BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > 67

67

Set priority
Show messages by
From: kalisti
This Post:
00
326235.1
Date: 12/31/2024 4:50:41 PM
KALLISTI BULLS
II.4
Overall Posts Rated:
44
Second Team:
KALLISTI BULLS II
Χρόνια πολλά όλω το Α1...

From: kalisti

This Post:
11
326235.2 in reply to 326235.1
Date: 12/31/2024 4:55:54 PM
KALLISTI BULLS
II.4
Overall Posts Rated:
44
Second Team:
KALLISTI BULLS II
Καλλή χρόνια.... Με υγεία όλο το κόσμο ...

This Post:
11
326235.3 in reply to 326235.2
Date: 1/1/2025 3:22:08 AM
Green Devils B.C
II.2
Overall Posts Rated:
115115
Second Team:
Red Devils B.C
Καλή χρονιά με υγεία για όλους μάγκες!!! Και καλη σεζόν να έχουμε!

I love this game!
This Post:
00
326235.4 in reply to 326235.3
Date: 1/1/2025 5:37:09 AM
Overall Posts Rated:
66
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

This Post:
33
326235.5 in reply to 326235.4
Date: 1/21/2025 9:40:14 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά!

Τελείωσε ο πρώτος γύρος στην πιο ανταγωνιστική Α1 των τελευταίων σεζόν. Ο τίτλος είναι ορμώμενος από την οικονομική τρέλα που είναι κυρίαρχη στην πρώτη τη τάξη κατηγορία με 6(!) ομάδες να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο μπάτζετ και συνολικά 11(!) αυτές που ξεπερνούν τα 900k. Ο πρωταθλητής Xeftilaikos πλήρωσε αυτή τη βδομάδα το ακραίο ποσό των $ 1 428 393 και με τις δύο πωλήσεις που θα κάνει θα πέσει οριακά κάτω από το 1,2. Αυτό δεν είναι Α1 αλλά... BB Madness!

Στην αύξηση του ανταγωνισμού έπαιξε ρόλο η δίψα των νεοφώτιστων Immortals Β.C. & KALLISTI BULLS (οι οποίοι είναι στο top 5 των υψηλότερων μπάτζετ) αλλά και η άνοδος ομάδων όπως τα Μετεωρα B.C. με μεγάλη παράδοση στην Α1 και Peristeri Thunder που χτίζει ένα από τα καλύτερα τριάρια στον κόσμο του buzzerbeater. Μένει να επιστρέψουν και οι terastiousp για να δέσει το... γλυκό.

Το φόρουμ βρίσκεται στα χειρότερά του, αλλά πάμε να ρίξουμε μία ματιά στα περσινά highlight.

Στην ψηφοφορία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα οι Syros Knicks έβαλαν δύο πιθανές απαντήσεις. Το "ΕΓΩ*" πήρε 11 ψήφους (57,9%) και πήγε... άπατο αφού η ομάδα από τη Σύρο αγωνίζεται στη II.1 φέτος :)

Μετά από κάνα δίμηνο ας διαψεύσω τη δήλωση του φαντασιόπληκτου Cobra Kai: "Ο αιμάρ δεσμεύτηκε ότι αν δεν πάρει πρωτάθλημα μέχρι να ανέβει το dojo μου στην Α1, σε περίπου 4-5 6-7-8 σεζόν δηλαδή θα ξεκινήσει προπόνηση στον επόμενο κορυφαίο της εθνικής.", καθότι εγώ δε δεσμεύτηκα ποτέ τίποτα :)

From: Res

This Post:
00
326235.7 in reply to 326235.6
Date: 3/4/2025 1:22:51 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Καλή επιτυχία σε όλους,να κερδίσει ο καλύτερος.
+1 στον αγαπημένο ξεφτίλα

This Post:
33
326235.8 in reply to 326235.7
Date: 3/13/2025 7:22:14 AM
Overall Posts Rated:
66
Απόλυτα αποτυχημένη χρονιά για εμάς η φετινή με πολλές "ατυχίες", λάθος αποφάσεις λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και έλλειψης εμπειρίας. Αν δεν είχα κυνηγήσει το Κύπελλο θα είχα εξασφαλίσει μια θέση στα play-offs πιστεύω αλλά λίγα πράγματα θα άλλαζαν μιας και είτε θα έπεφτα την επόμενη σεζόν είτε θα έμπαινα πάλι αρκετά μύρια μέσα χωρίς να μπορώ να διεκδικήσω τίτλο λόγω της προπόνησης εκτός θέσης και της χαμηλής αντοχής των ψηλών μου. Προσπάθησα να βρω έναν παίκτη να φτιάξω 7άρι ρόστερ αλλά λεφτά δεν υπάρχουν οπότε ξεπουλάω τους κοντούς και πάω καρφί για Α2, τυχερός όποιος με πετύχει play-outs λοιπόν.

