BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
308414.14 in reply to 308414.13
Date: 03/23/2021 13:36:25
Μετεωρα B.C.
IV.6
Overall Posts Rated:
788788
Second Team:
Avengers B.C.
Φανταστικε*

This Post:
22
308414.16 in reply to 308414.14
Date: 03/23/2021 15:13:54
Aetos Anogeion B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
419419
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Καλησπέρα και από μένα, και καλώς ορίσατε όσοι ανεβήκαατε ή επιστρέψατε στην Α1!

Ειδικά καλως ορίσματα για άλλη μια φορά στον CRETE, στον S H A R K S ο οποίος έκανε το 22-0 και έφτασε στους 4 του κυπέλλου, με μπροστάρη Έλληνα Διεθνή παιχταρά, αλλά και φυσικά με τη σειρά μου στον Valencia.


Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένω και εγώ με τη σειρά μου το φετινό πρωτάθλημα! Πολλές ομάδες με δυνατούς παίκτες και πολλοί Έλληνες διεθνής (πρώην και νυν) στην Α1, και ελπίζω να γίνουν ωραία ματσάκια. Βλέπω βέβαια και εγώ και ο Μετεωρίτης έχουμε Τεράστιο, Νόβα, Βαλένθια εκτός. Θα γίνουν ωραίες μάχες.


Φυσικά, με το πέρας της σεζόν, να ευχηθώ και επίσημα καλή επιτυχία στις ομάδες που υποβιβάστηκαν, και ειδικότερα σε όσους σκοπεύουν να προπονήσουν 18χρονα! Μιλάω δηλαδή για τα restart Xeftilaikou, Anwgeia Cretan Hawks και γιατί όχι και ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ που έπιασε φημησμένο ντραφτάκι!

This Post:
00
308414.17 in reply to 308414.6
Date: 03/24/2021 04:46:55
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
650650
Μετά την μεταγραφή του Γαλαξίδη κάτω από 50 μηνύματα στο φόρουμ θα είναι αποτυχία! XD


Κάτι θα κάνουμε!

Αλλά βλέπω τους πέρνετε δυο -δυο τους διεθνείς κ δεν κάνουμε δουλειά.
Μάζεψε τους από την λίστα γιατί θα τους πάρω και τους 2,μθα ψάχνεις μετά κ δεν θα βρίσκεις...! :-P

Tην παράμετρο του Μετεώ δεν την περίμενα! Καλύτερα όμως να υπάρχει και κάτι στην απέναντι πλευρά να ζορίζεται κ ο Αετός που την είχε δει πολύ χαλαρά μετά κ από την επιλογή του Νίκου!



This Post:
00
308414.18 in reply to 308414.16
Date: 03/24/2021 05:00:07
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
650650
Βλέπετε απαντάω ξεχωριστά για να γράφω μνματα...! Άλλα 47 θέλω τώρα

Εσένα στα έχω να ξέρεις μαζεμένα από τον τελικό κυπέλλου.Είδαμε το ματς στο βίντεο κ η απόφαση λέει ότι υπήρξε μια ελαφρια φαρδύτητα σε σχέση με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.Μικρό ερωτηματικό παραμένει για μάς αν είχαμε επιλέξει λίγο πιο αργό ρυθμό.

Σε κάθε περίπτωση έχουμε συνηθίσει οι μισητοί αντίπαλοι να οργιάζουν κατα καιρούς εις βάρος μας!!! Έχουμε μπλέξει ελαφρώς αλλά θα ξεμπλέξουμε. :-P

This Post:
00
308414.19 in reply to 308414.18
Date: 03/24/2021 05:47:24
Aetos Anogeion B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
419419
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Μάλλον οι (σίγουρα πενιχρά) πληρωμένοι αναλυτές σου στην ομάδα, προκειμένου να κρατήσουν τη δουλειά τους τώρα που τα οικονομικά των Supernova είναι στα "κόκκινα" για τα δεδομενα του οργανισμού, σου φέρνουν μονταρισμένα βίντεο και κρύβουν την αλήθεια!


