BuzzerBeater Forums

Yardım – Türkçe > [YENİ BAŞLAYANLARA]

[YENİ BAŞLAYANLARA] (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
64258.4 in reply to 64258.3
Date: 12/15/2008 07:39:30
Overall Posts Rated:
88
Transfer konusuna değinilmemiş onuda ben açıklayayım...
Kadrom Berbat Transfer Yapıcam !!!!

Yeni başlayan arkadaşların çoğu kadrosunun zayıf olduğunu düşünüp hemen transfer arayışlarına koyuluyor ve zaten oturmamış olan takım ekonomisi bir çöküşe geçiyor, bunu önlemek için önce transfer yapmayı değilde kadromuzdaki oyuncuların yapısına, yaşına ve potansiyeline odaklı bir antrenman programı belirlemeliyiz ve bunu yaptıktan sonra en zayıf mevkimiz olan bölgeye transfer yapmalıyız ama paramızı har vurup harman savurmamak şartıyla ve oyuncuyu alırken de bir kullanıcıyla yarışa girip o oyuncuyu ederinden fazla fiyata almamaya dikkat etmemiz gerekir...
Takım ekonomisini oturtmadan bol transfer yapmamaya özen gösterek takımın ekonomisini çöküşe sokmamalıyız..


This Post:
00
64258.5 in reply to 64258.4
Date: 12/15/2008 07:41:19
Overall Posts Rated:
88
Antrenman ile ilgili Sorular

Sürekli bu soru soruluyor bende yeni arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla buraya ekleyeyim dedim..

Soru : P ve UF e ribaund anremanı veriyorum oyuncumu 35 dk pivot oynattım maçta UF oynatsam antreman alırmı?
Cevap: Evet alır çünkü oyuncunun o bölgelerde 48 dk oynaması önemli, kendimden örnek vereyim şg ve kf ye antrenman veriyorum bir oyuncum şg olarak 33 kf olarak 24 dk oynadı toplamda 57 dk antreman verilen bölglerde oynadı ve antremanı aldı..

Soru : Antrenman güncellemeleri ne zaman oluyor ?
Cevap : Antrenman güncellemeleri her cuma 11:40 da olur.

Soru : Yeni oyuncu aldım ve dış şut antremanı veriyorum bu oyuncu eski takımında antrenman verdiğim bölgede oynamışsa antrenman alır mı ?
Cevap : Evet alınan oyuncu antrenmandan faydalanır.

Soru: Baskı kurma antrenmanı veriyorum antrenman güncellemesinden önce bunu İçeriden şut olarak değiştirsem oyuncular iki antrenmanı da alırmı ?
Cevap : Hayır almazlar, antrenman güncellemesinden önce hangi antrenman seçiliyse oyuncular ondan faydalanırlar.

From: aquila

This Post:
11
64258.6 in reply to 64258.3
Date: 12/18/2008 11:06:14
Overall Posts Rated:
226226
potansiyel potansiyel bir oyuncunun ne kadar antreman alacağını gösterir yani tüm oyuncular efsaneviye rahatlıkla ulaşamaz potansiyelini dolduran oyuncuların antreman hızı yavaşlar ama hiçbir zaman sıfır olmaz
antreman verdiğiniz oyunculardada ( benim fikrimdir) şu tercihi yapabilrisniz kendinize yetiştiyorsanız potansiyeline öncelik verin satmak istiyorsanız özelliklerine dikkat edin

ŞİMDİLİK SON OLARKA SÖYLEYECEĞİM KURALLARI KESİNLİKLE OKUYUN
/BBWeb/rules.aspx


Last edited by moutlinho at 12/18/2008 16:54:57

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
11
64258.13 in reply to 64258.1
Date: 02/05/2009 08:40:10
Overall Posts Rated:
88
Hangi Antrenman Hangi Özelliği Artırır ?

Takım Antrenmanı
Form => Oyuncuların formlarının yükselmesini sağlar, pek kullanılan bir antrenman türü değildir çünkü oyuncuları 48-78 dk arası oynatarak güçlü veya becerikli formda tutmak mümkündür.
Serbest Atış => Oyuncuların serbest atış özelliğinin gelişmesini sağlar.
Kondisyon => Oyuncuların kondisyon özelliğinin gelişmesini sağlar.

Dış Alan Savunması
Oyuncuların dışarıdan defanslarının gelişmesini sağlar. Sadece oyunkurucuya OK, oyunkurucu şutör guard a OK-ŞG, oyunkurucu şutör guard ve kısa forvete OK-ŞG-KF seçenekleri vardır.

Bloklama
Oyuncuların blok yapma özelliğinin gelişmesini sağlar. Sadece pivota P, pivot ve uzun forvete P-UF, pivot uzun forvet ve kısa forvet P-UF-KF seçenekleri vardır.

İçeriden Defans
Oyuncuların içeriden defans özelliğinin gelişmesini sağlar. Sadece pivota P, pivot ve uzun forvete P-UF, pivot uzun forvet ve kısa forvet P-UF-KF seçenekleri vardır.

Ribaunt Alma
Oyuncuların ribaunt alma yeteneğinin gelişmesini sağlar. Pivot ve uzun forvete P-UF ve takım seçenekleri mevcuttur takım seçeneği seçildiğinde tüm takım antrenmandan faydalanır.

İçeriden Şut
Oyuncuların içeriden şut özelliğinin gelişmesini sağlar. Sadece pivota P, pivot ve uzun forvete P-UF, pivot uzun forvet ve kısa forvet P-UF-KF seçenekleri vardır.

Birebir
Oyuncuların top sürme özelliğinin gelişmesini sağlar ancak bu özellikte top tutmada hızlı bir şekilde gelişir
o yüzden çoğu koç top tutma vermek yerine birebir antrenmanını tercih eder. Guardlara OK-ŞG, forvetlere KF-UF ve takım seçenekleri mevcuttur.

Şut Menzili
Oyuncuların şut menzili özelliğinin gelişmesini sağlar. Şutör guarda ŞG, oyunkurucu ve şutör guarda OK-ŞG, şutör guard ve kısa forvete ŞG-KF ve takım seçenekleri mevcuttur.

Uzaktan Şut
Oyuncuların uzaktan şut özelliğinin gelişmesini sağlar. Guardlara OK-ŞG, forvetlere KF-UF, şutör guard ve kısa forvete ŞG-KF ve takım seçenekleri mevcuttur.

Top Tutma
Oyuncuların top tutma özelliğinin gelişmesini sağlar. oyunkurucuya OK, oyunkurucu ve şutör guarda OK-ŞG ve oyuncukurucu, şutör guard, kısa forvet OK-ŞG-KF seçenekleri mevcuttur.

Pas Verme
Oyuncuların pas verme özelliğinin gelişmesini sağlar. Oyunkurucuya OK, oyunkurucu şutör guarda OK-ŞG ve takım seçenekleri mevcuttur.

Kısaltmalar

OK=> Oyunkurucu
ŞG=> Şutör Guard
KF=> Kısa Forvet
UF=> Uzun Forvet
P=> Pivot

Last edited by Extraño Niño at 03/11/2010 16:30:46

Message deleted
Advertisement