Φέτος θα δώσω πρώιμα συγχαρητήρια σε 3 ομάδες οι οποίες είχαν ήδη τον σεβασμό μου αλλά φέτος κέρδισαν και την εκτίμησή μου. Ξεφτιλαικός, Σουπερνόβα και Αετός πολλά μπράβο για τις ομάδες που έχετε χτίσει πραγματικά ακόμη κι αν είχαν 9άρες αντοχές οι προπονήσιμοι μου και τους προπονούσα στη θέση τους δε νομίζω να μπορούσα να σας ανταγωνιστώ φέτος με το ρόστερ που είχα πριν φάω το πρόστιμο και αναγκαστώ να πουλήσω 2 παίκτες για να μην χρεωκοπήσω. Στις υπόλοιπες ομάδες να ευχηθώ καλή επιτυχία στα play-offs/outs και γρήγορη επάνοδο στην Α1 σε όσους θα πέσουν.

This Post:
33
326235.9 in reply to 326235.8
Date: 3/14/2025 12:14:29 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Παίρνει... φόρα ο Xeftilaikos και τα συγχαρητήρια με internet exporer!

Tελικό Κυπέλλου είχαμε χθες οπότε είναι μία καλή ευκαιρία για να δώσω συγχαρητήρια στον Aetos Anogeion B.C. για την κατάκτηση του περσινού τροπαίου (internet explorer) απέναντι στη Valencia B.C. στην επιστροφή του στην Α1. Με ρεκόρ 13-9 τερμάτισε 5ος έχοντας εύκολο έργο στα πλέι άουτ κόντρα στον olimpiakos7.

Για δεύτερη σερί σεζόν έφτασε στον τελικό ωστόσο αυτή τη φορά τα βρήκε... σκούρα απέναντι στους πρωταθλητές γνωρίζοντας την ήττα με 80-97 πληρώνοντας την κάκιστη δεύτερη περίοδο (11-28) και την τρισάθλια εμφάνιση του Yousef (6-27 & 4 λάθη). Στο πρωτάθλημα θα τερματίσει εντός 3άδας στους κόκκινους και θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για μία ομάδα που το μέλλον της ανήκει.

Δύο λογάκια και για τον AO Kentavros Dafnis ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Α1, μετά από πολλές σεζόν, κατάφερε πέρσι να τερματίσει στην πρώτη θέση των μπλε με ρεκόρ 17-5. Κάτι που θα επαναλάβει και φέτος εάν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα των LakeRess αφού έχει ρεκόρ 16-5 και εξασφαλισμένη την πρωτιά.

Άντε να δώσω και συγχαρητήρια και στον str77 για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του φετινού Κυπέλλου. Ένας... Ξεφτίλας που μπορεί να είχε ξενερώσει όταν πήρε τον Τρελοκαμπέρη επειδή ήταν MVP αλλά η θέλησή του ήταν τόσο δυνατή που τελικά τον έκανε... φημισμένο παίκτη των 191k μισθό και μέλος της Εθνικής!

Με υπομονή και επιμονή έχτισε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία πιθανότατα είχε τα φόντα να φτάσει νωρίτερα στην κατάκτηση κάποιου τροπαίου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε! Κι έτσι τη σεζόν 66 ο Xeftilaikos ήταν πιο αποφασισμένος από ποτέ (ρεκόρ 21-1) για να επιστρέψει στους τίτλους.

Εδώ θ' αναφέρω δύο πραγματάκια για τους τελικούς. Ο... Ξεφτίλας ήταν γκραν φαβόρα με 8άρι ρόστερ και η Valencia B.C. έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να διεκδικήσει το 10% που της αναλογούσε. Αναφορικά με το πρώτο παιχνίδι τα λεπτά των παικτών μπήκαν στην εξίσωση αλλά το απόλυτο τακτικό ματ και η πελώριος (υψηλό) εσωτερική άμυνα δεν έφταναν στις "νυχτερίδες" για να σπάσουν την έδρα αφού σκόραραν μόλις 58 πόντους! Να σημειώσω ότι ο legend, Μίλαν Μπατρίσεβιτς, μπορούσε να υπηρετήσει εξαιρετικά το ρόλο που του ανατέθηκε, όπως φαίνεται και από το πολύ καλό ματς που πραγματοποίησε.