Μερικές σκηνές διαρρεύσανε από τα βίντεο, και απ ότι είδα στο μονταζ έχουν κοπεί τόσο οι "γκρι" με τις αποφάσεις τους, όσο και τα πουλέν σου να αστοχούν στα θεία δώρα των διαιτητών.

Μήπως να αφήσεις τις προπονήσεις αντοχής και φόρμας και να βάλεις καμια βολή?

Καλή αρχή μισητέ! Και κοίτα μη σας κάνει πάλι κανένα 22-0 ο Τεράστιος (εσάς που έχετε και εντός ματς εννοώ), γιατί βίντεο με 44 σερί νίκες δε θα αντέχεται από κανένα μας.

This Post:
55
308414.20 in reply to 308414.19
Date: 03/24/2021 16:27:04
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13361336
‘’Χωρίς τα Μετέωρα δε θα υπήρχαν οι terastiousp
και χωρίς τους terastiousp δε θα υπήρχαν τα Μετεωρα’’


Καλησπέρα Βασίλη. Σκεφτόμουν να ξεκινήσω τις συνεντεύξεις από τα AGGOYRIA που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην A1. Ωστόσο, η μεταγραφή του Cholera που εκτίναξε το μπάτζετ των Μετεώρων κοντά στο 1 εκατομμύριο άλλαξε τη σειρά.

-Τα Μετεωρα B.C. υπάρχουν στον buzzerbitiko χάρτη από τη 18η σεζόν. Από τη σεζόν 36 αγωνίζονται στην Α1 και η φετινή θα είναι η 18η συνεχόμενη. Πριν πάμε όμως στα αγωνιστικά και ορμώμενος από το... γράμμα που είχες στείλει στον Marin, πες μας δυο λόγια για το τι σημαίνει buzzer για σένα;


-Καλησπερα Κωνασταντινε. Η αληθεια ειναι οτι με ξεκινας απο τα σκληρα καθως το να περιγραψω τι σημαινει το buzzer για εμενα θελει να εμβαθυνω αρκετα χαχα. Ενδεχομενως να αναφερθω σε πραγματα που εχω ξαναπει αλλα δεν περιαζει. Το παιχνιδι το ξεκινησα οταν ημουν δευτερα λυκειου μετα απο εναν σχολικο περιπατο. Πηγαμε στο σπιτι του Ηλια ο οποιος ειχε κανει ομαδα πριν λιγες ημερες και με εψησε να κανω κι εγω. Για την ιστορια η ομαδα αυτη δεν ηταν τα Μετεωρα, καθως η προηγουμενη ομαδα μου εγινε μποτ και την σεζον 18 επισημως ξεκινησα μια νεα προσπαθεια με την ομαδα που εχω μεχρι σημερα. Γι αυτο παρα το γεγονος οτι ξεκινησαμε το παιχνιδι ταυτοχρονα με τον Ηλια, οι terastiousp και τα Μετεωρα εχουν διαφορετικη ημερομηνια ιδρυσης.
Το παιχνιδι μου εχει χαρισει απιστευτες στιγμες οποτε οσο βαρυ και αν ακουστει ειναι ενα κομματι το οποιο ηταν και ειναι σημαντικο για εμενα. Δεν ξερω τι μπορει να συμπερανει καποιος απο αυτο. Φυσικα και δεν το εξισωνω με τα πραγματικα σημαντικα πραγματα που εχει ενας ανθρωπος στην καθημερνοτητα του. Μιλαμε παντα για την σημαντικοτητα που θα μπορουσε να εχει ενα αντικειμενο ενασχολησης στον ελευθερο χρονου καποιου.
Μεσα λοιπον σε αυτα τα 10+ χρονια που παιζω το παιχνιδι εχω εξελιχθει κι εγω ο ιδιος οποτε παραλληλα με ολες τις αναμνησεις του παιχνιδιου με καποιο τροπο συνδεω και τους διαφορετικες φασεις της δικης μου ζωης. Για παραδειγμα η πρωτη φαση ειναι η σχολικη, η δευτερη φαση ειναι η φοιτητικη, η τριτη φαση ειναι η στρατιωτικη, η τεταρτη φαση ειναι η ζωη μετα τον στρατο και ψαχνοντας δουλεια στην Ελλαδα, η πεμπτη φαση ειναι η πρωτη καραντινα του Μαρτιου το 2020 και η τελευταια φαση ειναι τωρα που βρισκομαι στο εξωτερικο ( Ολλανδια) σε μια τελειως διαφορετικη ζωη.
Μεσα σε αυτα τα χρονια γνωρισα ανθρωπους μεσω του παιχνδιου με τους οποιους ανταλλαξαμε αποψεις, με αλλους γνωριστηκαμε περισσοτερο, με αλλους λιγοτερο, με αλλους δεθηκα και κανω παρεα και στην κανονικη μου ζωη ( οπως με εσενα), με αλλους παραξηγηθηκα. Δεν πεταω απολυτως ΤΙΠΟΤΑ απ ολα αυτα γιατι ειναι αναμνησεις του παιχνιδιου που της κραταω μεχρι σημερα και με εχουν βοηθησει να προχωρησω σε αυτο αλλα πανω απ ολα καταφεραν να δωσουν μια διαφορετικη νοτα στην καθημερινοτητα μου αρκετες φορες.
Οπως βλεπεις λοιπον δεν μπορω ευκολα να απαντησω με μερικες προτασεις στο τι σημαινει το buzzer για εμενα. Το buzzer στο μυαλο μου μπορει να ειναι ενα απογευμα μπροστα στο λαπτοπ μου παρακολουθοντας ενα παιχνιδι, ενα αραγμα στην παραλια το καλοκαιρι μαζι με τον Ηλια κανοντας σκαουτινγκ απο τα κινητα μας τον επομενο αντιπαλο λιαζομενοι κατω απο τον καυτο ηλιο, ενα κινητο διπλα απ τον υπολογιστη της δουλειας να κανει συνεχομενα refresh για να δω αν κερδισα τελικα το bid war για να παρω τον παιχτη που θελω, ατελειωτες ωρες τηλεφωνου με τον Ηλια και πλεον και μαζι σου για τα πλανα της επομενης σεζον και πολλα αλλα που σιγουρα εχω ξεχασει.
Γραφοντας ολα αυτα λοιπον αυτο που συμπεραινω κι εγω ισως για πρωτη φορα δεν ειναι η σημαντικοτητα του παιχνιδιου για μενα με αμεσο τροπο αυτη που ξεχωριζει, αλλα η ατμοσφαιρα η οποια εχω χτισει γυρω απο το παιχνιδι. Αυτη ειναι σημαντικη. Θα δανειστω λοιπον μια φραση που ειχα ξαναπει μετα τον τελικο κυπελλου της σεζον 51 και θα κλεισω με αυτην : ‘’Χωρις τα Μετεωρα δεν θα υπηρχαν οι terastiousp και χωρις τους terastiousp δε θα υπηρχαν τα Μετεωρα’’.

Last edited by Aimar 21 at 03/24/2021 16:54:19

This Post:
11
308414.21 in reply to 308414.19
Date: 03/24/2021 16:33:56
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13361336
"Δυνατό σημείο της ομάδας η άμυνα"

-Πιστεύεις ότι ξεπεράστηκαν οι όποιοι φόβοι υπήρχαν για την εξαφάνιση του παιχνιδιού μετά την... ανώμαλη προσγείωση από τον flash player; Φτου φτου να μην το ματιάσω, αλλά η ofseason είναι η καλύτερη που θυμάμαι.


