Καλή σεζόν κι από μένα. Νομίζω ότι είμαστε όλοι παγωμένοι από τις αλλαγές που έγιναν και τον τρόπο που τις έκαναν. Προσωπικά δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Εξάλλου θεωρώ τον Μαριν αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατεύθυνση που έχει πάρει το παιχνίδι εδώ και πολλές σεζόν και αδυνατεί να κρατήσει ακόμα και τους πιο ορεξάτους χρήστες. Δεν γίνεται εν έτη 2026 να έχουμε bug στην σελίδα προβολής του κυπέλλου που δεν βγάζει γύρους και παιχνίδια από παλαιότερες σεζόν. Μιλάμε για θέματα που μπορούσαν να λύσουν το 2010 αλλά δεν μπορούν τώρα; Πως να λύσουν τα πιο σύνθετα όταν ούτε σε αυτά τα καταφέρνουν;
Δυστυχώς μιλάμε για αδιαφορία και ερασιτεχνισμό.
Πάμε και στα της ομάδας μου που από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκα με +140κ εβδομαδιαίο εισόδημα. Το βρίσκω εντελώς απίθανο να φτάσω σε θετικό ισοζύγιο έχοντας ένα ρόστερ που έχει στόχο να χτυπάει όλα τα παιχνίδια την εβδομάδα και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο B3. Τουλάχιστον να βρεθεί μια χρυσή τομή στο πόσο θα μπαίνουμε μέσα κάθε εβδομάδα 😂
Σε πρώτη φάση πρέπει να φύγει ο Πολωνός και στην θέση του να έρθει είτε ένας πιο χαμηλόμισθος, είτε κάποιος με ίδιο μισθό αλλά με την προϋπόθεση να είναι έλληνας διεθνής.
Όσο αφορά τους ομίλους σαν μια πρώτη πρόχειρη ανάγνωση έχω να πω ότι είναι εντελώς άνισοι όσο αφορά την δυναμική τους. Στην μπλε πλευρά έχουμε αρκετές ομάδες σε μεταβατικό στάδιο ενώ από απέναντι βλέπουμε 8 δυνατές ομάδες έτοιμες να παλέψουν για τα πλέι οφ και την παραμονή στην κατηγορία. Ευτυχώς δεν είμαι στους απέναντι 😅
Last edited by τεράστιος at 8/10/2026 6:48:35 AM