Καλύτερο στήσιμο για τον scoko και στο δεύτερο παιχνίδι το οποίο κατά τη γνώμη μου ίσως να ήταν αρκετό για να δούμε τρίτη αναμέτρηση. Ωστόσο, είπαμε και νωρίτερα ότι ο... Ξεφτίλας ήταν αποφασισμένος και φάνηκε αντάξιος του ονόματός του και με εσκεμμένο φάουλ στην πρώτη φάση της 4ης περιόδου, που οδήγησε σε τραυματισμό του Li Hon To, ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση νίκη την ώρα που οι "νυχτερίδες" είχαν ισοφαρίσει και θα περνούσαν μπροστά με τις βολές έχοντας το μομέντουμ.

Παρότι νικήθηκε τακτικά, ο Xeftilaikos ήταν δύο κλάσεις πάνω και πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλου μετά από πολλές σεζόν. Αυτός ο τίτλος φαίνεται πως του άνοιξε την... όρεξη αφού χθες πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου! Με MPV τον Prates που έκανε πράματα και θάματα (33π. & 19ριμπ.) επικράτησε ίσως πιο εύκολα απ' ότι θα περίμενε κανείς του Aetos Anogeion B.C.. Έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και μένει να δούμε εάν θα κάνει νταμπλ.

Last edited by Aimar 21 at 3/14/2025 12:34:08 PM

This Post:
11
326235.10 in reply to 326235.9
Date: 3/14/2025 2:24:45 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Πολλά συγχαρητήρια για το κύπελλο. Ήσουν το φαβορί και το απέδειξες, κανοντας μια σεζον μαλιστα που δεν ειναι ευκολη για κανεναν (κυπελλο και απολυτο πλεονεκτημα εδρας)

Προσωπικά πίστευα οτι το δυσκολότερο κομμάτι ηταν ο αγώνας με τον Νοβα καθώς περα απο εξαιρετική ομαδα ειχε και καλύτερες καταστάσεις απο εσένα, αλλα αφού η ομαδα σου δεν μάσησε εκεί το αποτέλεσμα έμοιαζε δρομολογημένο.

Εξαιρετική πορεια και για τον Αετο ο οποίος μετα την περσινή κατάκτηση φτάνει ξανά στον τελικό ενώ παράλληλα έμεινε (τουλάχιστον μαθηματικά) στο κυνήγι της πρώτης θέσης σχεδόν μέχρι το τέλος.

Δυο λόγια για την σεζόν συνολικά μιας και παρατήρηση ότι δεν είχα γράψει κανένα μήνυμα. Ντροπή.

Τα πλέι οφ μοιάζουν να έχουν ξεκάθαρο φαβορί μιας ο Ξεφτιλαικος πήρε το απόλυτο πλεονέκτημα ενώ στην ίδια πλευρά βρίσκεται και η ξεκάθαρα δεύτερη καλύτερη ομάδα της Α1 στα μάτια μου ο Νόβα ο οποίος αν κάνει το καθήκον του την τελευταία αγωνιστική θα πάρει εκείνος την δεύτερη θέση ώστε να φτάσει πιο εύκολα στους ημιτελικούς μιας και ο Αετός θα είναι πολύ ζόρικος αντίπαλος εκτός έδρας.

Fun fact την σεζόν 36 που ήταν η πρώτη μου φορά στην Α1 είχα βγει 4ος και έπαιξα στα πλέι οφ με τον 1ο τότε Ξεφτιλαικο ο οποίος πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα τότε. Για να δούμε αν η ιστορία θα επαναληφθεί ή αν θα του κεράσουμε κανένα γλυκό αυτή τη φορά στον πρώτο αγώνα (για κανένα λόγο όμως).

Όσο για την ομάδα μου, η παραμονή ήρθε με αρκετά πιο βατό τροπο απ όσο φανταζόμουν μιας και στο ξεκιημα της σεζόν στόχευα την 5η θέση έχοντας στο μυαλό μου ότι μπορεί να καταλήξω και 6ος. Όχι τόσο επειδή δεν εμπιστευόμουν την ομάδα μου και την διαχείρηση της, αλλά περισσότερο επειδή πίστευα ότι η προπόνηση των δυο 22χρονων ειδικών θα με ζόριζε αρκετά ώστε να βγαίνουν τα λεπτα τους.

Τελικά η δουλειά έγινε και το πρωτο δύσκολο λιθαράκι μπήκε μέχρι τα νεουδια μου να μεγαλώσουν και να είναι η ομάδα έτοιμη για να διεκδικήσει πραγματάκια.

Αυτά τα ολιγα λοιπόν, καλά πλέι οφ και πλέι ιν να έχουμε.

This Post:
00
326235.11 in reply to 326235.10
Date: 3/15/2025 1:14:53 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Συγχαρητήρια και απο μένα Νίκο για το κύπελλο!

Η καλύτερη ομάδα πήρε και τη νίκη. Η διαφορά ποιότητας είναι ακόμα μεγάλη, οπότε δίκαια πλέον απολαμβάνεις τις επιτυχίες.

Καλά playoff/out λαε!