-Οι φοβοι δεν ξεπεραστηκαν σε καμια περιπτωση. Παρολα αυτα δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι το παιχνιδι κυλησε πολυ γρηγορα σε αυτη τη οφσιζον. Ο νεος viewer εξακολουθει να υστερει ομως σε σχεση με τον παλιο και σιγουρα χρηζει βελτιωσης. Αναμενουμε λοιπον ανακοινωσεις και εξελιξεις. Αλλωστε υποτιθεται οτι υπαρχει και μια εφαρμογη στη μεση.

-Πάμε όμως και στα αγωνιστικά. Μπορεί τα Μετέωρα να μην έχουν πέσει ποτέ στην ιστορία τους, ωστόσο όσο αξιοζήλευτη κι εάν είναι η σταθερότητά τους λείπει από το παλμαρέ τους ένας τίτλος. Ήρθε η ώρα;


-Ας μην κοροιδευομαστε. Καλη η σταθεροτητα αλλα μετα απο 18 σεζον στην Α1 ο απολογισμος των 3 τελικων ( 1 πρωταθληματος και 2 κυπελλου) σιγουρα δεν ειναι επιτυχια. Η ομαδα στερειται τιτλων και αυτο ειναι καθαρα φταιξιμο δικο μου και οχι ατυχια. Η ωρα για εναν τιτλο λοιπον ηρθε σιγουρα χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα οτι θα ερθει κιολας. Ομως οι προυποθεσεις ειναι καλυτερες απο καθε αλλη φορα παρα το γεγονος οτι ανταγωνισμος ειναι εξεραιτικα υψηλος.

-Δεν ξέρω αν βρεθεί κάποιος να ξεπεράσει το 1 μύρριο, αλλά αυτή τη στιγμή με $ 986 567 η ομάδα έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία. Είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι είναι το καλύτερο ρόστερ που είχες ποτέ στη διάθεσή σου;


-Γνωριζοντας λιγο-πολυ το προφιλ των περισσοτερων πλεον θεωρω οτι η μοναδικη ομαδα που ισως σκεφτει να ανεβασει το μπατζετ πανω απο 1 μυριο ειναι ο αετος. Ο Ηλιας θεωρω πολυ δυσκολα να κανει κατι τετοιο ενω ο σουπερνοβα νομιζω ηδη παθαινει ιλιγγο μετα τον ερχομο του Γαλαξιδη. Το ροστερ το οποιο εχει η ομαδα αυτη τη στιγμη ειναι ξεκαθαρα το καλυτερο που ειχε ποτε και ισως και ενα απο τα καλυτερα που εχουμε δει στην Α1. Φτανει βεβαια να φανει και στο παρκε αυτο.

-Δύο λόγια, χωρίς να αποκαλύψεις πολλά, για το ποιο είναι το δυνατό σημείο της ομάδας κι εάν υπάρχει κάποιο που χρίζει βελτίωσης.


-Το δυνατο σημειο της ομαδας ειναι σιγουρα η αμυνα. Στοχος απο την αρχη ηταν να χτισουμε μια αμυντικη ομαδα η οποια παραλληλα να μην υστερει ουτε στην επιθεση ενω να υπαρχει και τουλαχιστον ενας παγκος 2 υπολογισιμων παικτων. Το αδυναμο σημειο της ομαδος ειναι το ειδος του παγκου της, καθως οι 2 παικτες μπορουν ουσιαστικα να καλυψουν τελεια τις θεσεις 3-4-5 αλλα κανενας απο τους 2 δεν μπορει να καλυψει τις θεσεις 1-2. Ισως πρεπει να σκεφτουμε κατι γι αυτο αμεσα.

-Είναι γνωστή η φιλία με τον μάνατζερ των terastiousp, Ηλία. Είναι όνειρο το να κοντραριστούν οι δύο ομάδες στον τελικό του πρωταθλήματος;


-Σιγουρα θα ηθελανα να κοντραρω τον Ηλια σε καποιον τελικο επι ισις οροις καθως την σεζον 51 ημουν αρκετα πιο αδυναμος. Ιδανικα θα ηθελα να παιξουμε και στους 2 τελικους και να κερδισουμε απο εναν ωστε να ειμαστε μαζι στο μπεστ του χρονου. Ηλια διαλεγω το πρωταθλημα αν δεν σε πειραζει.

-Οι book ετοιμάζουν τις αποδόσεις για πρωταθλητή. Αυτή των Μετεώρων αναμένεται να είναι πιο χαμηλά από ποτέ. Υπάρχει άγχος και εάν η ομάδα δεν καταφέρει να κερδίσει κάποιο τίτλο θα είναι αποτυχία;


-Δεν υπαρχει κανενα αγχος. Υπαρχει ομως ευθυνη πανω απ ολα στον ιδιο μου τον εαυτο. Οφειλω να κανω κατι καλο για τον χρονο που εχω αφιερωσει στο παιχνιδι και θα το προσπαθησω. Αν δεν ερθει ο τιτλος φετος με αυτο το μπατζετ η λεξη αποτυχια μαλλον ειναι επιεικης.

-Υποστηρίζεις κάποια άλλη ομάδα εκτός buzzer κι εάν ναι υποσκελίζει τα Μετέωρα ή αυτά είναι στην κορυφή;


Νομιζω η απαντηση ειναι προφανης μετα την εισαγωγη μου χαχα. Τα Μετεωρα εννοειται πως ειναι πανω απο τις ομαδες που υποστηριζω καθως ειμαι φιλαθλος και οχι οπαδος. Απο πραγματικες ομαδες υποστηριζω ΠΑΟΚ χωρις ομως να τρελαινομαι κιολας ενω επισης υποστηριζω και τους Μιλγουοκι Μπακς λογω Γιαννη. Μαλιστα τους Μπακς τους εχω πανω απο τον ΠΑΟΚ.



Last edited by Aimar 21 at 03/24/2021 16:56:01

This Post:
11
308414.22 in reply to 308414.21
Date: 03/24/2021 16:40:29
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13361336
-Για κλείσιμο θα ήθελα να αναφέρεις την καλύτερη στιγμή στο buzzer κι εάν ήταν η συνάντηση στον τελικό Κυπέλλου με τον Ηλία, αλλά και τη χειρότερη.


-Αν μπορω να ξεχωρισω ετσι στα γρηγορα μια στιγμη αυτη δεν ειναι ο τελικος με τον Ηλια. Ειναι το φιναλε της σεζον 28 οταν ανεβηκαμε με τον Ηλια απο την ΙΙΙ στην ΙΙ μαζι. Ημασταν σε μια τελειως ανεμελη φαση και στην προσωπικη μας ζωη οντας φοιτητες οποτε το ζουσαμε ολο αυτο παρα πολυ ενοντα και μιλουσαμε ολη την ημερα κυριολεκτικα για τα πλανα των ομαδων μας. Αν ρωτησεις τον Ηλια ισως κι εκεινος σου δωσει την ιδια απαντηση εδω.

-Υγ. Υπάρχει μία φήμη ότι μοιάζεις με τον Solmaz "Pistol Sol" Orakçi σε στυλ παιχνιδιού. Ισχύει; 😛


-ΥΓ. Διαψευδω κατηγορηματικα ολες αυτες τις φημες καθως το στυλ του παιχνιδου μου μοιαζει ξεκαθαρα με του Χολερα και οχι με του Orakci. Βεβαια τωρα με τον κοβιντ η τελευταια επισημη προπονηση που εκανα με την ομαδα μου ηταν τον Οκτωβριο οποτε το στυλ μου τωρα ισως μοιαζει περισσοτερο με του Baklans χαχα.
Ευχαριστω για την συνεντευξη.

Last edited by Aimar 21 at 03/24/2021 17:00:03

This Post:
11
308414.23 in reply to 308414.22
Date: 03/25/2021 01:50:06
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8181
Χρόνια πολλά!

Advertisement