 хвилини до кінця. кидки овчаренко та петрашевського дали нам +7 за 56 секунд до кінця. начебто все, перемога є, тим більше що реалізація тріочкових, на той момент, в словаків була 2/14. але, хатванські забиває швидкі 2 (+5), фол і лише 1/2 від овчаренка (+6), швидкі 3 від масярчіка (+3), і далі... фол в нападі від реви. тріочкова спроба від клімки - мимо. залишається 22 секунди, тобто вони фолять, шкред 2/2 (+5). тріочковий мимо, командний підбір за словаччиною і хатванські забиває 3 (+2). фол, рева (навичка штрафного 12) забиває 1/2 (+3), тріочкова спроба - фол при кидку, і масярчік забиває 3/3. 3 секунди, спроба тріочкового від овчаренка - мимо. в ОТ вони закинули ще одну трьоху і це дало їм +1 за 21 секунд до кінця. ми спробвали кинути за 14 секунд, але - кидав чечер. промах, фол, вони не промахуються, тріочковий від петрашевського мимо, до побачення...
після 3х чвертей у хатванського було 4/11 і він грав майже без заміни. за 4у чверть і ОТ він набрав 18 очок, 7/11, 2/4 тріочкових. в масярчіка було 2/8, 0/3 з-за дуги і він гравець запасу. у ключові хвилини він знаходиться на паркеті, забиває 4/7, ключову трьоху, 3/3 з лінії, плюс/мінус +18. а гравець, який грав на позиції масярчіка в старті, в 4й чверті забиває 0/7 і закінчує гру з 3/19 і -12 плюс/мінус
у нас в атаці не те щоб була погана реалізація, але був поганий розподіл кидків. головні козирі були петрашевський з овчаренко, але більше кидали чечер, рева та шкред. перші двоє (+смішко) забили пристойні 17/27, 63%, усі інші відповідно 21/68, 30%... в цілому ми знову забили меньше, ніж нам давали рейтинги. Ц ок, овчаренко влучив пару "додаткових" раз, але чечер повинен був забивати у двічі більше, рева з гудко не добрали очок 10
2-3 від словаччини відкрило шлях нашим асистам. і їх було море. щоправда, це не завжди допомагало. але перший влучний кидок без асисту і без підбору в нападі відбувся у середині 3й чверті. в цілому за гру в нас з 38 влучних кидків 30 після асистів і ще 3 додавання піля підборів. лише 2 влучні тріочкові, що замало через 2-3
дуже болюча поразка, яка ставить задачу виходу у другий раунд майже нездійсненною
лідером нашої групи пілся першого туру є шотландія, яка отримала технічну перемогу над молдовою. тренер молдови не з'являвся у грі з 29 ківтня. англія досить легко розібралася з австрією 114:91 на меньшому настрої. нідерланди і сербія влаштували конкурс блоків поставивши 33 на двох. серби зуміли виграли 66:55, в нідерландів був більший настрій і влучна напіввгадайка. більший настрій нідерландів це гарно, бо ми з ними граємо у 3му турі. серби в наступному грають з англією і це буде бий. я навіть не знаю, за кого вболівати, якщо чесно. ми граємо зі шотландією
в інших групах іспанія програла португалії на рівному настрої рнг/3-2. греція, герої останніх двох сезонів, на меньшому настрої програли словенії. щит від словенців і їх МФ набрава 23 очка, 11/11, 10 підборів, 9 асистів. турція виграла у албанії на рівному настрої усього 6 очок в останні хвилини. італія дотиснула естонію на меньшому настрої. ізраїль розтрощив боснію на рівному настрої