BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Slovensko > National Team Speeches
Back to the Sneak Peek
BB Slovensko
[NT] diskusia VIII
565
National Team Speeches
2
National Team Debate Thread
1
Election Rules
1
Players Ads/Inzercia hráčov II
232
[U21] Diskusia [VI]
524
PREČO RÝCHLO PREDAŤ 18r HRÁČA ...
3
CHYBY v preklade
354
NOVINKY
303
RADY (nielen) NOVÁČIKOM
6
Training for U21/NT
11
Pravidlá fóra
2
U21 Projekt “Škôlka”
22
BuzzerBeater´s Best
893
Otázky a odpovede V
282
U21 National Team Speeches
3
U21 National Team Debate Threa...
1
U21 Election Rules
1
Zaujimavosti z BB
715
National Team Speeches
3
<
>
Favorite Folders
National Team Speeches
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
BB-Charles (1)
LA-zajino (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
LA-zajino
This Post:
3
332601.2
in reply to
332601.1
Date: 8/6/2026 2:45:45 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
1159
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte, mame tu opat cas volieb a ja sa opat hlasim o vasu podporu!
Najprv rychlo zacnem aktualne horucu temu, ktora ma dost vytocila a berie mi vela casu prave teraz, a to je ohlasena/neohlasena zmena vypoctu platu u hracov. Niektori ste si mozno ani nevysimli ale jedna sa o dramaticku zmenu najma z pohladu vyvoja hracov a celej buducnosti hry. Podla noviniek z ostatnej sezony malo prist k upravam platu, bloky sa mali stat drahsie. Vypocet vsak zahrnul aj neavizovane IS a ID skily ktore su drahsie a to vsetko ma vplyv nepriamo aj na potencial hracov a ich dlhodoby vyvoj. Niektori hraci nam teda skor dosiahnu potencial a nase dlhorocne plany sa tym hodia do kosa. Niektori majitelia hlasia teraz problem s udrzanim repre hracov v timoch a pod. Pre tak malu komunitu ako je nasa ked cakame na 2-3 hracov v procese je to velka rana. Je teraz na nas aby sme dokladne na zmenu adaptovali a vymysleli sposob ako dalej. Este ze mame vo svojich radoch Merimena, bez pomoci ktoreho by to neslo a v ktoreho dufam a verim, ze celej nasej komunite pomoze, ako ten najpovolanejsi v datach.
Co sa sportovej stranky tyka, mame za sebou uspesnu sezonu 71 (kvalifikacia ME a 5vyhier - 2 prehry, co znamenalo 17.miesto v EU a vyrovnanie vysledku zo sezony 55) a priemernu sezonu 72 (Turnaj utechy s 3 prehrami v zakladnej casti a tak aj prehrou v 1.kole playoff). Nase staty idu hore, nasa skilly zodpovedali uz modernym trendom a svoj peak sme mali dosiahnut v tomto cykle pripadne v tom dalsom kedy uz aj mladsi hraci mali byt pripraveni aj s niejakymi tymi skusenostami. Vzhladom k zmenam, uvidime co bude.
Do dalsieho volebneho obdobia by som rad dotlacil vsetkych roztrenovanych z Generacie Zbončák do NT tak, ako som to mal plane a cielom je urcite bojovat realne o postup zo skupiny v kvalifikacii alebo dosiahnut dobry vysledok v Turnaji utechy. Najma vsak, zadefinovat nove smerovanie treningu a typu hracov.
Dakujem
1 BBB, 25 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 51 Seasons NT coaching
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images