Μετεωρα B.C. (142503)
share
Manager: Meteoritis
Online
Country: Hellas
League: A1
Rival: CRETE
World Rank: 181
Country Rank: 5
BBM Tier: 1

Second Team:
Avengers B.C.
Country: Utopia
League: IV.42
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Bella Ciao!!
Posted on 12/10/2018

Σιγα σιγα οι φημες που ακουγοντουσαν τελευταια αρχιζουν να φουντωνουν ολοενα και περισσοτερο. Ειχε ακουστει οτι ο προεδρος της συνοικιακης ομαδας των Μετεωρων επιασε παρτιδες με την ιταλικη μαφια.

Οι φημες αυτες μαλλον εχουν αρχισει να επιβεβαιωνονται μετα την τριτη μεταγραφη Ιταλού αστερα (32815377) . Μαλιστα 2 απο τους 3 ηρθαν φετος που ολως τυχαιως ο προεδρος περασε ενα ξεχωριστο καλοκαιρι στη νοτια Ιταλια. Σημειωτέον οτι και οι 3 παικτες εχουν αγωνιστει στο παρελθόν με το εθνοσημο.

Ισως ο προεδρος εχει καταλαβει πως για να ρίξουμε τον Κοτιδη απο την κορυφη πρεπει να επενδυσουμε και σε εξωαγωνιστικους παράγοντες.

Παρ' ολα αυτα ειναι γνωστο πως ο προεδρος της ομαδας μας ανεκαθεν ειχε φιλικες σχέσεις με τον πανσοφο. Μηπως ομως τωρα θα αλλαξουν τα πραγματα;; μπορει ολα αυτα τα δημοσιεύματα να ειναι απλη λασπη.

Μπορει ομως και οχι.

Τελευταία επεξεργασία από Meteoritis στις 10/12/2018 6:25:00 μμ

Τελευταία επεξεργασία από Meteoritis στις 12/4/2020 ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement